«Σφάζονταν» μπροστά στις κάμερες και στις διαφημίσεις κανόνιζαν να πάνε για ποτό

 


Για τα ευτράπελα που έχουν συμβεί στο πλατό της εκπομπής «Mega Σαββατοκύριακο» με πολιτικούς, πριν από τις εκλογές, μίλησε η δημοσιογράφος Στέλλα Γκαντώνα.  «Έχει συμβεί να τσακώνονται και να σφάζονται μπροστά στις κάμερες και μόλις πάμε σε διαφημίσεις να λένε “θα πάμε το βράδυ να δούμε μαζί τον αγώνα; Θα βγούμε μαζί για ποτό;”. Εντάξει, πέρα από τις πολιτικές διαφωνίες, υπάρχουν και οι προσωπικές και φιλικές σχέσεις», εξήγησε η δημοσιογράφος. 
Αλλά έχει τύχει και με δίδυμο βουλευτών από διαφορετικά κόμματα, πραγματικά, να πάμε σε διαφημίσεις και να φύγουν μαλωμένοι», πρόσθεσε η Στέλλα Γκαντώνα. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Επαφές με δημοσιογράφους για την ενίσχυση του σταθμού Το τυπικό- δηλαδή οι υπογραφές- απομένει για την επισημοποίηση μεταβίβασης του Action 24 από τον Διονύση Παναγιωτάκη στους εφοπλιστές Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς μπορεί να άλλαξε στον σταθμό όμως το μάνατζμεντ θα παραμείνει για τουλάχιστον ένα έτος στον Διονύση Παναγιωτάκη. Οι τελικές επαφές, κατά επιχειρηματικές πηγές, ολοκληρώθηκαν χθες (18/7), ενώ στα τέλη της περασμένης εβδομάδας είχε ενημερωθεί το ανθρώπινο δυναμικό του καναλιού.