Το Ασφαλιστικό στη τελική ευθεία, μεγάλες διακοπές σήμερα..

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ αναγνωστών για το Ασφαλιστικό και όχι μόνο καταγράφουμε σήμερα φίλοι μου:
->'Και οι τελευταίοι δεν έσονται πρώτοι…
Τον μόνο που εξυπηρετεί αυτή η αντιασφαλιστική Βαβελ, είναι η κυβέρνηση και οι ανίεροι σκοποί της. Θέτουν τους δημοσιογράφους στο κοινωνικό στόχαστρο για να υποταχθεί η ενημέρωση. (Εκείνη που οι εναπομείναντες ιερουργοί της αντιστέκονται με τον κίνδυνο της οικονομικής επιβίωσής τους). Για να παραδοθεί αυτή τρυφερή λεία στα δόντια των καρχαριοειδών που διαβιούν στα κανάλια. Προηγουμένως οι διάφοροι Ρουσόπουλοι έχυσαν σαν τις σουπιές...μελάνι πολύ ώσπου τα κατάφεραν. Προκάλεσαν την συνδικαλιστική μας διαίρεση. Αποτέλεσμα. Παρουσιάζουυμε τώρα περισσότερα από τρία πρόσωπα που το ένα στρέφεται κατά του άλλου. Για το αν θα ενοποιηθούμε και με ποιον. Για το αν θα εντάξουμε τους τεχνικούς στις τάξεις μας. ( αλήθεια ποιους; Τους ξυλουργούς, τις μακιγιέζ και άλλους παρεπιδημούντες που οι εργολάβοι της ενημέρωσης βάφτισαν τεχνικούς -όπως ο καλόγερος το κρέας ψάρι- για να αποφύγουν τις εργοδοτικές εισφορές;) Για το αν θα αποδεχτούμε την ληστεία του 10% από τον κοινωνικό μας πόρο που έχει αντικαταστήσει τις εργοδοτικές εισφορές.
Αποπροσανατολισμένοι πια κανείς δεν στρέφεται κατά της κυβέρνησης. Επειδή αυτός είναι ο εχθρός. Αυτός προκάλεσε το χάος στο άναρχο κενό του οποίου θα έπεφτε ο ίδιος αν δεν κάλυπτε τις μαύρες τρύπες του προϋπολογισμού και των δομημένων που τώρα πωλούνται στα πανέρια. (μάλιστα ένα, αυτό των φαρμακοποιών έχει ως τώρα χάσει το 80% !!! της αξίας του). Τις τρύπες που όργανα δικά του έχουν ανοίξει και που κυκλοφορούν στη βάση μιας ιδιότυπης ασυλίας ελεύθερα. Για να μας προκαλούν όλους.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και με τον παπά της ενορίας μου να ενωθώ. Αρκεί από τον «γάμο» αυτό να προκύπτει η κατάργηση της τρίτης και όχι της πρώτης θέσης. Για την κυβέρνηση φυσικά το σκοπούμενο είναι άλλο. Διακαής επιθυμία της ήταν και είναι να μας ρίξει όλους ανεξαιρέτως στον λάκκο με τα φίδια του μεσαιωνικού νεοφιλευθερισμού. Εκεί όπου οι υποτιθέμενοι τρίτοι τυφλωμένοι από τον δίκαιο φθόνο της μιζέριας τους, περιμένουν τους υποτιθέμενους πρώτους για να τους καταπιούν. Μα οι τελευταίοι δεν έσονται πρώτοι κατά τον τρόπο αυτό. Επειδή στην συνέχεια θα μας πετάξουν όλους μαζί στα διπύθμενα των Αλαφούζων, ή στις γαλέρες των Κωστοπουλαίων και στα μπουντρούμια των παλατιών του Μίνωα. Αντισταθείτε μέχρις εσχάτων λοιπόν. Όπως κάναμε εμείς τα ερεβώδη χρόνια της δικτατορίας. Τότε που όλα τα πλάκωνε η φοβέρα και τα σκέπαζε η σκλαβιά. Τότε στρατιωτικά τώρα οικονομικά..
Ένας εργάτης του τύπου. Ευγένιος Ανδρικόπουλος'
-> Μια επιστολή με νόημα απο τον κ. Θεόδωρο Θ. για το Φ.Π.Α. στις προσφορές Τύπου;
'Η μεγαλύτερη φοροδιαφυγή γίνεται στις εφημερίδες και στα περιοδικά και όλοι κανουν πως δέν βλέπουν. Με το πρόσχημα του δώρου: πουλάνε cds, ψευδοκοσμήματα, σαμπουαν, παιχνίδια, dvd, βρακακια, τσαντες κ.λ.π. με 0% Φ.Π.Α ολα αυτα ανοίκουν στην κατηγορια του 19% Φ.Π.Α .Πόσα εκατομοίρια ειναι η αξία των εμπορευμάτων αυτων; Μόνο ξέρουν να φωνάζουν για τους άλλους. Τα υπουργεία οικονομικών και ανάπτυξης γιατί δεν παρεμβένουν:Μόνο ασχολούντε με τα αγγούρια και τις ντομάτες στις λαiκές αγορές.
ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ-ΕΛΛΗΝΑΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ'

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…