Οι 'Τηλεμολότοφ' απειλούν την καθημερινότητα...

@ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ πάντα με τις ατάκες του αφουγκράζοντας το σφυγμό της εποχής στην εκπομπή του ο Λαζόπουλος είτε μας αρέσει είτε όχι. Και τούτο διότι ο κόσμος και η τηλεθέαση το κρίνει. Πάντως ξεσήκωσε το κοινό για μια ακόμη Τρίτη ο Λάκης Λαζόπουλος, κάνοντας τα μηχανάκια της AGB, να πάρουν φωτιά. Στα περισσότερα τέταρτα, από τις 9 που ξεκίνησε, δεν έπεσε κάτω από 50%. Στο σύνολο, έκανε το εκπληκτικό νούμερο 52,4%. Αναφέρθηκε και στο περιστατικό για τη σημαία με τον ηθοποιό Μουζουράκη που φυσικά για εμάς είναι καταδικαστέο ιδίως όταν κάνει θέατρο και μάλλον θεωρούμε ότι έχουμε πολλή δημοκρατία.
@Εχουμε τόση Δημοκρατία που δεν ξέρουμε καν πως να την διαχειριστούμε. Η δε αναφορά του όμως για τα τηλεοπτικά παράθυρα και τα παραληρήματα βουλευτών και η ανάλυση περί κεντροδεξιών ή ακροαριστερών απόψεων μάλλον ρίχνει λάδι στη φωτιά παρά απομυθοποιεί τα περιστατικά και ιδίως για εκείνους που κάνουν πολιτική ή τουλάχιστον εμφανίζονται ως γλάστρες στα κανάλια. Για αυτό ο Λάκης μίλησε για 'Τηλεμολότοφ' στην πολιτική ζωή της χώρας και ίσως μέσα απο τα τηλεοπτικά παράθυρα να μην έχει και τόσο άδικο...
@.'..τα πέντε χρόνια που θητεύω στον ΟΤΕ συνέπεσαν με την πιο έντονη περίοδο εξελίξεων στις ελληνικές τηλεπικοινωνίες. Η απελευθέρωση της αγοράς που μας επιβλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2001 άρχισε να γίνεται αισθητή το 2004 φέρνοντας στον κλάδο σκληρό ανταγωνισμό. Παράλληλα, η κινητή τηλεφωνία, άλλαξε τελείως την σχέση του ανθρώπου με το τηλέφωνό του. Τέλος, από το 2006 συνεχίζεται η ραγδαία διάδοση του internet στο οποίο θα επανέλθω.' Δηλώσεις Βουρλούμη στο 11ο Συνέδριο Info-Com World.
@Κατά τη συνεδρίαση του Ε.Σ.Ρ. δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Για παλαιότερες υποθέσεις, όμως, πάρθηκαν αποφάσεις. Συγκεκριμένα, απορρίφθησαν οι αιτήσεις θεραπείας των Σταθμών Ζευς Radio (Ν. Ηλείας), Ένα Channel (Ν. Καβάλας) για πρόστιμο που τους είχε υποβληθεί για το παιχνίδι Call4Cash, αλλά και του Δίον (Ν. Πιερίας) για την μεταβίβαση μετοχών του Σταθμού, κατά την οποία όμως οι δύο μέτοχοι δεν κάλυπταν τα χρήματα της μεταβίβασης. Το Ε.Σ.Ρ. υπέβαλε την οριστική διακοπή του τηλεπαιχνιδιού Call4Cash στους παρακάτω Σταθμούς: Θράκη NET (Ν. Έβρου), TV 10 (Ν. Τρικάλων), Ένα Channel (Ν. Καβάλας), Πανόραμα TV (Ν. Θεσσαλονίκης), Time Channel (Ν. Θεσσαλονίκης).
@Σημαντικά βελτιωμένα ποσοστά τηλεθέασης, στην κατηγορία 15-44 ετών, παρουσιάζει ο Alpha στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του καναλιού και σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB Nielsen Media Research, ο Alpha παρουσιάζει άνοδο και μάλιστα πολύ σημαντική και στο σύνολο της ημέρας και στο prime time, σε σχέση με την περσινή σεζόν.
@Ουσιαστικές αλλαγές και εξορθολογισμός στην αγορά των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών της Αττικής αναμένονται το επόμενο έτος, αφού οι επιχειρήσεις του χώρου εκτιμάται ότι θα κλείσουν το τρέχον έτος με απώλειες που θα κινηθούν περί το 30%.
@Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις Λαυρεντιάδη στα αθλητικά media; Είναι δυνατόν το δυναμικό βήμα στο ποδόσφαιρο με την απόκτηση του 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ» να μην συνοδεύεται και από επενδύσεις στα αθλητικά ΜΜΕ . Στα τέλη της Άνοιξης του 2009 ο Λ. Λαυρεντιάδης διαπραγματευόταν την αγορά της «Εξέδρας» από το ΔΟΛ και η συμφωνία δεν προχώρησε εξαιτίας της «παρέμβασης», του Πήγασου στον οποίο ο Λ. Λαυρεντιάδης έχει το 12,20% . Συνάμα η βελτίωση της κυκλοφορίας της εφημερίδας σε συνδυασμό με την προοπτική της άνοιξης της αγοράς του στοιχήματος- που θα σημάνει αύξηση της διαφημιστικής δαπάνης και για τις εφημερίδες- έπεισαν το ΔΟΛ να διατηρήσει το φύλλο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…