Κομματικά ραδιόφωνα ενόψει..

->ΜΕΤΑ τα ραδιόφωνα με playlist που επιχειρηματίες απολύουν κατά βούληση έχουμε και πολιτικά φερέφωνα. Ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζει λένε οι πληροφορίες κομματικό ραδιόφωνο, σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συχνότητα θα ζητηθεί από την ΕΡΤ, στούντιο θα κατασκευαστούν σε πολιτικά τους κτίρια στην Ιπποκράτους, ενώ θα κμεταλλευθέι και τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία του webradio που λειτουργεί στο ισόγειο της Χαριλάου Τρικούπη. Έχουμε και λέμε. Μετά το ΚΚΕ, το ΣΥΝ, το ΛΑΟΣ και το ΠΑΣΟΚ, το μόνο κόμμα που δεν θα έχει ραδιοφωνικό σταθμό θα είναι η ΝΔ! ΓΙατί δεν τις δωρίζει συχνότητες η κρατική ραδιοτηλεόραση να κάνουν και δικό τους κανάλι που θα ονομάζεται 'Γαλάζια ΤV'.
->ΟΜΟΡΦΕΣ οι εκδηλώσεις συμπαράστασης στους πυρόπληκτους της Δυτικής Πελοποννήσου και από ότι φαίνεται το ενδιαφέρον είναι ζωηρό. Όμως τα προβλήματα των αγροτών καλύπτουν τέλεια μόνο τα περιφερειακά κανάλια. Μάλιστα υπάρχουν πυρόπληκτες, πλημμυροπαθείς και παγόπληκτες περιοχές που χρειάζονται την συμπαράστασή μας. Μερικοί έβγαλαν δύκσολο χειμώνα και τώρα προσπαθούν να ζήσουν αξιοπρεπώς.
->ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Ταμείο Τύπου θα ισχύσει μετά την αλλαγή στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας οπότε Τ.Α.Ι.Σ.Υ.Τ.-ΤΣΠΕΑΘ και τα υπόλοιπα ενοποιούνται σε ένα μαζί με αυτά των ανταποκριτών ξένου Τύπου. Προφανώς η ενοποίηση του κλάδου μετά τις κινητοποιήσεις απέδωσε καθώς τα βασικά ταμεάι θα κινούνται σε 5 άξονες και τα ταμεάι θα συρικνωθούν σε 13. Το θέμα είναι αν διατηρηθούν τα αποθεματικά τους δεδομένου ότι πρόκειται για υγιή ταμεία!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…