Η δημοσιογράφος που εκνεύρισε τον Κούλη στηρίζει στις εκλογές την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 

Θυμόμαστε όλοι την Ολλανδή δημοσιογράφο Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ η οποία τον Νοέμβριο του 2021 εκνεύρισε τον Κ. Μητσοτάκη όταν επέκρινε την κυβέρνηση για τις παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων και στη συνέχεια τον κατηγόρησε στη συνέντευξη Τύπου πως ψεύδεται και υποκρίνεται για το ζήτημα. Τα πετσωμένα μίντια μετά από αυτό μετείχαν σε ενορχηστρωμένη επιχείρηση “δολοφονίας χαρακτήρα” της δημοσιογράφου, η οποία έκανε απλά τη δουλειά της. Δουλειά που πολλοί δημοσιογράφοι έχουν ξεχάσει να κάνουν στην Ελλάδα. Σήμερα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές η δημοσιογράφος με το “κόκκινο καπέλο”- όπως καταγράφηκε στα ΜΜΕ- Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ στηρίζει για την κάλπη την ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Στη δήλωση της μάλιστα μιλά για αντίστοιχο αντικαπιταλιστικό κόμμα στην Ολλανδία που πλέον εκπροσωπείται στη Βουλή. Ολόκληρη η δήλωση της: 

Αν ήμουν Ελληνίδα, θα ψήφιζα ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Τα κόμματα που βγαίνουν και λένε ξεκάθαρα ότι είναι αντικαπιταλιστικά μιλάνε για ολόκληρη την εργατική τάξη. Δεν αντιμετωπίζουν τους πρόσφυγες σαν εχθρούς που «έρχονται να πάρουν τις δουλειές μας». Δείχνουν αλληλεγγύη για όλους τους εργάτες και κατονομάζουν ανοιχτά ότι ο εχθρός είναι ο καπιταλισμός.
Στην Ολλανδία υπάρχει ένα κόμμα που το όνομά του σημαίνει «Όλοι μαζί, ένα» και εκφράζει το αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα και μιλάει για τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, εκεί. Ξεκίνησε με ένα σύμβουλο στο δήμο του Άμστερνταμ και αργότερα πήρε μια θέση στη Βουλή. Η βουλεύτριά του μιλάει καταπληκτικά, λέει την αλήθεια, και καταφέρνει συχνά να κάνει έξαλλο τον ολλανδό πρωθυπουργό που είναι ρομπότ, σαν τον Μητσοτάκη. Σας εύχομαι τα ίδια. Εάν ήμουν Ελληνίδα, θα είχατε την ψήφο μου.”

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Επαφές με δημοσιογράφους για την ενίσχυση του σταθμού Το τυπικό- δηλαδή οι υπογραφές- απομένει για την επισημοποίηση μεταβίβασης του Action 24 από τον Διονύση Παναγιωτάκη στους εφοπλιστές Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς μπορεί να άλλαξε στον σταθμό όμως το μάνατζμεντ θα παραμείνει για τουλάχιστον ένα έτος στον Διονύση Παναγιωτάκη. Οι τελικές επαφές, κατά επιχειρηματικές πηγές, ολοκληρώθηκαν χθες (18/7), ενώ στα τέλη της περασμένης εβδομάδας είχε ενημερωθεί το ανθρώπινο δυναμικό του καναλιού.