Αρνητική ψυχολογία διοχετεύουν οι πρωινές εκπομπές!

=>ΑΡΝΗΤΙΚΗ ψυχολογία διοχετεύουν στον μέσο Ελληνα οι πρωινές εκπομπές με έκδηλες υπερβολές και όμοια ρεπορτάζ που αναρωτιόμαστε μετά τα e-mail που λάβαμε ιδίως απο εμπόρους για την ακατάσχετη...φιλολογία. Αρκετοί- και δυστυχώς έχουν δίκιο-τονίζουν ότι απο τα χαράματα βομβαρδίζουν απο τις τηλεοράσεις τα πρωινά ενημερωτικά μέσα την φτώχεια, την ανεργία, την μιζέρια, το υποτιθέμενο αδιέξοδο. Την κατάσταση την γνωρίζουμε όλοι και δεν χρειάζεται με τη..τσίμπλα στο μάτι να το κατανοήσουμε. Απο εκεί και πέρα με τι δύναμη και κουράγιο θα πάει ο καταναλωτής και μέσος Ελληνας να αφήσει στα καταστήματα ελάχιστα Ευρώ; Με τέτοια πλύση εγκεφάλου και το αβέβαιο Αύριο για μερικούς θα προτιμήσει να μην χαλάσει λίγα ευρώ και να μην κινηθεί η αγορά. Μήπως έχουν καταλάβει την ζημιά που έχουν κάνει και στα διαφημιστικά έσοδα που οδεύουν για πάτο;
=>ΤΟ αλεξίπτωτο δεν ανοίγει αναφέρει στο σημερινό της κύριο θέμα 'Η Χώρα' αναλύοντας την ελεύθερη πτώση της Κυβέρνησης με ένα ευρηματικό κολάζ που ίσως είναι και το μόνο στον Κυριακάτικο τύπο. Μόνο που αρκετές εφημερίδες σήμερα ασχολούνται με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και την ολοκλήρωση της επιτροπής για την υιοθέτηση πολιτικών ευθυνών..
=>ΔΕΝ είναι και πολύ ευχάριστα τα νέα για τον ΔΟΛ σύμφωνα με τις Τυπολογίες του 'Παρόν'. Το ταμείο για το 2008 που κλείνει σε 20 μέρες φαίνεται ότι θα είναι μείον. Πληροφορίες ανεβάζουν το έλλειμμα του έτους στα 12.000.000 ευρώ. Το «Βήμα» και τα περιοδικά που συνοδεύουν την εφημερίδα είναι τα μόνα κερδοφόρα του Ομίλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κέρδη του πρώτου εξαμήνου υπολογίζονται σε 600 με 700.000 ευρώ.Με βάση αυτά τα αποτελέσματα, γίνονται πιο επιτακτικές οι μεγάλες αλλαγές που έχουν αποφασισθεί να γίνουν στα «Νέα» και στα ζημιογόνα άλλα περιοδικά που εκδίδει ο ΔΟΛ.
=>ΜΙΑ εικοσαετία συμπληρώνει σήμερα η ΕΤ3 που δίκαια αποκαλείται το κανάλι της Περιφέρειας αναδεικνύοντας θέματα της Βόρειας και Ανατολικής Ελλάδας αφήνοντας εποχή με τις εκπομπές του Γρηγόρη, τις ομορφιές του τόπου μέσα απο ντοκυμοντέρν αλλά και τις καίριες παρεμβάσεις για την επίλυση ζωτικών ζητημάτων της περιφέρειας. Το 1994 είναι ο επόμενος μεγάλος σταθμός στην ιστορία της ΕΤ3, αφού με νομοθετική ρύθμιση καταργείται η Γενική Διεύθυνση Βορείου Ελλάδος και δημιουργείται η ΕΡΤ3, η οποία με τον τηλεοπτικό και τους τρεις ραδιοφωνικούς της σταθμούς. Απο εκεί εξάλλου ξεκίνησαν και οι 'Αμάν'. Να τα εκατοστήσουν λοιπόν στην όμροφη Θεσσαλονίκη.
=>Το Εορταστικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν για λογαριασμό του ALPHA φέρνει σύντομα η Ναταλία Γερμανού και η Κατερινα Καραβάτου μαζί με τις ομάδες των εκπομπών τους.Απο την άλλη,το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν θα ετοιματεί απο την Βίκυ Χατζηβασιλείου και στη συνέχεια τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Σε άλλο ρεπορτάζ μας θα εστιάσουμε και και τα εορταστικά των υπολοιπων καναλιών τα οποία δεν έχουν οριστικοποιηθει ακόμα.
=>Εορταστικο Αλ Τσαντιρι Νιουζ πραγματοποιείται την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου!Ο Λάκης Λαζόπουλος εγκαταλείπει για πολύ λίγο το θεατρικό σανίδι και ανεβαίνει στα στούντιο της αγαπήμενης εκπομπής για ένα εκτακτο επεισόδιο με πολύ σάτιρα! Να δείτε που επιφυλάσσει σχόλια ακόμα και για τον Κούγια με αφορμή την υπεράπσιση του 37χρονου ειδικού φρουρού όπως μάθαμε...
=>ΤΑ μηχανάκια της AGB έδωσαν την βαθμολογία για τις πρωινές ζώνες με νούμερα που θα λέγαμε ότι ειναι αρκετά φουσκωμένα. Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη έχουμε τα εξής:
1η θέση "Καλημέρα σας" (ALPHA) 23%
2η θέση "Καλημέρα Ελλάδα" (ΑΝΤ1) 22,7%
3η θέση "Κοινωνία Ώρα MEGA (MEGA) 18,2%
4η θέση "Πρώτη Γραμμή" (ΝΕΤ) 13,5%
5η θέση "Πρωινή Μελέτη" (STAR) 12,2%
Στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη έχουμε τα εξής:
1η θέση "Καφές με την Ελένη" (ALPHA) 22,6%
2η θέση "Όμορφος κόσμος το πρωί" (MEGA) 21,3%
3η θέση "Πρωινός Καφές" (ΑΝΤ1) 14,4%, 4η θέση "Η Ελλάδα παίζει" (ALTER) 11,1%.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…