Σε Internet - media η επόμενη Επανάσταση!

->ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ η κατρακύλα με τα απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, μετά την αυλαία της καθημερινής σειράς «Έρωτας», που έδινε ικανοποιητικά νούμερα τα τελευταία χρόνια. Το μοντέλο που ως στοίχημα καθιέρωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος, εστιάζοντας περισσότερο σε κοινωνικά και λαϊκιστικά θέματα, δεν μπορεί να σταθεί στον ανταγωνισμό και οι απολύσεις όπως έχουμε αναγγείλει δημιούργησαν κλίμα ανασφάλειας φτάνοντας μέχρι τους μετερεωολόγους. Να ευχηθούμε να βγεί απο το τούνελ της εικόνας που παρουσιάζει γιατί μαθαίνουμε ότι ο κ. Κυριακού θα πάρει πολλά..κεφάλια!
->Ο ιδιοκτήτης του Patra TV Αδαμάντιος Πολέμης αποφάσισε το οριστικό κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού. Πριν απο λίγα 24ωρα ο διευθύνων σύμβουλος του Patra TV Γιώργος Ντόκος ανακοίνωσε ότι οι διαπραγματεύσεις και με τον νέο υποψήφιο αγοραστή ναυάγησαν και ότι θα καταγγελθούν οι συμβάσεις εργασίας των 28 εργαζομένων, εισπράττονας τις αποζημιώσεις τους και θα σταματούσε οριστικά η λειτουργία του καναλιού. Χθές βράδυ πάντως το κανάλι πάντα προβάλλει τηλεπαιχνίδια αλλά και κάποια μεσημέρια. Καλά κανείς δεν σκέφτηκε να το αγοράσει απο την αγορά που ορισμένοι αναζητούν κανάλια;
->THN Όλγα Μαλέα ενέταξε στο δυναμικό του ο ΑΝΤ1 για σίριαλ του χρόνου που θα σκηνοθετήσει και εικάζεται ότι θα είναι παρών με κάθε τρόπο. Πρόκειται για το LITSA.DOT.COM. Και η Ελένη Κούρκουλα από βουλευτής πάλι ηθοποιός παίζοντας κάποτε άχαρο ρόλο στη 'Λάμψη' όμως ετοιμάζεται το στόρι της σειράς του ALPHA! Την ίδια ώρα η εισβολή των εφοπλιστών στην τι- βι συνεχίζεται αφού με 13,05% κατέχει πλέον ο Β. Ρέστης στον ΔΟΛ κάνοντας αισθητή την παρουσία του. Παράλληλα το ΛΑ.Ο.Σ υπέβαλλε ερωτήσεις στον Ρουσσόπουλο για τα λογότυπα της Ε.Ρ.Τ. που στοίχισαν μικρές περιουσίες απο τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού.
->Επόμενος σταθμός η ιντερνετική τηλεόραση. Κούλογλου, Ζαχαρέα - Χουλιάρας, αλλά και ο Γ. Μητσικώστας, ανοίγονται στο διαδίκτυο. Η Μάρα Ζαχαρέα, σε συνεργασία με τον Γιώργο Χουλιάρα, συγκρότησαν κοινή εταιρεία, την Platform 8, όπως έγραψαν ο «Ελεύθερος Τύπος» και το «Ποντίκι». Το αναφέρουν οι 'Τυπολογίες' και το είχαμε προβλέψει σε άρθρα μας. Πάντως ευχαριστούμε πολύ 'το Παρόν' που μας αναφέρει στη στήλη 'Ψηφιακές εποχές' ως ένα απο τα καλύτερα μιντιακό blog. Προσπαθούμε για το καλύτερο και ευχόμαστε καλή δύναμη τώρα που η εφημερίδα αφιερώνει 1 σελίδα για τους bloggers!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…