Εκλογικά δελτία ειδήσεων με γαλάζιο άρωμα...

@Η εκλογή του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας οδήγησε και σε αλλαγή προσώπων στα αποψινά δελτία ειδήσεων.Στο Mega αντί για τον Νίκο Στραβελάκη το δελτίο παρουσίασε η Όλγα Τρέμη, ενώ δίπλα στον Γιάννη Παπαδόπουλο στον ΑΝΤ1 ήταν η Εύη Φραγκάκη. Τέλος, στο Alter αντί για τον Σωτήρη Ξενάκη το δελτίο παρουσίασε ο Άκης Παυλόπουλος. Και ενώ ορισμένοι μιλούσαν για ντέρμπι τελικά άλλαξαν ρότα για την μεγάλη νίκη Σαμαρά με διαφορα άνω απο 10 μονάδες. Οταν μιλάει η βάση και οι τηλεθέαση οι άλλοι σιωπούν...
@Με μείωση πωλήσεων 14,01% και ζημίες έκλεισε το 9μηνο ο Τηλέτυπος, διαχειρίστρια εταιρεία του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel, του πρώτου σε τηλεθέαση καναλιού της χώρας.
@Σχετικά με το τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην on-line εφαρμογή που υποστηρίζει την εκλογική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας, διευκρινίζεται ότι δεν οφείλεται στον ΟΤΕ. Από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του ΟΤΕ και πραγματοποίησε άμεσα όλους τους επιμέρους ελέγχους. Ο ΟΤΕ έχει ενημερώσει τόσο την ανάδοχο εταιρεία όσο και την οργανωτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.
@Με συγκράτηση πωλήσεων τόσο σε επίπεδο ομίλου όσο και σε επίπεδο εταιρείας καθώς και με διεύρυνση των ζημιών, όσον αφορά τα καθαρά προ φόρων αποτελέσματα, έκλεισε η Πήγασος Εκδοτική [PEGr.AT] το 9μηνο του 2009.
@Ο Αλέξης Παπαχελάς καταπιάνεται στους «Φακέλους» με τα Ελληνοτουρκικά λίγο πριν από τις κρίσιμες αποφάσεις της Ευρώπης. Με την ημέρα της κρίσιμης απόφασης στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. για το ευρωπαϊκό μέλλον της Τουρκίας (10 Δεκεμβρίου) προ των πυλών, ο Αλέξης Παπαχελάς ανοίγει το φάκελο των ελληνοτουρκικών σχέσεων με μια έκτακτη ζωντανή εκπομπή.
@976 άτομα κατέγραψαν ημερήσια τηλεθέαση μεγαλύτερη των 16 ωρών! «Από τους υπολογισμούς προέκυψε ότι από 4.248 άτομα που συμμετείχαν στην παραγωγή τα 3.179 (ποσοστό 74,8%) δεν κατέγραψαν τηλεθέαση μεγαλύτερη των 16 ωρών καμία από τις μέρες παραγωγής και 976 άτομα (ποσοστό 23% των ατόμων του δείγματος) κατέγραψαν τηλεθέαση μεγαλύτερη των 16 ωρών σε ποσοστό έως 10% των ημερών».
@Ψαλιδίζεται άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες περίπου 130% η απευθείας κρατική επιχορήγηση στην ΕΡΤ ΑΕ για την επόμενη χρονιά. Στον νέο Προϋπολογισμό το κονδύλι ενίσχυσης για την κρατική τηλεόραση είναι 2 μόλις εκατομμύρια ευρώ, έναντι 5.512.000 ευρώ το 2009! Το ψαλίδι αυτό είναι ενδεικτικό των προθέσεων της κυβέρνησης για περικοπές στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής το 2010.
@Σε αδιέξοδο βρίσκονται στον ΑΝΤ1 για την πορεία τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου του καναλιού, που βρίσκεται πλέον στα χαμηλότερα σημεία του. Τα ανοίγματα που έκανε ο ειδησεογραφικός τομέας στο πολιτικό κομμάτι όχι μόνο δεν έφεραν αποτελέσματα, αλλά αντιθέτως βύθισαν περισσότερο τη θεαματικότητα του δελτίου. Λύση δεν διαφαίνεται, εκτός αν ληφθούν αποφάσεις για ριζικές αλλαγές, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…