Μετά το Δεκέμβρη των μαθητών, ζήσαμε τον Γενάρη των αγροτών!

@ΑΝΟΙΞΑΝ τα μπλόκα οι αγρότες τις Μεσσηνίας και από τα τρία σημεία που είχαν στήσει τις προηγούμενες μέρες στους δρόμους της Μεσσηνίας , έτσι μετά την Τσακώνα και το Ασπρόχωμα πριν λίγη ώρα αποχώρησαν τα...τρακτέρ και από το μπλόκο του Καλού Νερού στο οποίο η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά στη εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας και Πύργου - Κυπαρισσίας - Καλαμάτας , επόμενο βήμα των αγροτών είναι η παρουσία τους στο νομαρχιακό συμβούλιο όπου θα συνεδριάσει αύριο και θα καταθέσουν τα αιτήματα τους. Επιμένουν μερικοί οργανωμένοι στα Τέμπη. Πάντως ο Δεκέμβριος ήταν ο Μήνας των μαθητών και ο Γενάρης ο Μήνας των αγροτών! Να δούμε τις μας επιφυλλάσουν οι επόμενοι..
@Στις 22 και 23 Ιουνίου 2009 θα πραγματοποιηθεί το φετινό Συνέδριο για τα ΑμεΑ και τα ΜΜΕ που διοργανώνουν ετησίως η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης. Το 4ο Διεθνές Συνέδριο «Άτομα με Αναπηρία και ΜΜΕ - Από τα παραδοσιακά ΜΜΕ στις δικτυακές κοινότητες» θα λάβει χώρα στο Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας - Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, και στοχεύει να επικεντρωθεί στην παρουσίαση της Συνθήκης των Ηνωμένων Εθνών «για δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία»...
@ΜΕΓΑΛΕΣ αλλαγές με την ολοένα και μεγαλύτερη είσοδο των παραδοσιακών ΜΜΕ στο διαδίκτυο, αλλά και την εμφάνιση νέων ισχυρών παικτών από τη «μεταφορά» αυτή, αναμένει η εταιρεία Deloitte για το 2009, όπως αναφέρεται στην ετήσια έκθεσή της για τα Media. Η υιοθέτηση επιθετικής πολιτικής επενδύσεων από την τηλεόραση -που πλήττεται περισσότερο από την ύφεση- προτείνεται ως λύση στην αναζήτηση διεξόδων προς την ανάκαμψη αλλά και για την απόκτηση πολυεπίπεδων συγκριτικών πλεονεκτημάτων στη συνέχεια.
@ΣΟΒΑΡΕΣ και διαδοχικές ερωτήσεις για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ και ΕΡΤ 3 από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Ο κοινοβουλευτικός έλεγχο από τα δύο κόμματα και συνολικά 6 βουλευτές περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα θεμάτων από το ύψος των αποδοχών του προέδρου της ΕΡΤ, Χρήστου Παναγόπουλου, τους ειδικούς συμβούλους, την ΕΡΤ 3 και την ERT World .
@Νέες ελληνικές παραγωγές με τον τίτλο «my MTV» ετοιμάζει το ελληνικό MTV, ενώ παράλληλα από τη Δευτέρα 02.02.2009, η ιστοσελίδα του καναλιού αποκτά νέο ελληνικό περιεχόμενο και νέα διεύθυνση. Το mtv.gr αντικαθιστάται πλέον από τη νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα του ελληνικού MTV: mtvgreece.gr.
@Τον χάρτη της ανεργίας στην Ελλάδα σκιαγραφούν οι «Αποδείξεις και στην πολιτική» αυτή την Τετάρτη τα μεσάνυχτα.Α ναγκαστικά ρεπό, άδεια άνευ αποδοχών, διαθεσιμότητα, συρρίκνωση ωραρίου και αποδοχών, είναι τα νέα χαρακτηριστικά στο εργασιακό σκηνικό τους τελευταίους μήνες. Μέσα από χαρακτηριστικές περιπτώσεις ανθρώπων που έχασαν τη δουλειά τους, ή αναζητούν εργασία και δεν βρίσκουν και με τη βοήθεια ψυχολόγου εργασιακών θεμάτων, οι Αποδείξεις και στην πολιτική, δίνουν όνομα και πρόσωπο στο 7,4% της ανεργίας στην Ελλάδα..
@ΣΤΟ STAR Το πεντάλεπτο που η Πετρούλα ξεστομίζει το δελτίο Καιρού, η τηλεθέαση πάει στα ύψη για το STAR. Οταν αρχικά έκανε 7% τώρα κάνει 16%. Οπότε μάλλον θα έχουμε αλλαγές στο μεσημβρινό δελτίο. Κατά τα άλλα τηλεοπτικά ακούσαμε για το 'Το σόι μου μέσα'. Στις 5 Φεβρουαρίου ξεκινά η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, ‘που φιλοδοξεί να ανανεώσει το ενδιαφερον των τηλεθεατών μας. Πρωταγωνιστούν οι Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Άκης Σακελλαρίου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Απόστολος Γκλέτσος, Τζέσυ Παπουτσή, Σοφία Βογιατζάκη και για να σας πούμε την αλήθεια πιθανόν να κινείται στα ίδια γνώριμα μοτίβα των ελληνικών σειρών...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…