'Η Ελλάδα είναι μεγαλη χώρα με μικρούς Πολιτικούς...'

@ΠΟΛΥ μας άρεσε η δήλωση της Μάρθας Καραγιάννη στον τύπο ότι 'η Ελλάδα είναι μεγάλη χώρα, με μικρούς πολιτικούς...' αποδίδοντας το στίγμα των ημερών αλλά και την σημερινή ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Καλαμάτα όπου ο Τοπικό τύπος ανέφερε ότι 'στα ύψη ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο με αφορμή την ομιλία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Καλαμάτα σήμερα το μεσημέρι, ο οποίος ζήτησε άμεση προσφυγή στις κάλπες, τονίζοντας ότι μεταξύ άλλων στρέφοντας τα πυρά του κατά της Κυβέρνησης ότι εμφανίζετια αδύναμη να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση...'
@ΩΣΤΟΣΟ όπως αναφέρει το http://simaianews.blogspot.com/ 'με φόντο κα τις σημερινές δημοσκοπήσεις που δείχνουν την ψαλίδα να παραμένει ενεργή, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέλυσε τις προτεραιότητές του εφόσον ηγηθεί στις επόμενες εκλογές. Ωστόσο στελέχη της Κυβέρνησης στο Νομό σχολίαζαν όπως αποτυπώνει και στο προωτοσέλιδο άρθρο της η εφημερίδα 'Σημαία' ότι 'μόνο εκλογές ζητάει ο κ. Παπανδρέου και για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει μαγικό ραβδάκι..'
@ΕΛΛΗΝΕΣ και ξένοι δημοσιογράφοι, που διακρίθηκαν για τη γνώση, την πείρα, το ήθος και τον ευρωπαϊκό τους προσανατολισμό, τιμήθηκαν με το βραβείο “Κωνσταντίνος Καλλιγάς”, σε ειδική τελετή, που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα. Τα βραβεία που απένειμε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Τάκης Αράπογλου απέσπασαν οι δημοσιογράφοι Πηνελόπη Γαβρά, Γιώργος Συριόπουλος, Ηρακλής Γαλανάκης, Παύλος Τσίμας, Χρήστος Παναγιωτόπουλος και Ζαν Κετρεμέ, της γαλλικής εφημερίδας “Λιμπερασιόν”. Επιπλέον δόθηκαν και τιμητικές διακρίσεις σε δυο νέους δημοσιογράφους, τη Μύρνα Νικολαΐδου και τον Γιώργο Σόμπολο, ενώ με ειδικό βραβείο τιμήθηκε και ο Μιγκέλ Ανχελ Αγκιλάρ της εφημερίδας “Ελ Παΐς”.
@ΜΙΑ φιλόδοξη παραγωγή μέσω της οποίας θα γνωρίσουμε τους 100 Μεγάλους Έλληνες, έτσι όπως ψηφίστηκαν από 38.472 άτομα, αρχίζει τη Δευτέρα (22.00) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στόχος του νέου αυτού προγράμματος είναι η ανάδειξη του σημαντικότερου Έλληνα όλων των εποχών.
@ΤΑ νούμερα της AGB την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 200914 Φεβρουαρίου 2009, όπου έχουμε και λέμε αναλυτικά: Πρώτο το MEGA με 22,8%, δεύτερος ο ΑΝΤ1 με 16,3%, τρίτο το ALTER με 12,4%, τέταρτος ο ALPHA με 11,2% και πέμπτο το STAR με 10,8%.
@ΤΙΣ έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, αλλά και του βουλευτή της ΝΔ κ. Στ.Νικηφοράκη, προκάλεσε η τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Πρ.Παυλόπουλος στον επενδυτικό νόμο, σύμφωνα με την οποία αλλάζει ο νόμος 3548/2007, γνωστός και ως «νόμος Ρουσόπουλου», σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις έκδοσης των περιφερειακών εφημερίδων, ώστε να λαμβάνουν κρατική διαφήμιση.
@ΑΠΟ ιδιώτη ήλθε η πρώτη καταγγελία στο ΕΣΡ εναντίον του δελτίου καιρού στο Star με την Πετρούλα Κωστίδου. Ο τηλεθεατής στη φόρμα παραπόνων/καταγγελιών που υπέγραψε επισημαίνει ότι «θεωρεί απαράδεκτο τον τρόπο που επινόησε η διεύθυνση του καναλιού προκειμένου να παρουσιάζει ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το δελτίο καιρού από το οποίο εξαρτώνται τόσοι πολίτες και επαγγελματίες».
@ΠΡΩΤΟΣ με 11,9% ο Σκάι, σύμφωνα με τη μέτρηση της Focus για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ την περίοδο 27.10.2008-1.02.2009 , έναντι 11,4% το διάστημα το διάστημα 21.7-26.10.2008 . Δεύτερος με Ρυθμός με 9,1% και τρίτος ο Kiss FM με 8,2% έναντι 8,1% του Λάμψη (8,8%) . Στο 8% ο NovaΣπορ FM (8,6%) και ακολουθεί με 7,4% η ΕΡΑ ΣΠΟΡ (7,7%). Με 7,2% ο Μελωδία (7,1%) και με7% ο Δίεση (6,3%) ιδιαίτερα ανεβασμένος . Τη δεκάδα συμπληρώνουν, ο Derti με 6,7% (7,4%) με 6,6% ο DJ (6,1%) και ο RED με 6,5% (6,1%) . Στους ενημερωτικούς ο REAL έχει 5,5% (4,4%) ,ο ΑΝΤ1 4,7% (5%) , ο Alpha 3,4% (3,3%) ο City 2,3% (1,4%) , ο Sentra 2,1% και ο Arrena 1% .

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…