Απόβαση καλλιτεχνών στην...επικαιρότητα εκτός απο τα τηλεπαιχνίδια!

© Ο ΑΝΤ1 εδώ και καιρό προσπαθεί να προσεγγίσει το νεανικό κοινό και θέλει να το επιτύχει ενσωματώνοντας στην καθημερινότητά μας ένα πρωτότυπο «τοκ σόου» με παρουσιαστή το Νίκο Βουρλιώτη των Going Thru! Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο γνωστός καλλιτέχνης θα φιλοξενεί έναν καλεσμένο όλο κι όλο και ο Βουρλιώτης θα σχολιάζει με το δικό του τρόπο την επικαιρότητα! Ακόμα δεν έγινε το δοκιμαστικό πάντως για τους ανυπόμονους..
© TΟ κοινό 15-44 πάντως, που τιμά πρώτο και καλύτερο από όλα, το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με το Νίκο Ευαγγελάτο ώθησε το κανάλι να ανανεώσει το συμβόλαιο του παρουσιαστή, που λήγει αρχές Ιουλίου του 2009. Σύμφωνα με όσα επιβεβαιώνει και σε άποψή του το φιλικό mediablog.gr , φαίνετια ότι η πρώτη κρούση σημειώθηκε και επικράτησαν οι απόψεις του Ευαγγελάτου σε μεγάλο βαθμό. Οι υπογραφές, ωστόσο δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα.
@ΜΙΑ πρώτη επιτυχία αναφορικά με το νομοσχέδιο για τον περιφερειακό Τύπο σημείωσαν από κοινού η ΕΣΗΕΜ-Θ με την ΕΣΗΕΑ, καθώς έγινε δεκτό μέρος της αντιπρότασής τους στην κυβέρνηση. Έτσι, οι δημοσιογράφοι που απασχολούνται στις εφημερίδες της περιφέρειας θα είναι ασφαλισμένοι στα δημοσιογραφικά ταμεία, ενώ μειώθηκε από 30 σε 20 ημέρες η περίοδος “χάριτος” που δίνεται σε έναν εργοδότη να καλύψει και τη δεύτερη δημοσιογραφική θέση σε περίπτωση που ένας ρεπόρτερ παραιτηθεί.
@Επίσκεψη στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας–Θράκης πραγματοποίησε ο Γάλλος Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη κ. ChristianThimonier. Σε συνάντησή του με το προεδρείο του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ, συμφωνήθηκε να αναπτυχθεί συνεργασία μεταξύ του Γαλλικού Προξενείου και της Ένωσης, που θα περιλαμβάνει και επιμορφωτικές δραστηριότητες με αντικείμενο τη δημοσιογραφία, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης και δράσεις οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις ενημερωτικές ανάγκες που αναπτύσσονται στο σύγχρονο ευρωπαϊκό πεδίο.
@ΝΕΑ παζάρια και για το τέλος χρήσης των συχνοτήτων. Οι ιδιοκτήτες των εθνικής εμβέλειας σταθμών ζητούν να εξαιρεθούν της σχετικής υποχρέωσης καταβολής του «ενοικίου» (2% επί του τζίρου) με το επιχείρημα των επενδύσεων στη φάση της μετάβασης στην ψηφιακή τηλεόραση. Την ίδια ώρα το ΠΑΣΟΚ αφήνει να εννοηθεί πως θα καταργήσει τους χάρτες συχνοτήτων! Πάντως η Ένωση Διαφημιστικών Εταιρειών ανέλαβε την καμπάνια ενημέρωοης και εκπαίδευσης του κοινού για τη νέα ψηφιακή τηλεόραση...
@Η ύπαρξη «αυτοτελούς» διαδικτυακού τηλεοπτικού κοινού, που παρακολουθεί κάποια προγράμματα μόνο μέσα από Ίντερνετ, προέκυψε από τις μετρήσεις για την παρακολούθηση online τηλεοπτικών προγραμμάτων στις ΗΠΑ, που εξέδωσε η εταιρεία Nielsen την Παρασκευή 13.02. Πρώτες στις προτιμήσεις των διαδικτυακών τηλεθεατών (για το μήνα Δεκέμβριο 2008), είναι οι γνωστές σειρές που μεταδίδονται και από τη συμβατική τηλεόραση (συγκεκριμένα το «Lost» και το «Grey's Anatomy») αλλά και το «Saturday Night Live».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…