Ετοιμάζεται η Βουλή για ραδιοτηλεοπτική κανάλι!

@ΣΤΗΝ ανακατανομή των συχνοτήτων στο σχετικό Χάρτη, σε ολόκληρη την Ελλάδα προχωρεί η κυβέρνηση σε συνεργασία με τις αρμόδιες ανεξάρτητες αρχές, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων προκειμένου να καταστεί δυνατή η πανελλήνια εκπομπή της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου της Βουλής
@ΕΓΧΩΡΙΑ...τρομοκρατία τώρα και στο νομικό χώρο συγκλονίζει την επικαιρότητα. Κατέληξε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα χάνοντας τη μάχη για τη ζωή ο 53χρονος Δικηγόρος Σπύρος Ιωάννου, από την Κυπαρισσία, που νοσηλευόταν από τα ξημερώματα της Τρίτης στην Μ.Ε.Θ. του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ύστερα από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε μέσα στο γραφείο του το βράδυ της Δευτέρας. Περισσότερα υπάρχουν στη πύλη http://www.kyparissianews.gr/ και όλο το παρασκήνιο.
@ΣΤΟΝ ΟΤΕ συνεχίζονται οι προετοιμασίες εντατικά για την πλήρη εμπορική διάθεση υπηρεσιών IPTV (μετάδοση τηλεοπτικού περιεχομένου μέσω ευρυζωνικών τηλεπικοινωνιακών συνδέσεων), καθώς έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι συνεργασίες όσον αφορά το περιεχόμενο που θα μεταδίδεται μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΤΕ σχεδιάζει να ξεκινήσει την εμπορική διάθεση υπηρεσιών IPTV στα μέσα Φεβρουαρίου. Τελευταίο δείγμα ήταν η ανακοίνωση του τηλεοπτικού καναλιού, Style Network, το οποίο ανήκει στον αμερικανικό κολοσσό στο χώρο της καλωδιακής τηλεόρασης, Comcast Media Group...
@Τον χάρτη της ανεργίας στην Ελλάδα σκιαγράφησαν οι «Αποδείξεις και στην πολιτική» με παρουσιαστή το Νίκο ευαγγελάτο χθες το βράδυ Αναγκαστικά ρεπό, άδεια άνευ αποδοχών, διαθεσιμότητα, συρρίκνωση ωραρίου και αποδοχών, είναι τα νέα χαρακτηριστικά στο εργασιακό σκηνικό τους τελευταίους μήνες. Μέσα από χαρακτηριστικές περιπτώσεις ανθρώπων που έχασαν τη δουλειά τους, ή αναζητούν εργασία και δεν βρίσκουν και με τη βοήθεια ψυχολόγου εργασιακών θεμάτων, οι Αποδείξεις και στην πολιτική, έδωσαν όνομα και πρόσωπο στο 7,4% της ανεργίας στην Ελλάδα.
@ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ αλλά και όλους τους Πολίτες το ΣΑΒΒΑΤΟ 31ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.00ΣΤΗ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ (ΦΩΚΙΩΝΟΣ & ΕΠΤΑΝΗΣΟΥΝ, μπροστά απο το SELECT) για να κολλήσουμε αφίσες σχετικά με τα αδεσποτάκια, να μοιράσουμε ενημερωτικό υλικό σεπεραστικούς και στους μαγαζάτορες, να ενημερώσουμε τους πολίτες για τους κινδύνους αυτώντων ουσιών. Την πρωτοβουλία στήριξαν εκτός απο το adespoto.gr/ και οι Άνεργοι Δημοσιογράφοι http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/ και αυτό τους τιμά αποδεικνύοντας την ευαισθησία των συναδέλφων..Mπράβο τους!
@Τα νούμερα της AGB για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 200929 Ιανουαρίου 2009, 13:06
Πρώτο το MEGA με 21,6%, δεύτερος ο ALPHA με 16,6%, τρίτος ο AΝΤ1 με 16,2%, τέταρτο το Star με 10,1% και πέμπτο το ALTER με 8,8%.
@ΥΠΟ έγκριση από το ΕΣΡ τελεί ακόμα η συμφωνία μεταβίβασης του Alpha, στο RTL. Η μεγαλύτερη επιχειρηματική συμφωνία στο χώρο των ΜΜΕ το 2008, τέσσερις σχεδόν μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωσή της, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αφού όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάν. Λασκαρίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, «ελέγχεται ακόμα από τους ειδικούς επιστήμονες του Συμβουλίου και έχει αρκετή δουλειά, αφού είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη περίπτωση».
@ΤΗΝ επόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις, από τον Απρίλιο η υλοποίηση των μέτρων
Η αναταραχή για την εθαλούσια έξοδο κυριαρχεί από χθες στην Κάντζα. Με τη λέξη 'σύντομα' ο διευθύνων σύμβουλος του Alpha κ. Ρικ Σπίνερ προσδιόρισε χρονικά τις σαρωτικές αλλαγές που θα κάνει το RTL στο κανάλι. Αλλαγές που θα περιλαμβάνουν περικοπές στο πρόγραμμα αλλά και μείωση προσωπικού.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…