Internet παντού στα ντέρμι και ταρζανιές για την ΕΡΤ

@Ο κατά Γκίνες πιο ψηλός άνθρωπος στον κόσμο, ο Σουλτάν Κοσέν από την ανατολική Τουρκία, ήρθε στην Ελλάδα, καλεσμένος του Star και εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο του καναλιού, ενώ το «Super Star» της Χριστίνας Λαμπίρη ανέλαβε να του βρει νύφη. «Ζητείται ψηλή Ελληνίδα για ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ», έγραφε με κεφαλαία το «σούπερ», παραπλανώντας ίσως τις γυναίκες που ονειρεύονται μια καριέρα στο διπλωματικό σώμα. @Το αποψινό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού θα μεταδοθεί ζωντανά από τη WebTV του ΣΚΑΪ στις 19.00 σε μία πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα. Το κανάλι του Φαλήρου θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή παραγωγή που δεν θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα από μία αντίστοιχη τηλεοπτική. Δύο τηλεσχολιαστές θα αναλάβουν να μεταφέρουν στους επισκέπτες της ιστοσελίδας τα όσα γίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα το ντέρμπι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ, ξεκινώντας από τις 17.00 με το pre game με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, συνδέσεις στο στούντιο και τις αφίξεις των δύο αποστολών.
@Μαραθώνιος ξανά απο τα κανάλια με την εκλογή αρχηγού στη ΝΔ που θα διαρκέσει όλη τη νύχτα καθώς παρατάθηκε η διαδικασία ψηφοφορίας. Με πολλές εικόνες απο Μεσσηνία και Χανιά αλλά και Σαλόνικα στα επιτελεία των υποψηφίων προσπαθούν να καταγράψουν το κλίμα με αποχρώσεις ενότητας και...πολλών παραλειπόμενων. Ουσιαστικά η διαδικασία ξανά θεωρείται στοίχημα για τα κανάλια με την μάχη των εντυπώσεων.
@Προτεραιότητας θεωρείται θέμα της εμπλοκής της ΕΡΤ με τη δικαιοσύνη για διάφορες υποθέσεις και σοβαρές καταγγελίες που έχουν ήδη βγει στη δημοσιότητα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, εκκρεμούν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τουλάχιστον τέσσερις δικαστικές υποθέσεις που βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια: (α) Η μία αφορά μηνυτήρια αναφορά για παραπλάνηση του ΑΣΕΠ σε παράνομες προσλήψεις που πραγματοποιήθηκαν το 2005/6 με το Π.Δ. Παυλόπουλου, συνολικά 1.500 ατόμων, ορισμένα από τα οποία δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις. Αναμένεται το πόρισμα των ελεγκτών της Δημόσιας Διοίκησης. (β) Η δεύτερη, στο στάδιο της ανάκρισης, αφορά καταγγελίες για υπερτιμολογήσεις της εκπομπής Olympic Trophy και χρεώσεις "ροζ γραμμών". (γ) Η τρίτη αφορά ανακρίσεις του β' ειδικού ανακριτή για κακουργήματα στη χρηματοδότηση της ταινίας "Διονύσιος Σολωμός" με 1 εκ. ευρώ περίπου, χωρίς ποτέ να γυριστεί. (δ) Η τέταρτη, εντολή εισαγγελέα για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με αφορμή ρεπορτάζ και καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες στην ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια, που δημοσιοποιήθηκαν σε εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου
@Ενας νέος ραδιοφωνικός σταθμός βγαίνει από τη Δευτέρα στα ερτζιανά. Με στόχο να ενημερώνει και να ψυχαγωγεί, ο Βήμα FM στους 99,5 αρχίζει να εκπέμπει από νωρίς το πρωί με ειδήσεις, εύστοχο σχολιασμό, χιούμορ και πολυφωνία. Το σήμα του νέου σταθμού θα βγει στον αέρα στις 6 το πρωί της Δευτέρας.
@«Επί ξηρού ακμής» βρίσκεται ο δημοσιογραφικός κλάδος με την ακυβερνησία στην ΕΣΗΕΑ να προκαλεί μια σειρά από θεσμικές, εργασιακές και πρακτικές στρεβλώσεις και δυσλειτουργίες. Εξι μήνες ακριβώς μετά τις εκλογές στην Ενωση, τα 11 εκλεγμένα μέλη των παρατάξεων καλούνται να λογοδοτήσουν ο ένας στον άλλον, παίζοντας στην κυριολεξία την... κολοκυθιά και αποτάσσοντας την ευθύνη για το ακέφαλο του ύψιστου συνδικαλιστικού σωματείου.
@Σταθερά πρώτο διατηρήθηκε και χθες το δελτίο ειδήσεων του MEGA, συγκεντρώνοντας το 23,4%, ενώ πρώτο στα νεανικά κοινά παρέμεινε το STAR.Συγκεκριμένα τα ποσοστά των δελτίων στο σύνολο έχουν ως εξής:MEGA: 23,4%, ALTER: 14,6%, STAR: 12,4%,ANT1: 11,7%,ΝΕΤ: 9,6%, ALPHA: 9,5%.Στα νεανικά κοινά πρώτο για μια ακόμα φορά ήταν το δελτίο ειδήσεων του STAR με ποσοστό 19,3%, ενώ ακολουθεί το MEGA με 18,7%.
@Στις 202 χιλ. φύλλα την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα. Δεύτερο το Βήμα με 156, τρίτη η Καθημερινή με 129. Ακόμα, 123 χιλ. για τη Real News, 117 για την Ελευθεροτυπία, 107 για το Έθνος. Ανώμαλη προσγείωση για το Veto και μόλις 80 χιλ. (πτώση 34%). Ο Ελεύθερος Τύπος είχε 29 χιλ. φύλλα, 1000 κάτω από την Espresso. Το Σάββατο τα Νέα πούλησαν 85 χιλ. φύλλα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…