Αποκαλύψεις στο 'Ανεξήγητο' και σε σειρές για την Παγκόσμια οικονομική κρίση!

@ΜΑΣ καθήλωσε με την εκπομπή του Σάββατο βράδυ ο Χαρδαβέλλας όχι για τις 'Πύλες του Ανεξήγητου' αλλά για τις αποκαλύψεις σε πολιτικό επίπεδο με τις δηλώσεις του κ. Θεόδωρου Ρουμπάνη για το θέμα της Κύπρου, τις μυστικές Αδελφότητες και Εταιρείες που κυβερνούν τον κόσμο και αποφασίζουν τις τύχες των λαών. Μάλιστα γνωστοί Ελληνες πολιτικοί και Πρωθυπουργοί είχαν λάβει πρόσκληση ή ήταν μέλη της Λέσχης Μπίντελμπεργκ. Το θέμα είναι ότι κάποιοι δημιούργησαν την παγκόσμια οικονομική κρίση για να επιβάλλουν ένα..Παγκόσμιο κεντρικό οικονομικό σύστημα...
@ΑΝ αυτό σας θυμίζει Οργουελικό σενάριο μάλλον δεν απέχει απο την πραγματικότητα αφού γνωρίζουν άπαντες ότι οι Κυβερνώντες ανα τον κόσμο δεν είναι οι πραγματικοί ασκητές της εξουσίας αλλά τα οικονομικά ή άλλα συμφέροντα που κρύβονται πίσω απο εκει. Μέχρι και ο Μπους πατέρας και υιός είναι στη Λέσχη. Αλλά μας συγκλόνισε η μαρτυρία για την Κύπρο με το θέμα ανατροπής του Μακάριου. Φυσικά ακούστηκε ότι υπάρχουν θέσεις κλειδιά και στα μέσα Ενημέρωσης.
@ΔΕΝ μας πιστεύετε; Εκτος απο τα ονόματα που βλέπετε στην πρώτη φωτό θυμηθήκαμε την φωτογραφία που τραβήξαμε απο ένα επεισόδιο της γνωστής σειράς Prizon Break στον 4ο και τελευταίο κύκλο της σειράς. Εχει προβληθεί στο εξωτερικό και Ευρώπη. Όπως αναφέρει το σενάριο ο Μάικλ Σκόφιλντ θα θελήσει με την υπόλοιπη παρέα να ξεσκεπάσει την 'Εταιρεία' και τους κατόχους σε θέσεις κλειδιά των ανθρώπων που κατέχουν τις μοιρασμένες κάρτες με τις δραστηριότητές της.
@Οι άνθρωποι αυτοί αλλάζουν οικονομικά δεδομένα σε χώρες του τρίτου Κόσμου ή αλλού για να κυβερνούν πίσω απο τις κουρτίνες. Φυσικά εντύπωση μας προκαλεί η αναφορά στον Αφροαμερικανό που εκτελεί σχέδια της μυστικής εταιρείας αλλά και ο διάλογος που γίνεται μεταξύ του Μαικλ και της Σάρα που αναφέρει τα σχέδια κάποιων για την οικονομία κρατών αλλά και των Η.Π.Α. Αναφέρει ότι 'προσπαθούν να κάνουν την χώρα να καταρρεύσει'. Μια λεπτομέρεια: η σειρά έχει γυριστεί ΠΡΙΝ ξεσπάσει η οικονομική κρίση στην Αμερική! Είναι όντως περίεργο...
@Χθες βράδυ άνοιξα ένα ψηφιακό δέκτη που είχα απέ την Αγγλία απλά και μόνο να το λειτουργήσω και ξαφνικά στο κανάλι 12D έπιασα τη ψηφιακή πλατφόρμα του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ με τέλειο σήμα και απίστευτο ήχο! Πιο συγκεκριμένα, έπιασα τα εξής 4 ραδιοφωνικά προγράμματα της πλατφόρμας: jazz ραδιόφωνο, oldies - "NRG" και το Ρ/Σ του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ. Μου έκανε εντύπωση το πολύ καλό σήμα στη περιοχή της Ηλιούπολης και αποφάσισα να μετακινηθώ με το αυτοκίνητο..
@Η εγκληματικότητα, τα μέτρα ελέγχου της βίας, η ανεργία, οι περικοπές και η κρίση στην αγορά είναι μερικά από τα ζητήματα που εξετάζει η εκπομπή «Λαβύρινθος» της ΕΤ3 την Παρασκευή 20 Μαρτίου, στις 23.00.Καλεσμένοι του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη είναι ο Υπουργός Μεταφορών, Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ίχνη ελληνισμού ακολουθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2009, στις 18.00, το «Balkan Express» της ΕΤ3, ξεκινώντας το μακρύ ταξίδι από τη Ρουμανία για να καταλήξει στην Κωνσταντινούπολη.
@Αλλαγή ιδιοκτησίας αναμένεται για το ραδιοφωνικό σταθμό Flash, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας Ναυτεμπορική, ο Σωκράτης Κόκαλης συμφώνησε την Πέμπτη στην πώλησή του στην εταιρία Alapis AEBE, του διδύμου Λ. Λαυρεντιάδη - Π. Κυριακίδη. Το επιχειρηματικό δίδυμο φέρεται να ελέγχει την Πήγασος Εκδοτική (Mega, Έθνος, Ημερησία) σε ποσοστό 12%, ενώ έχει εξαγοράσει την Espresso καθώς και την Daily Press Magazines..
@Στις 24-25 Μαρτίου διεξάγεται το 25ο τακτικό συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ. Για πρώτη φορά στην ιστορία της συνδικαλιστικής ομοσπονδίας οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», καθώς δεν κατέστη δυνατόν να παραχωρηθεί το αμφιθέατρο της ΕΡΤ στην οδό Κατεχάκη.
@Συνάντηση για τη στήριξη και ενίσχυση του περιφερειακού Τύπου είχε χθες ο υφυπουργός Δημόσιας Διοίκησης κ. Κ. Γκιουλέκας με τις ενώσεις ιδιοκτητών ημερήσιων και εβδομαδιαίων εφημερίδων καθώς και με μέλη των συνδικαλιστικών δημοσιογραφικών ενώσεων. Για μία ακόμη φορά τέθηκε το ζήτημα των όρων στην έκδοση εφημερίδων, όπως είναι ο αριθμός των σελίδων αλλά και η υποχρέωσή τους να απασχολούν δημοσιογράφους..
@«Ως τις 15 Ιουλίου θα είμαι εδώ.Αν μου γίνει πρόταση,την άλλη μέρα το πρωί θα είμαι ο πρώτος που θα το πω». Ο κ. Γ.Αυτιάς απάντησε «ζωντανά» στα δημοσιεύματα και συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου» που αναφερόταν σε συνάντηση του διδύμου Β.Λυριτζή - Δ.Οικονόμου με τον κ. Β.Παπαδρόσο , διευθυντή ενημέρωσης του Αlpha, την περασμένη εβδομάδα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…