Το πρωτο σήριαλ είναι γεγονός στο Ελληνικό Internet

@Τις έρευνες που μας έρχονται από την Αμερική και τη Βρετανία, οι οποίες δείχνουν πως το μέλλον της τηλεόρασης είναι τα ειδικά προγράμματα που μεταδίδονται μέσω διαδικτύου, έχουν αρχίσει να λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους οι άνθρωποι των μίντια της χώρας μας. Για του λόγου το αληθές, τη Δευτέρα κάνει πρεμιέρα το πρώτο διαδικτυακό ελληνικό σίριαλ. Ο λόγος για το “Σʼ αγαπώ, πάρκαρε”, που σε δύο ημέρες θα ανέβει στο νέο διαδικτυακό κανάλι της Σεμίνας Διγενή, με στόχο να σατιρίσει την ελληνική τηλεόραση και κυρίως τις σαπουνόπερες, με τις οποίες τόσα χρόνια βομβαρδίζει τους τηλεθεατές...
@Αποδεκτό έγινε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου το αίτημα της παραχώρησης του κτιρίου της παλαιάς Νομαρχίας Αχαΐας, προκειμένου να στεγάσει το Μουσείο Τύπου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων.Συγκεκριμένα στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΔ Κώστας Φωτόπουλος έθεσε το θέμα και υπήρξε προσωρινή παραχώρηση του νεοκλασικού κτιρίου που ανήκει στην Εταιρεία .
@Πρώτο και με διαφορά τερμάτισε και τον Ιούλιο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, το οποίο παρουσίασαν ο Νίκος Στραβελάκης και ο Αντώνης Λιάρος. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της AGB, τον προηγούμενο μήνα το δελτίο είχε μέσο όρο τηλεθέασης 23,7%, με δεύτερο το Star που σημείωσε 18%, ενώ από Δευτέρα έως Παρασκευή το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 24% έναντι 18,8% του Star, 17,2% του Alter, 15,6% του Alpha και 12,3% του ΑΝΤ1.
@Υπογράφτηκε χθες η προγραμματική συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της τηλεόρασης της Βουλής και του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Ο υπουργός παιδείας Άρης Σπηλιωτόπουλος τόνισε πως αυτή η συμφωνία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και αποτελεσματική και θα αποτελέσει την απαρχή πάρα πολλών άλλων αμφίδρομων δραστηριοτήτων.
@Το 10% της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου του Σκάι έχει πλέον στα χέρια του ο όμιλος Κυριακίδη - Λαυρεντιάδη, ενώ από Δευτέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα μπει στη μάχη του ανταγωνισμού, καθώς μετακομίζει από τις 9 στις 8 το βράδυ. Μάλιστα, ο Σκάι ανακοίνωσε και τη νέα μεγάλη παραγωγή του, με τον τίτλο “I love GR”, μια πρωτότυπη, σπονδυλωτή εκπομπή, η οποία από το Σεπτέμβριο θα προβάλλεται από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την ιστοσελίδα του ομίλου.
@Ο μαραθώνιος συζητήσεων μεταξύ Mega και Ρέππα-Παπαθανασίου έφερε αποτέλεσμα τελικά. Με μειωμένο προυπολογισμό, προσωπικές αμοιβές αλλά και των ηθοποιών θα γυριστούν 4 νέα επεισόδια της θρυλικής σειράς ''3 Χάριτες'' στα πλαίσια του αφιερώματος για τα 20 χρόνια του Μεγάλου Καναλιού.
@Αυτό το weekend πολλές νεαρές της τηλεόρασης μίλησαν στα τηλεοπτικά ένθετα. Αρχικά εκκινούμε με το TV Έθνος όπου μιλάει η Βιβιάνα Καμπανίλλε και επιβεβαιώνει και επίσημα ότι θα έχει στήλη μόδας στον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1 με την Ευγενία Μανωλίδου. Επίσης μιλάει για την νίκη της στα καλλιστεία. Στο On Off της Ελευθεροτυπίας μιλάει η Αντιγόνη Δρακουλάκη για τι άλλο.. για τα Μυστικά της Εδέμ. Στο TV Όλα η Λίνα Σακκά μιλάει για τα 40 Κύματα και την επιτυχία που είχε και τι θα κάνει του χρόνου στα επαγγελματικά της.
Ενώ στο Πρώτο Θέμα μιλάει η Χριστίνα Μουστάκα για το αν θα είναι και φέτος στο Ράδιο Αρβύλα, για τις γυμνές φωτογραφήσεις που έκανε στο παρελθόν αλλά και για την συνεργασία της με τον Αντώνη Κανάκη.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…