Αποκαλυπτικά οικονομικά πρωτοσέλιδα στο Κυριακάτικο Τύπο

@ΜΕ πρωτοσέλιδα για την οικονομία, την νέα δυναμική στα πολιτικά κόμματα με τη γενιά των 45άρηδων που κυβερνά αλλά και με έμφαση για τη Σύνοδο της Κοπενχάγης αναλώνεται ο Κυριακάτικος τύπος διαμορφώντας ένα ιδιόμορφο μωσαικό ειδήσεων. Ξεκινάμε με την αποκάλυψη απο το 'το Βήμα' που γράφει 'Ολα τα παρασκήνια εκλογής αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία-Η μυστική συμφωνία Καραμανλή με Σαμαρά-Κ. Μητσοτάκης στο Βήμα αναλύει Πως πήρε το δαχτυλίδι'. Με την οικονομία ασχολείται η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που γράφει ότι 'Συνέντευξη Ζαντ Κλωντ Γιούγκερ: Συνιστών υπομονή και κουράγιο στους Ελληνες, χρειάζονται σκληρά μέτρα- Ευρω έλεγχος κάθε μέρα-Πιστεύω ότι η Κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της' τιτλοφορεί η εφημερίδα.
@Ενδιαφέρον το κύριο άρθρο απο την 'Καθημερινή' που καταγράφει το θέμα 'Η Γη ελπίζει στη Κοπενχάγη' και άλλα 2 πρωτοσέλιδα με τίτλο 'Κανείς δεν έχει το περιθώριο να διχάσει τη ΝΔ με συνέντευξη Σαμαρά' και 'Διήμερο ανησυχίας και φόβου στην Αθήνα'. Συνεχίζουμε με το 'Εθνος' που έχει υπέρτιτλο 'Αποκάλυψη για τη συνάντηση στο Παρίσι...που μάδησε το Βουκουρέστι-Ο άγνωστος διάλογος της Ντόρας με τον Μιλοσόσκι για το Σκοπιανό- Το ντοκουμέντο της στροφής με υποχωρήσεις για το όνομα' που μάλλον θα προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό της Ν.Δ.
@Ενδιαφέρον το κύριο θέμα απο τον ανανεωμένο 'Ελεύθερο Τύπο' που εξηγεί ότι 'Περιβάλλον Κοπενχάη- Η Γη εκπέμπει ΣΟΣ-Ελλάδα με τα 8 οικολογικά εγκλήματα που αποκαλύπτονται-Πλανήτης με τα 10 θανάσιμα αμαρτήματα'. Πάμε στο αποκλειστικό απο την 'Απογευματινή' που υποστηρίζει ότι 'Μέσα στο Δεκέμβριο ενσωματώνεται η Κοινοτική οδηγία στο ελληνικό δίκαιο-Κολέγια και πως θα αναγνωριστούν τα πτυχία-Με ποιές διαδικασίες οι απόφοιτοι θα κατοχυρώσουν τα επαγγελματικά τους δικαιώματα'.
@Να διαβάσουμε σε τίτλους το 'Παρόν' που αναφέρει ότι 'Νέα και άφθαρτα πρόσωπα παντού-Τα πάνω κάτω φέρνει ο Σαμαράς- Αποψιλώνεται η ομάδα της Ντόρας που ακόμα δεν έχι συνέλθει απο την μεγάλη ήττα-Στο συνέδριο το πρώτο εσωκομματικό τέστ για το νέο αρχηγό'. Ακολουθεί τώρα η 'Real News' που καταγράφει ότι 'Πρόταση- βομβα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μίμη Ανδρουλάκη-Κυβέρνηση εθνικής ανάγκης και αιχμές για τη λειτουργία του Πρωθυπουργικού γραφείο- Τι λέει για Πάγκαλο και Παμπούκη'.
@Αφουγκραστείτε τώρα το 'Πρώτο Θέμα' που πάει καλά σε κυκλοφορία και αναγράφει ως τίτλο 'Η Ν.Δ. άφησε το φέσι-Το ΠΑΣΟΚ αδρανεί-Εθνικός διασυρμός με ΕΟΤ ανά την υψήλιο- Δεν δίνουν ούτε λεφτά για την καμπάνια του 2010 και όλη η σεζόν στον αέρα'. Να δούμε και 'το Αρθρο' που γράφει ότι 'Ποιά πρόσωπα αποτελούν τον πηρύνα της νέας ηγεσίας- Τα αλλάζει όλα ο Σαμαράς με σαρωτικές αλλαγές σε κόμμα, πρόσωπα και ιδεολογία'.
@Τέλος αφήσαμε το 'Veto' που γράφει οικονομικά και αποκαλύπτει 'Γ. Προβόπουλος με λιτότητα μόνο για τους άλλους-Δήλωσε 4.051.949 ευρώ το 2009- Οι προκλητικές αμοιβές της Τράπεζας της Ελλάδος τον καθιστούν ως ένα απο τα υψηλότερα αμοιβόμενους μάνατζερ στον πλανήτη'.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…