Χάνουν έδαφος τα Πρωινάδικα με ανύπαρκτες ειδήσεις!

@ΒΛΕΠΟΥΜΕ ότι παρά τα σχόλια στις τηλεοπτικές στήλες των εφημερίδων και στο διαδίκτυο για την παρακμή των Πρωινάδικων κανένας δεν συγκινείται με αποτέλεσμα να έχουν ξεφύγει τελείως για χάρη της θεματικότητας. Απο μπούρδες μέχρι ακατάσχετη φιλολογία για ανύπαρκτα θέματα τελικά έχουν απωλέσει το μέτρο. Θυμάμαι ότι κάποτε στη Σχολή Δημοσιογραφίας μας έλεγαν ότι '..αν δεν υπάρχει ειδήσεις, ο δημοσιογράφος τις δημιουργεί...'. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να γεμίσεις τα πρωινά τηλεοπτικά κενά σου...
@Επιστολή στον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα ΜΜΕ Κωνσταντίνο Γκιουλέκα απέστειλε ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης σχετικά με την ισότιμη μεταχείριση των τηλεοπτικών σταθμών της Θεσσαλονίκης, στην οποία αναφέρει: “Λίαν προσφάτως έγινα αποδέκτης παραπόνων από στελέχη τοπικών τηλεοπτικών σταθμών της Θεσσαλονίκης για το γεγονός ότι εταιρείες δημοσίων έργων όπως το μετρό Θεσσαλονίκης και οργανισμοί όπως ο ΟΑΕΔ διαφημίζονται επιλεκτικά σε τοπικά ΜΜΕ των Αθηνών και της περιφέρειας. Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η ισότιμη αντιμετώπιση των τοπικών ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης αλλά και των όμορων και άλλων νομών είναι απαραίτητη και συχνά συναρτάται άμεσα με την επιβίωσή τους, συνακόλουθα δε με τη διασφάλιση αριθμού θέσεων εργασίας....'
@Εμπόλεμη χαρακτηρίζεται από πολλούς η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον ΑΝΤ1. Η αιτία δεν είναι άλλη από τη διαδοχολογία που έχει ξεσπάσει στην πρωινή ζώνη τόσο στο καθημερινό πρόγραμμα όσο και σε αυτό του Σαββατοκύριακου. Πρωταγωνιστές της διαμάχης αυτής δεν είναι οι υποψήφιοι για τη θέση παρουσιαστή - παρουσιάστριας, οι αποκαλούμενοι και μνηστήρες, αλλά οι άνθρωποι που ευθύνονται για το σχεδιασμό της νέας στρατηγικής που θ' ακολουθήσει το κανάλι στη ζώνη 10-1.
@Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2009, πρώτη στην προτίμηση του αναγνωστικού κοινού, στην Αθήνα και τον Πειραιά, ήρθε η εφημερίδα Καθημερινή. Δεύτερo ήταν το Πρώτο Θέμα, ακολουθεί το Βήμα και η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Από τις αθλητικές εφημερίδες, πρώτη είναι το Φως των Σπορ και από τις οικονομικές το Κέρδος.
@Την έναρξη του διαλόγου με τους αρμόδιους φορείς, για τον Ημερήσιο και Εβδομαδιαίο Περιφερειακό Τύπο καθώς και για τις Νομαρχιακές Τοπικές Εφημερίδες, έκανε το υπουργείο Εσωτερικών διά του αρμόδιου υφυπουργού, Κώστα Γκιουλέκα, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Τύπου των Γενικών Γραμματειών Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.
@Στη γραμμή της εκκίνησης εν όψει της «μάχης» των ευρωεκλογών, μπαίνουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων διεκδικώντας μερίδιο από το κονδύλι των πολιτικών ερευνών που φέτος, παρά την ευρύτερη κατάσταση στις αγορές, αναμένεται ότι θα είναι αυξημένο, λόγω των νέων θεσμικών ρυθμίσεων που θα τεθούν για πρώτη φορά σε ισχύ.
@Ενώ οι ενδιαφερόμενες πλευρές , Forthnet , Σκάι και SuperLeague κάνουν προσεκτικά βήματα για την υπογραφή της συμφωνίες, η εποχή της Alpha Digital με το σπάσιμο των συμβάσεων της NetMed , τουλάχιστον σε νομικό επίπεδο, δεν τελείωσε ακόμη! Οι εκκρεμείς αξιώσεις των θυγατρικών της Forthnet , NetMed Hellas και Multichoice Hellas στο σύνολό τους ανέρχονται σε 260 εκατ. ευρώ, πλέον τόκων και αποσβέσεων , εκ των οποίων στην πλειονότητα τους αφορούν αξιώσεις εναντίον διαφόρων ΠΑΕ!
@Κλείδωσε το πρόσωπο που θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha από την Δευτέρα 30 Μαρτίου. Η γερμανοαυστρουγγρική αυτοκρατορία της Κάντζας αποφάσισε ότι θέλει να πορευτεί στη νέα εποχή με άντρα στο τιμόνι του δελτίου που πλέον θα ξεκινάει στις 7.00 το απόγευμα και έχει στόχο να κερδίσει το κομμάτι του πληθυσμού που δεν παρακολουθεί σίριαλ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…