Εκλογές turbo και νέες σειρές απο τον Οκτώβριο στη TV

@Πολύ υψηλές ταχύτητες και καινοτομία στη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων τη βραδιά της 4ης Οκτωβρίου υπόσχεται το υπουργείο Εσωτερικών και η εταιρεία πληροφορικής Singular Logic. Αναλυτικότερα σε χθεσινή Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με την εταιρεία το όνομα της οποίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων, είναι αρκετά πιθανό η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος να μπορεί να δοθεί στις 8:30 με 9 το βράδυ, ή περίπου δυο ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης.
@Εξερράγη το πρωί ο Γιώργος Αυτιάς όταν, ενώ είχε καλεσμένο σε ζωντανή σύνδεση έναν ηλικιωμένο στον οποίο επιτέθηκαν ληστές , η ρεπόρτερ της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη άρχισε να τον "καλωδιώνει" από το άλλο αυτί για να τον ετοιμάσει για την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
@Νούμερα της Agb για την Τρίτη 22-09-2009 ΜΡΔ (15-44)Κεντρικά δελτία ειδήσεων (μ.ο.)
Mega 24,5% (18,7%) (εκτάκτως 19.00-20.03),Alter 17,4% (10,2%) (εκτάκτως 18.45-19.54),Star 9,7% (15,2%) (εκτάκτως 19.30-19.55),Ant1 12,1% (16,1%) (εκτάκτως 18.58-19.50,Alpha 8,1% (10,6%) (19.00-20.00),Et1 3,3% (3,2%) (23.00-24.00),Et3 2,6% (2,1%) (22.00-23.00),Σκάι 6,1% (8,9%) (20.00-20.40)
@Κοινό μέτωπο» με όπλο την αυτοδέσμευση και την αυτορύθμιση, συστήνουν διαφημιστές και διαφημιζόμενοι σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι όποιες αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει η προβολή των προϊόντων τροφίμων στα παιδιά.Το θέμα της διαφημιστικής προβολής των τροφίμων και η σχέση που αυτή ενδεχομένως έχει με την παιδική παχυσαρκία, βρίσκονται εδώ και αρκετά χρόνια σε υψηλή θέση στην ατζέντα των συζητήσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο...
@Απεργία , διάρκειας 24 ωρών, κήρυξε, για αύριο Παρασκευή, η ΕΤΕΡ στο δημοτικό σταθμό Κανάλι 1 , η ΕΤΕΡ. Μεταξύ των αιτημάτων είναι η καταβολή των δεδουλευμένων στους τεχνικούς ήχους για τον Αύγουστο, αλλά και η τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στον εργασιακό χώρο!
@Έγιναν οι πρώτες δοκιμαστικές εκπομπές και σήμερα Πέμπτη είναι η επίσημη έναρξη για την υποτιθέμενη ψηφιακή τηλεόραση. Το σήμα θα μεταδοθεί στο Ξυλόκαστρο, από τα κανάλια 37 και 43. Ήδη επήλθε συμφωνία με τη NetMed Hellas και θα ανταλλάξει τη συχνότητα που χρησιμοποιεί με άλλη της ΕΡΤ, ενώ τώρα λύνονται κάποια τεχνικής φύσεως ζητήματα με το Mega.[satleo]
@Στο δεύτερο μισό της σεζόν δηλαδή από τον Ιανουάριο θα επιστρέψει στο Mega το πετυχημένο παιχνίδι 50-50 με παρουσιαστή και φέτος τον Γιώργο Λιάγκα. Όμως λόγω περικοπών αλλά και της μείωσης που θα γίνει στο budget της εκπομπής δεν θα προβάλλεται καθημερινά πλέον όπως πέρσι αλλά κάθε Σαββατοκύριακο.
@Ειδαμε το νέο τρέιλερ του Μεγάλου Καναλιού με τον Σκαή Μπουλά που πέρσι απέτυχε παταγωδώς με το Bellas TV σε ένα νέο ρόλο αλλά και με αινιγματικό τίτλο 'Προσοχή η Οικογένια βλάπτει' αναφερόμενη στις δολοπλοκίες μιας οικογένειας κατά συρροή. Τώρα που ο θεσμός της οικογένειας διέρχεται απο κρίση ο τίτλος ας ήταν διαφορετικός, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης θα αποδείξουν αν το συγκεκριμένο σενάριο έχει θέση στην ελληνική τηλεόραση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…