Οι σειρές του MEGA αυτοδιαφημίζονται...

@ΕΝΑ πρωτότυπο τρόπο βρήκαν στο MEGA να αυτοσυνδέονται τα επεισόδια και οι σειρές μεταξύ τους για να τονώσουν την ζώνη prime time! Αν το προσέξατε σε επεισόδιο της σειράς 'Ευτυχισμένοι μαζί' όταν το ζεύγος Μπέζου κάλεσε ένα αστυνομικό, εμφανίστηκε ένας εκ της σειράς L.A.P.D. και μάλιστα στο τέλος του ζήτησαν να δώσει χαιρετίσματα στον κ. Προκόπη που υποδύεται ο πρωταγωνιστής της σειράς! Άλλη φορά στην 'Πολυκατοικία' κάνουν πέρασμα ηθοποιοί απο γνωστές σειρές του καναλιού, ενώ βλέποντας το 'Ολα στον αέρα' με τα τεκταινόμενα στο υποτιθέμενο κανάλι LinkTV κάποια στιγμή έπαιζε διαρκώς το ηχητικό σήμα του Bellas TV! Φυσικά έχουμε εντοπίσει και άλλα παραδείγματα αυτοδιαφήμισης των σειρών και μάλλον αποτελεί ένα υποσυνείδητο μήνυμα υπενθύμισης των τηλεθεατών. Οχι και άσχημο θα λέγαμε..
@ΕΝΤΕΚΑ κοινωνικοί και συλλογικοί φορείς σε συνεργασία με την ΕΡΤ διοργανώνουν τη Δευτέρα τηλεμαραθώνιο προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να επισκευαστεί στο νοσοκομείο της Γάζας που καταστράφηκε από τους πρόσφατους βομβαρδισμούς των ισραηλινών. Οι φορείς που συμμετέχουν και θα συνεργαστούν με την ΕΡΤ είναι: ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, UNICEF, Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς, ΕΝΑΕ, ΚΕΔΚΕ, ΓΕΣΕΒΕ, Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας και Φαρμακευτικό Σύλλογο Αθήνας.
@Τα ορεινά χωριά της Κοζάνης Εράτυρα και Γαλατινή επισκέπτεται την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009, στις 11.30 η εκπομπή «Ελλήνων Δρώμενα» της ΕΤ3, για να παρουσιάσει ένα θέμα που αφορούσε και αφορά όλη την επικράτεια, το προξενιό. Η εκπομπή καταγράφει αυθεντικές διηγήσεις από ανθρώπους, που κατέληξαν στο γάμο με προξενιό, αλλά και από άλλους, που οδηγήθηκαν στο γάμο μέσα από την αγάπη. Επίσης, παρουσιάζει τη διαδικασία του προξενιού για την οριστικοποίηση του λεγομένου «προικοσύμφωνου».
@Σε αναβάθμιση των ταχυτήτων ADSL σε όλη τη χώρα, χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση, προτίθεται να προχωρήσει ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας. Επενδύοντας συστηματικά στην επέκταση των ευρυζωνικών του υποδομών, ο ΟΤΕ σχεδιάζει την αναβάθμιση των υφιστάμενων ονομαστικών ταχυτήτων ADSL ως εξής:• Όλες οι συνδέσεις 1 Mbps θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε 2 Mbps.• Όλες οι συνδέσεις 4 Mbps θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε 8 Mbps..
@ΝΟΥΜΕΡΑ: Πρώτο το MEGA με 23,5%, δεύτερος ο ΑΝΤ-1 με 15,9%, τρίτη η ΝΕΤ με 14,5%, τέταρτος ο ALPHA με 12,6% και πέμπτο το ALTER με 11,2%. Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009, πρώτη στην προτίμηση του αναγνωστικού κοινού, στην Αθήνα και τον Πειραιά, ήρθε η εφημερίδα τα Νέα. Δεύτερη ήταν η Ελευθεροτυπία, ακολουθεί το Έθνος και η Espresso. Από τις αθλητικές εφημερίδες, πρώτη είναι το Φως Των Σπορ και από τις οικονομικές η Ναυτεμπορική.
@Σημαντικές δυνατότητες διεύρυνσης του απευθυνόμενου κοινού και κατά συνέπεια και της διαφημιστικής πίτας παρέχει το διαδίκτυο στα παραδοσιακά ΜΜΕ, τα οποία ήδη έχουν στρέψει τις επενδύσεις τους προς το συγκεκριμένο χώρο. Μερίδιο από τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στον τομέα, διεκδικούν και τα ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία μπορούν να αυξήσουν το κοινό τους κατά πολύ, αφού το διάσπαρτο ανά τον κόσμο ελληνικό στοιχείο επιδεικνύει σημαντικό ενδιαφέρον για ελληνόφωνο περιεχόμενο.
@Τραγούδι που κοροϊδεύει τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε ρυθμούς '70s θα στείλει η Γεωργία στη Μόσχα, για τον φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Μετά τον πόλεμο μεταξύ των δύο χωρών τον περασμένο Αύγουστο στον Καύκασο για την αποσχισθείσα Νότια Οσετία, οι Γεωργιανοί αποφάσισαν να κάνουν ρεζίλι με το τραγούδι «We Dont Wanna Put Ιn» στη Ρωσία, η οποία διοργανώνει για πρώτη φορά τον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…