Ημερίδα της ΠΟΕΣΥ για τα Περιφερειακά ΜΜΕ στο Ηράκλειο Κρήτης

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει ημερίδα για τα περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η ημερίδα με τίτλο «Περιφερειακά Μέσα: Προκλήσεις και προοπτικές» θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 και ώρες 09:00-16:00 στο ξενοδοχείο Ibis Styles Heraklion Central (Κορωναίου Πάνου 26 & Αγίου Τίτου, Ηράκλειο, 71202, τηλ. 281 028 2020).
Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί για να καταθέσουν τις απόψεις τους εκπρόσωποι των Ενώσεων Συντακτών και των Ταμείων των ΜΜΕ, των ιδιοκτητών και των εργοδοτικών Ενώσεων της Περιφέρειας, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι της κυβέρνησης.
Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά ημερίδες που θα διοργανώσει η ΠΟΕΣΥ, στις οποίες θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντα ζητήματα της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης στη χώρα. Ο στόχος είναι ν’ ανοίξει ο διάλογος με τη συμμετοχή όλων των μερών και τα όποια συμπεράσματα να οδηγήσουν στη λήψη πρωτοβουλιών και αποφάσεων από την ΠΟΕΣΥ και τις Ενώσεις Συντακτών.
Η Ημερίδα θα μεταδοθεί livestreaming από την ιστοσελίδα της ΠΟΕΣΥ www.poesy.gr και από την ιστοσελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων www.amna.gr/video-services/0/%CE%8C%CE%BB%CE%B1

Χορηγός Επικοινωνίας της Ημερίδας είναι το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πρόγραμμα Ημερίδας Περιφερειακά Μέσα και Προοπτικές

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Επαφές με δημοσιογράφους για την ενίσχυση του σταθμού Το τυπικό- δηλαδή οι υπογραφές- απομένει για την επισημοποίηση μεταβίβασης του Action 24 από τον Διονύση Παναγιωτάκη στους εφοπλιστές Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς μπορεί να άλλαξε στον σταθμό όμως το μάνατζμεντ θα παραμείνει για τουλάχιστον ένα έτος στον Διονύση Παναγιωτάκη. Οι τελικές επαφές, κατά επιχειρηματικές πηγές, ολοκληρώθηκαν χθες (18/7), ενώ στα τέλη της περασμένης εβδομάδας είχε ενημερωθεί το ανθρώπινο δυναμικό του καναλιού.