Ψηφιακή εποχή και νέα απειλή για τα blogs..

@Η δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων από ιστολόγια που προσφέρουν ειδησεογραφική ενημέρωση προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση και απειλεί και πάλι την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο. Την Παρασκευή ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ι.Σακελάκος διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα, καθώς ο εκλογικός νόμος απαγορεύει την δημοσιοποίηση τέτοιων στοιχείων το διάστημα πριν τις εκλογές. Φυσικά στα παραπολιτικά των εφημερίδων όλο και κάποια σχόλια διαφεύγουν περι δημοσκοπήσεων...
@Ιδου το νέο πρόγραμμα στο Μεγάλο Κανάλι: όπου κάθε Δευτέρα στις 21.00 θα βλέπουμε τη ''Παιδική χαρά'' με τους Κώστα Κόκλα και Ρένια Λουιζίδου ενώ στις 21.45 θα ακολουθεί η πολυδιαφημισμένη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ''Τέσσερις'' και στη συνέχεια στις 23.00 ο δεύτερος κύκλος του LAPD. Κάθε Τρίτη τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχουνε οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ενώ όταν δεν θα υπάρχουν, θα βλέπουμε τον ''Λάκη τον γλυκούλη'' στις 21.00 και θα ακολουθούν οι ''7 θανάσιμες πεθερές''. Τη Τετάρτη στις 21.00 θα προβάλλεται η ''Οικογένεια βλάπτει'' σε διασκευασμένο σενάριο του Αλέξανδρου Ρήγα και στις 22.00 η ''Πολυκατοικία''. Τις Πέμπτες στις 21.00 ραντεβού θα μας δίνει και πάλι ο ''Λάκης ο Γλυκούλης'' και θα ακολουθεί στις 22.00 το ''Μίλα μου βρώμικα'' της Μυρτώς Κοντοβά. Κάθε Παρασκευή στις 21.00 θα παίζεται η νέα σειρά της Ρέννας Ρίγγα , ''Μ+Μ'' με τη Παναγιώτα Βλαντή και τον Φάνη Μουρατίδη.Στις 22.00 θα βλέπουμε τη ''Πολυκατοικία''.
@Τη Τετάρτη 7 Οκτωβρίου θα επιστρέψει στο MEGA η σειρά ''Ευτυχισμένοι μαζί'' με τον Γιάννη Μπέζο και τη παρέα του. Σε μια χορταστική τηλεταινία για τα 20χρονα του καναλιού θα δούμε πόσο και πως έχουν αλλάξει οι ζωές των πρωταγωνιστών. Το σύνθημα είναι...''Θα έρθουν πολλά γεννητούρια''..
@Το σκηνικό της ετοιμάζει και η εκπομπή «10 με 1 Μαζί».Ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος περιμένουν πως και πως να δουν το νέο στούντιο της εκπομπής τους έτοιμο. Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε η κάμερα της εκπομπής "Πρωινή Μελέτη"!
@Κλείνει το ON-OFF της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πριν από λίγο ανακοινώθηκε στους συντάκτες του ένθετου τηλεοπτικού περιοδικού, η αναστολή της εκδοσής του. Στην κυκλοφορία θα παραμείνει ακόμα δύο εβδομάδες ενώ απολύσεις από τους προσληφθέντες συνεργάτες. Kρίση και στα ένθετα μου μυρίζει...
@Περισσότερα από 1,93 εκατ. φύλλα πούλησαν οι εφημερίδες στην περιοχή Αθηνών - Πειραιώς στο διάστημα από 14.09.2009 έως 20.09.2009, αριθμός ενισχυμένος σε σχέση με την εβδομάδα που προηγήθηκε της εξεταζόμενης, λόγω της έντονης πολιτικής επικαιρότητας.Σε ό,τι αφορά τις επιμέρους κατηγορίες εφημερίδων, οι πρωινές πούλησαν 163 χιλιάδες φύλλα, ενώ οι πωλήσεις των απογευματινών ξεπέρασαν τα 620 χιλιάδες φύλλα.
@Χωρίς καλεσμένο και τα ιδιαίτερα υψηλά νούμερα στην AGB, τα οποία υπόσχεται η πολυδιαφημισμένη παρουσία της Αγγελικής Ηλιάδη, στην πρεμιέρα τού “Αξίζει να το δεις” κινδυνεύει να μείνει η Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς το σίριαλ της δολοφονίας του Μπάμπη Λαζαρίδη και το ποια από τις πρώην συντρόφους του υποστηρίζει η οικογένειά του καλά κρατεί.
@Τελείωσε με απόλυτη επιτυχία η 24ωρη κινητοποίηση στον Δημοτικό ραδιοσταθμό του Πειραιά «Κανάλι 1».Ο αγώνας συνεχίζεται. Πριν μία ώρα η απεργία των τεχνικών στο Κανάλι 1 του Πειραιά έληξε. Δεν έληξαν όμως οι κινητοποιήσεις μας, αφού κανένα από τα αιτήματα που μας οδήγησαν στην απεργία δεν ικανοποιήθηκε από τη Διοίκηση του ραδιοσταθμού. Αντίθετα μάλιστα η Διοίκηση προτίμησε, προσφεύγοντας σε πρακτικές ιδιαίτερα διαδεδομένες σε άλλες εποχές και πάντως αδιανόητες για Δημοτικό ραδιοσταθμό, να μας σύρει στο δικαστήριο, επειδή είχαμε το …θράσος να διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα μας. Η συνέχεια είναι γνωστή. Το δικαστήριο έκρινε νόμιμη την απεργία μας η οποία και πραγματοποιήθηκε κανονικά. Απο Δελτίου Τύπου...
@Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη εκπομπή ψηφιακού σήματος από την DIGEA στην περιοχή του Κορινθιακού Κόλπου σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη της μετάβασης στην εποχή της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης.
Η DIGEA, η εταιρεία που συστάθηκε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR, έχει αναλάβει την ψηφιακή εκπομπή των τηλεοπτικών προγραμμάτων τόσο των ιδιωτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας καθώς και όποιων άλλων σταθμών προτιμήσουν τις υπηρεσίες της .Το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα θα καλύπτει την ευρύτερη περιοχή του Κορινθιακού Κόλπου. Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής πόλεις: Αίγιο, Ακράτα, Άσπρα Σπίτια, Βραχάτι, Γαλαξίδι, Δερβένι, Διακοφτό, Ερατεινή, Ιτέα, Καμάρι, Κιάτο, Κόρινθος, Λουτράκι, Ναύπακτος, Ξυλόκαστρο και Ψάθα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…