Αθέατη Ελλάδα και πολιτικό τσουνάμι!

->ΑΠΑΝΤΗΣΗ δεν πήρε όπως έιπε στο 'τσαντίρι' τους χθες βράδυ ο Λαζόπουλος για την λίστα με τους επώνυμους πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους που φρουρούνται απο αστυνομικούς και δικαιολογημένα διερωτήθηκε: ο φορολογούμενος όπως όλοι μας δεν πρέπει να γνωρίζει ποιους πληρώνει για να φυλάνε; Όταν μάλιστα η εγκληματικότητα στις γειτονιές της Αττικής αυξάνεται κάποιοι απλά επιμένουν να ζούν στον δικό τους... εικονικό κόσμο πέρα από τα προβλήματα. Αμ έρχεται πολιτικό τσουνάμι και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα!
->ΣΑΝ να μην έφθαναν όλα αυτά ξανά χθες βράδι ο Χαρδαβέλλας παρουσιάσε τον πακτωλό ευρώ για την Πολιτιστική Ολυμπιάδα στο ALTER. Αρκετά εκατομμύρια ξοδεμένα σε δημόσιες σχέσεις με κόστος να ανέρχεται στα 50 δις σε δραχμές! Από την άλλη παρουσίασε τους αγωνιστές της χώρας στη Κύπρο το 1974 που ως καταδρομείς δεν αανγνωρίστηκαν πότε από τη Πολιτεία και οι περισσότεροι εξ αυτών από τις βόμβες ναπάλμ έχου καρκίνο! Αλλά ούτε μια σύνταξη για όσους έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα μας. Το μόνο που έχουμε να πούμε στο δυσκίνητο και αδιάφορo Κράτος που όταν το χρειάζεσαι δηλώνει απών είναι μια λέξη που ακούγεται από όλους: ΝΤΡΟΠΗ.
->Θετικά εξελίσσονται όπως όλα δείχνουν οι διεργασίες για την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ από τον ΠΗΓΑΣΟ της οικογένειας Μπόμπολα. Όπως υποστηρίζει το mediablog φαίνεται μέχρι στιγμής όλες οι πλευρές είναι σύμφωνες για την αγοραπωλησία, οι μέτοχοι Αναστασιάδης και Καραμήτσος έχουν απεμπολήσει το δικαίωμα του first option κι έχουν δεχτεί να δώσουν και δικό τους ποσοστό, καθώς η πλευρά Μπόμπολα θέλει την πλειοψηφία των μετοχών. Ξεπούλημα τώρα όσο είναι καιρός..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…