Η τηλεοπτική επικαιρότητα του διημέρου!

@ΑΝΟΙΞΕ για τα καλά όπως έιχαμε προβλέψει ο Φάκελλος 'Τρομοκρατία' με άπειρες αναφορές για το εκδοτικό κατεστημένο και το ζοφερό μέλλον του έντυπου λόγου πιθανόν. Φυσικά ένα ενδιαφέρον άρθρο για την ταύτιση δύο διαφορετικών εκ διαμέτρου ιδεολογιών που υποδαυλίζουν την επικαιρότητα προσεγγίζεται εδώ: http://ellinasblog.blogspot.com/2009/02/blog-post_21.html που αναδημοσιεύτηκε από μεγάλα ιστολόγια της χώρας σχετικά με το ζουμί της πρόσφατης προκήρυξης και το κατά πόσον αφορά άμεσα τους δημοσιογράφους των...700 ευρώ ή τους εκδότες τους!
@ΑΠΟ εκει και πέρα χθες βράδυ στο Alter και στην εκπομπή του 'Ανεξήγητου' για την υποτιθέμενη εμφάνιση της ομάδας Ε, ακούστηκαν απόψεις ακόμα και για στρατιωτικής φύσεως θέματα που 'έθαψε' η πολιτική και ίσως άλλοι παράγοντες για τεχνολογία που παραδόθηκε απο ξένα ερευνητικά κέντρα στα οποία όμως εργάστηκαν Έλληνες. Εδώ ισχύει τ γνωστό ρητό ότι 'έχουμε διαρροή εγκεφάλων, δεδομένου ότι τα μεγάλα Ελληνικά μυαλά προοδεύουν μόνο στο εξωτερικό και αυτό δεν είναι διόλου τυχαίο..'. Το αντίθετο μάλιστα...
@ΕΙΔΑΜΕ στον Κυριακάτικο Τύπο αναφορες και ιδίως στο 'Παρόν' σήμερα για τον...πόλεμο μεταξύ Ιστολογίων με αφορμή και τα βέλη κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Απο εκει και μετά χάσαμε την μπάλλα διότι υφίσταται διαμάχη μεταξύ zougla και torkitiko, αλλά και μάχες στο πεδίο...μεταξύ greekalert με άλλο ιστολόγιο. Νομίζουμε ότι για τα blogs είτε το θέμα θα ξεκαθαρίσει, είτε πλέον θα δούμε την υπόθεση στα δικαστήρια για την πρώτη περίπτωση! Εκεί να δείτε έντυπος και Ηλεκτρονικός λόγος ποιός τελικά θα επικρατήσει. Κάντε λίγο υπομονή...
@ΜΙΑ Σκληρή ανακοίνωση εναντίον της “Καθημερινής” και του Σκάι για το ζήτημα του 2% εξέδωσε η ΕΙΗΕΑ. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: ”Η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών καταγγέλλει την στάση του ομίλου της Καθημερινής στο θέμα της κατάργησης του επί 55ετία ισχύοντος νόμου για το 2% των δαπανών των εφημερίδων. Η ενέργεια αυτή, σε μια περίοδο κρίσεως για ολόκληρο τον Τύπο, είναι βλαπτική για το σύνολο των εφημερίδων και ιδιαίτερα για τις μικρότερες οι οποίες ενδεχομένως θα αναγκασθούν να διακόψουν την έκδοση τους.
@Σχετική σταθερότητα παρουσίασαν οι πωλήσεις των εφημερίδων στην περιοχή Αθηνών - Πειραιώς στο διάστημα από 09.02.2009 έως 15.02.2009, αφού εμφάνισαν οριακή αύξηση της τάξης του 0,51% με 2 εκατ. φύλλα. Θετικό πρόσημο όσον αφορά τη διαφορά με την εβδομάδα που προηγήθηκε της εξεταζόμενης, παρουσίασαν οι πρωινές, οι εβδομαδιαίες και οι αθλητικές, ενώ αντίθετα κινήθηκαν οι πωλήσεις των απογευματινών, των Κυριακάτικων και των Δευτεριάτικων αθλητικών.
@ΤO MTV προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με το τηλεοπτικό κανάλι TELE TIME της Πάτρας για την παροχή ψυχαγωγικού περιεχομένου. Στο πλαίσιο αυτό σύντομα στο ανανεωμένο πρόγραμμα του καναλιού θα ενταχθούν επιλεγμένες σειρές και εκπομπές του MTV.
@ΠΑΙΔΙΚΑ πρόσωπα βυθισμένα στη φτώχεια, λουλούδια μπροστά από ανέκφραστους ετοιμοπόλεμους στρατιώτες, ανθρώπινες σκιές στον βούρκο,χέρια που απλώνουν ζητώντας βοήθεια, αγκαλιά, υποστήριξη, χαμόγελα που εξορκίζουν τη δυστυχία. Και μπροστά από όλα αυτά ένας φωτογραφικός φακός. Τον φακό κατηύθυνε ο Σωτήρης Δανέζης. Ο δημοσιογράφος του Μega εκμεταλλεύτηκε τα ταξίδια,τις δημοσιογραφικές αποστολές της «Εμπόλεμης ζώνης» και κατά τη διάρκεια της έρευνάς του κατάφερε με μερικά κλικ να απομονώσει κάποια στιγμιότυπα που χαρακτηρίζονται από τη ματιά του ρεπόρτερ. Στιγμιότυπα που οδήγησαν στην έκθεση φωτογραφίας «Ενας Σύνθετος Κόσμος», η οποία παρουσιάζεται ως την 1η Μαρτίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

@Τα νούμερα της AGB την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009. Έχουμε και λέμε. Πρώτο το MEGA με 23,8%, δεύτερος ο ΑΝΤ1 με 14,9%, τρίτος ο ALPHA με 11,9%, τέταρτο το ALTER με 11,5% και πέμπτο το STAR με 10,5%.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…