Απεργίες στο ραδιόφωνο και πολιτικό ήθος στις σατυρικές εκπομπές

@ΠΟΛΛΑ είπε χθές βράδυ ο Λαζόπουλος για επώνυμους και μη, ωστόσο το ερώτημα παραμένει: γιατί όμως δεν μιλάς με ονόματα; Η απάντηση ήρθε απο τα blogs. Αν δεν σε αφήνουν τα συμφέροντα να μιλήσεις τότε μην βγαίνεις να το παίξεις έξυπνος, κάτσε στην τρύπα σου. Αν όμως αποφασίσεις να μιλήσεις βγες και πες τα όλα έξω απο τα δόντια όχι με γενικούρες. Όσο για το "δεν κάνω δημοσιογραφία" δεν λέει τίποτα... ως πολίτης έχεις χρέος να βγεις και να τα καταγγείλεις.
@ΩΣΤΟΣΟ μίλησε περι πολιτικού ήθους και αναφέρθηκε σε εκείνους που πλήγωσαν τον Ελληνα πολίτη και ζημίωσαν την χώρα. Οπως και η ατάκα ότι "το μέλλον το αλλάζεις, εκείνο που δεν μπορείς να αλλάξεις είναι το παρελθόν" αποτυπώνοντας την κατάσταση για την λαική οργή που διακατέχει την χώρα. Πάντως οφείλουμε να επιβεβαιώσουμε ότι πολλά βίντεο ταίριαζαν με εκείνα του 'Ραδιο Αρβύλα' οι οποίοι ξανά χθές βράδυ κριτίκαραν τους διευθυντές του ΑΝΤ1 και τα είπαν λιγο χύμα...
@Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ Από σήμερα, Τετάρτη 28 Απριλίου 2010, από τις 6.00 το πρωί σε όλους τους ραδιοσταθμούς. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας κατά την συνεδρίασή του σήμερα αποφάσισε την πραγματοποίηση 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 06.00η της Τετάρτης 28ης Απριλίου 2010 μέχρι και την 06.00η ώρα της Παρασκευής 30ης Απριλίου 2010, σε όλους τους ραδιοσταθμούς.
οικονομική κρίση στην οποία οδήγησαν τη χώρα οι εκάστοτε φορείς της εξουσίας και οι γνωστοί καταχραστές του δημοσίου χρήματος, προκαλεί εύλογα έντονη αγωνία στο κοινωνικό σύνολο. Την αγωνία αυτή ενισχύουν δημοσιογραφικές αναφορές, που προβάλλουν διάφορα σενάρια, λειτουργώντας ουσιαστικά υπέρ των αρπακτικών της κερδοσκοπίας και χωρίς να αναφέρονται οι πραγματικοί λόγοι δημιουργίας αυτού που ονομάστηκε «κρίση».
@Ως ωρολογιακή βόμβα που κάποια στιγμή θα σκάσει εμφανίζεται το τηλεοπτικό τοπίο της χώρας! Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται έντονα σενάρια για επικείμενες συγχωνεύσεις μεταξύ τηλεοπτικών σταθμών καθώς επτά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας σε μια αγορά 11.000.000 τηλεθεατών φαντάζουν ως τεράστια υπερβολή καθώς η διαφημιστική αγορά δεν καλύπτει ούτε τις λειτουργικές τους ανάγκες.
@Ο κωμικός σταρ Aziz Ansari θα είναι ο φετινός οικοδεσπότης των MTV Movie Awards, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 6 Ιουνίου στην Καλιφόρνια και θα μεταδοθούν ζωντανά από το MTV. Ο Aziz Ansari αποτελεί τον ιδανικό παρουσιαστή για τα 2010 MTV Movie Awards και αναμένεται να μαγέψει το κοινό, τόσο με την ξεχωριστή του παρουσία όσο και με το ιδιαίτερο στυλ του!
@Με ένα στυλό και ένα συμβόλαιο στο χέρι πρέπει να βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο ALTER δεν εξηγείται αλλιώς. Μετά τον Κώστα Χαρδαβέλλα, το Νίκο Χατζηνικολάου και την Αννίτα Πάνια, ήρθε η ώρα της ανανέωσης της συνεργασίας της Αγγελικής Νικολούλη με το κανάλι. Ερωτηματικό, ωστόσο, υπάρχει ακόμα όσον αφορά τα συμβόλαια της Φαίης Σκορδά και της Σταματίνας Τσιμτσιλή.
@Τις θέσεις του για τα περί προσβολής των θεσμών μέσα από την εκπομπή Αλ Τσαντίρι Νιους, του Λάκη Λαζόπουλου, υπέβαλε χθες, σε υπόμνημα προς το ΕΣΡ ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, οι σατιρικές σκηνές, με πρωταγωνιστή τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Ολι Ρεν, και τον πρωθυπουργό της χώρας, Γιώργο Παπανδρέου, ήθελαν να αναδείξουν με σατιρικό τρόπο τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο ο κ. Ρεν πιέζει τη χώρα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
@Ενθουσιώδης -κατά τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha- ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε το τηλεοπτικό κοινό στην έναρξη των ζωντανών μεταδόσεων του Greek Idol (βάσει των στοιχείων τηλεθέασης 34,7%).
@Νέο πλαίσιο για τη διαφήμιση προϊόντων διατροφής, καθώς και αλκοολούχων ποτών, ελευθερία πρόσβασης όλων των ενδιαφερόμενων τηλεοπτικών φορέων σε ειδησεογραφικό περιεχόμενο μείζονος σημασίας, αλλά και έξοδο των τηλεφωνικών γραμμών υψηλής χρέωσης για την επικοινωνία των τηλεθεατών με συγκεκριμένου είδους εκπομπές, προτείνει, μεταξύ άλλων, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ΕΣΡ .

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…