Πρόωρες περικοπές σε ελληνικές σειράς στα κανάλια

@ΕΝΑ θέμα που δείχνει την άλλη όψη μιας Αθηναικής πραγματικότητας προσέγγισε χθες βράδυ η εκπομπή 'Πρωταγωνιστές'. Μια μεγάλη βόλτα στο Πέραμα, τη λαϊκή «συνοικία» του Πειραιά, με άρωμα των τελευταίων δεκαετιών πραγματοποίησε το MEGA. Το Πέραμα κάποτε πρωταγωνιστούσε στον ελληνικό κινηματογράφο και στο γνήσιο λαϊκό τραγούδι. Πώς όμως ζουν σήμερα οι 45.000 κάτοικοί του διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος. Είναι αλήθεια ότι παραμένει μια περιοχή με ζωντάνια και θρύλους που η Πολιτεία πάντα έτεινε να εγκαταλείπει...
@ΑΠΟ την άλλη πλευρά μανία έχει κυριεύσει το μεγάλο κανάλι να ολοκληρώσει πολλε΄ς σιερές πριν το Πάσχα λόγω οικονομικής κρίσης και περικοπές. Μέσα σε αυτή την πρόωρη...διακοπή των σειρών έπεσε θύμα τα 'Αγρια Παιδιά' που στο τελευταίο επεισόδιο ασχολήθηκε με την μοναδική αξία της πραγματικής Φιλίας και της ανάγκης για επικοινωνία. Βέβαια σήμερα και η 'Χαρά αγνοείται' δηλώνει την προετοιμασία για το τεελυταίο επεισόδιο αφού η Χαρά επιστρέφει στο σπίτι της, αλλάζοντας το σενάριο της Ισπανικής αντιγραφής. Ο μόνος που την έχει γλυτώσει προς το παρόν είναι ο...Λάκης ο Γλυκούλης!
@'Όταν λοιπόν ανακοινώθηκε η εξαγορά της πλειοψηφίας του ALPHA από τον όμιλο RTL, “Το Κουτί της Πανδώρας”, μόλις είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο που κλόνιζε την κυβέρνηση, αυτό του Βατοπεδίου. Η εκπομπή είχε μεγάλο ποιοτικό κοινό, και “έβγαζε τα λεφτά της” από τις διαφημίσεις της. Αλλά αυτά δεν έχουν καμία σημασία και το ξέρω. Η διοίκηση του σταθμού ουδέποτε είχε κάποια επαφή μαζί μου. Δεν ζήτησε να συναντηθούμε παρότι ήμουν στέλεχος του καναλιού. Δεν μου εξέφρασαν καμία άποψη. Και καταλάβαινα (από τη δράση των μαιμούδων, των παπαγάλων και όλων των ωδικών πτηνών της ζούγκλας της μετριότητας) πως τον Ιούλιο, με τη λήξη του συμβολαίου μου θα αποχωρήσω. Επιλογή τους και δικαίωμά τους....' Απόσπασμα απο άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη με τίτλο ' ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ, ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΙ...ΕΓΩ. Τα συμπεράσματα δικά σας!
@Η συνέντευξη του φορέα AIDS, στην εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά "Οι νέοι φάκελοι" παρουσιάζεται την Τετάρτη, 25 Μάρτιος 2009. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε κάποιον φορέα του AIDS που απολύθηκε από την δουλεία του γιατί ανακοίνωσε στην πρώην εργοδότρια του ότι είναι οροθετικός… Η συνεχεία στο βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=Q3mTkGtWFhI .
@Το top-10 της AGB για την Δευτέρα, 23/03/2009: Η Πολυκατοικία, τα Μυστικά της Εδέμ, L.A.P.D., Φίλα τον βάτραχό σου, Μαύρα Μεσάνυχτα, Μια στιγμή 2 ζωές, Γεγονότα, Ειδήσεις Alter....
@Με ιστορικά ντοκιμαντέρ, τραγούδια και ελληνικές ταινίες στο πνεύμα της ημέρας, αλλά και με τη μετάδοση της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης, θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την κρατική, κυρίως, τηλεόραση η σημερινή επέτειος της 25ης Μαρτίου. Το σύνθημα των εορτασμών θα δοθεί σήμερα στις 8 το πρωί, οπότε το Τρίτο Κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης θα συνδεθεί με τον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας για να μεταδώσει τη Θεία Λειτουργία. Στις 11.00 π.μ. θα καλύψει, σε απευθείας σύνδεση με την Αθήνα, τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση. Το ειδικό πρόγραμμα, λόγω της ημέρας, συνεχίζεται στο Τρίτο Κανάλι στις 12.30 με την προβολή της ταινίας της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας "Ο Κοραής και ο αγώνας της ελευθερίας του 1821". Λίγο αργότερα, στις 20.30, θα μεταδοθεί το ημίωρο ντοκιμαντέρ "Καλλιόπη Παπαλεξοπούλου (1809-1898) - μία θρυλική ηρωίδα", ενώ στις 23.00 οι "Ανιχνεύσεις" εξετάζουν τις ιδέες που κυριάρχησαν στην Ελληνική Επανάσταση του 1821.
@Η επίσημη απάντηση της Έλλης Στάη, αποκλειστικά στη Νανά Παλαϊτσάκη και στη zougla.gr, για όσα είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας για τη σχέση της με τον Μιχάλη Γουλανδρή. Η Έλλη Στάη δηλώνει αποφασισμένη να καταφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη για όσα δημοσίευσε στο blog του και ότι έχει ζητήσει το βίντεο από την εκπομπή της Άννας Δρούζα. Μιλάει για «αλητείες» που πρέπει να σταματήσουν και για «κατασκευασμένες πληροφορίες την συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχουν συγκεκριμένη μεθόδευση και στόχευση».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…