Τηλεοπτικά πρόσωπα και σκάνδαλα στο ημερήσιο μενού!


*ΜΕ τηλεοπτικά νέα θα ασχοληθούμε σήμερα καθώς οι νέες σειρές της επόμενης χρονιάς με τις συμφωνίες ολοκληρώνονται οσονούπω. Η είδηση προέρχεται από το Μεγάλο Κανάλι όπου τα πράγματα στη ζώνη prime time δεν ήτα ευχάριστα και για αυτό επιστρατεύτηκαν οι γνωριμίες και οι πιέσεις στο Γιώργο Καπουτζίδη να γράψει το σενάριο στα πρότυπα του ‘Παρά πέντε’ για να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Μόνο που ο Γιώργος σε μια παλιά συνέντευξή του δήλωνε ότι το σενάριο δεν το είχαν δει αρχικά τα κανάλια με θετική ματιά και του έκατσε μέσω γνωριμιών μόνο το MEGA που εμπιστεύτηκαν- ευτυχώς- το ταλέντο του. Παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις κατέληξε σε μια πρώτη συμφωνία με τα γυρίσματα να τοποθετούνται την Άνοιξη! Πάντως η πτώση τηλεθέασης στη κρίσιμη ζώνη έχει θορυβήσει το κανάλι και αναζητούν σανίδα σωτηρίας αφού δεν αποκλείεται να δούμε τον Γιώργο σε κάποιο τηλεπαιχνίδι ή σε άλλη εκπομπή.
* Το επόμενο αστεράκι ανήκει στο Θέμο που μετά τις σχέσεις του μετά τρικυμίας με άλλα κανάλια αποφασίζει να αράξει στο γνώριμο λιμάνι του ΑΝΤΙ1 και δεν αποκλείεται να τον ακούσουμε στο ραδιόφωνο δεδομένου ότι ειπώθηκε κάτι για μια συνάντηση που είχε με την Γιάννα Αγγελοπούλου για το Planet που ετοιμάζεται από την άνοιξη αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ήδη ετοιμάζονται για νέες προσλήψεις αλλά εικάζεται ότι θα πρέπει να τηρηθεί το μέτρο ώστε να μην καταλήξει μπάχαλο όπως στον Έλεύθερο Τύπο’ που τελικά εργάστηκαν περισσότεροι από ότι προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός.
*Ξέρετε ποιό είναι το επόμενο σκάνδαλο; Σύμφωνα με το pressgr, tο σκάνδαλο που θα ξεσπάσει σε λίγο στο ΥΠΕΠΘ είναι 100 φορες πιο δυνατό απο αυτού του Υπουργείου Πολιτισμού. Ο Στυλιανίδης και η παρέα του ετοιμάζονται- λέγεται- για το μεγάλο φαγοπότι. Δίνουμε ελάχιστα στοιχεία και θα επανέλθουμε σύντομα:
1.ΤΟ ΥΠΕΠΘ ανέθεσε σε "εταιρεία συμβούλων" (ΕΑΙΤΥ) την εμπλοκή σε εργα πανω απο 300 εκατομύρια ευρω και συγχρόνως διόρισε διευθυντή του τμήματος του ΥΠΕΠΘ για τον έλεγχο αυτων των προγραμμάτων τον κ. ΚΟΜΝΗΝΟ υπάλληλο του ΕΑΙΤΥ!!!! ο οποιος ηταν μελος του ΔΣ του ΕΑΙΤΥ. Δηλαδή ο υπάλληλος της εταιρείας θα ελέγχει το αφεντικό του
Για να δεσει το πραγμα στο ιδιο τμήμα επαναφερει τον αποσπασμενο εκπαιδευτικο -που ήταν επι Γιαννάκου επίσης- κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ο οποιος διώχθηκε κακην κακως απο την υπηρεσία αυτη πριν λιγο καιρο γιατι υπήρχαν καταγγελίες για υπογειες συμφωνιες.
ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ -ΠΙΘΑΝΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗς ΔΑΚΕ ΑΧΑΙΑΣ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…