Τα σκάνδαλα της Siemens και τα Πρωτοχρονιάτικα σωου

@Ο Τάσος Τέλλογλου και «ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» του ΣΚΑΪ επιστρέφουν στο Μόναχο για να αφηγηθούν τώρα την ιστορία των «μαύρων ταμείων» της SIEMENS και το μεγαλύτερο Ελληνικό πολιτικό σκάνδαλο των τελευταίων χρόνων τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 23.00. Ένα γεύμα λίγο έξω από το Μόναχο, μία κλειστή συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και δύο βαλίτσες, χωρίς τις οποίες δεν θα γνώριζε κανείς τίποτα για το μεγαλύτερο σκάνδαλο πολιτικού χρήματος που έχει έρθει ποτέ στο φως της δημοσιότητας.
@Πολλά και σημαντικά ακούστηκαν κατά την διάρκεια της ημερίδας που διοργάνωσε η ΠΟΕΣΥ στις 10 Δεκεμβρίου, αναφορικά με τις εξελίξεις στον χώρο των ΜΜΕ όσον αφορά στην ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, στην εξάπλωση των Δελτίων Παροχής Υπηρεσιών (Δ.Π.Υ), αλλά και στις συνθήκες που επικρατούν με τους εργαζόμενους συναδέλφους (συντάκτες ή τεχνικούς) στα αναρρίθμητα ενημερωτικά Portals, της εργασιακής ανασφάλειας και των ανασφάλιστων εργαζομένων.
@Σε μια ημερίδα που διήρκεσε από το πρωί της Τετάρτης έως και νωρίς το απόγευμα, και την οποία χαιρέτησαν όλες οι Ενώσεις του χώρου των ΜΜΕ, αλλά και τα πολιτικά κόμματα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, τέθηκαν τα σοβαρά ζητήματα, του πολλαπλασιασμού εργασίας με Δ.Π.Υ σε όλα τα μέσα -από την κρατική ΕΡΤ, έως τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, τις εφημερίδες, αλλά και τα περιοδικά-, επισημάνθηκε, η κοινή στάση-πρόθεση εργοδοτών να απορρυθμίσουν κι άλλο τις εργασιακές σχέσεις του κόσμου της δουλειάς των ΜΜΕ, ακολουθώντας την τακτική του “διαίρει και βασίλευε” μεταξύ των κατηγοριών εργαζομένων.
@Με έναν παλιό αγαπημένο ασχολείται αυτόν τον καιρό το ΕΣΡ,και δεν είναι άλλος απο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που κάλεσε σε απολογία το ΜEGA για " ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ- ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ¨ του σίριαλ 4 .
@Καθώς ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές και έρχονται οι γιορτές τα κανάλια ετοιμάζουν τα Πρωτοχρονιάτικα SHOW. Οπότε σύμφωνα με πληροφόρίες μας επιββαιώθηκε ότι έχουμε δυο show που θα κάνουμε πρωτοχρονιά με αστέρες. Ο ΑΝΤ1 με το X FACTOR 2 με παρουσιαστή τον μοναδικό super idol τον SAKI ROUBA άλλα και ο ALPHA με το Πάμε Πακέτο με παρουσιάστρια την Βίκυ Χατζηβασιλείου. Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Πακέτο θα είναι η Έλλη Κοκκίνου. Η Κοκκίνου θα τραγουδήσει τα νέα κομμάτια και δημιουργήματά της τις στην φρέσκια Δισκογραφική του ΦΟΙΒΟΥ.
@Στην αντεπίθεση πέρασε, και πάλι, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος ανακοίνωσε προ ημερών την επαναγορά των ραδιοτηλεοπτικών μέσων που είχε πωλήσει στην Alpha Media Group, ιδιοκτησίας ομίλου RTL, πριν από περίπου ένα χρόνο. Έτσι, λίγο μετά την εξαγορά του ραδιοσταθμού Alpha 98,9 και του Channel 9 της Αθήνας, ο οποίος πλέον εκπέμπει ως Θέμα FM, και τη συνεργασία του με τους ιδιοκτήτες της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, ο κ. Κοντομηνάς φέρνει τα πάνω κάτω στο μιντιακό χώρο της Θεσσαλονίκης, αποκτώντας, και πάλι, τον έλεγχο τόσο του Channel 9 όσο και του ραδιοσταθμού Παλμός 96,5.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…