Παραπλανητικά sms και υποβάθμιση προγράμματος

@Υπόδειξη για το κόστος των SMS που αποστέλλουν οι τηλεθεατές και οι ακροατές των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών σε διάφορες εκπομπές εξέδωσε χθες το ΕΣΡ σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τους πολίτες από υπερβολικές χρεώσεις εν αγνοία τους. Στην υπόδειξή της η ανεξάρτητη αρχή τονίζει ότι οι παραγωγοί θα πρέπει να ενημερώνουν το κοινό για το κόστος των μηνυμάτων στο μεν ραδιόφωνο με ειδικές αναφορές, στη δε τηλεόραση με αναγραφή του κόστους του μηνύματος με ευκρινή τρόπο...
@Τα παραπλανητικά μηνύματα με υψηλές χρεώσεις, οι απατηλές τηλεπωλήσεις αλλά και η γκρίζα διαφήμιση φαίνεται ότι αποτελούν καρκινώματα για την Ελληνική τηλεόραση με ότι συνεπάγεται αυτό για την ποιότητα και υποβάθμιση του προγράμματος. Οχι για τίποτα άλλο όταν κατηγορούνται οι Ραδιο Αρβύλα και ο Λαζόπουλος για υποβάθμιση προγράματος αυτό ειναι άδικο πέρα για πέρα...
@Εισαγγελείς, ελεγκτές δημόσιας διοίκησης και ελεγκτές του Ελεγκτικού συνεδρίου έχουν κατακλύσει το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Οι διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες της ΕΡΤ έχουν λάβει ρητή εντολή από τη διοίκηση να παραδώσουν ότι έγγραφα τους ζητηθούν για τον έλεγχο τους. Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί καθώς η κάθε πλευρά διερευνά και διαφορετικά πράγματα. Οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης έχουν λάβει γνώση του πορίσματος για τα πεπραγμένα της διοίκησης την περίοδο 2002-2005 και εστιάζουν τον έλεγχο τους στα έτη 2006-2009.
@Όλο και περισσότερο ακούγεται τον τελευταίο καιρό ότι ο Θόδωρος Αγγελόπουλος συζητά την επιστροφή του στα ΜΜΕ. Και μάλιστα λέγεται ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε ένα σχήμα με τον Θέμο Αναστασιάδη, στην περίπτωση που ο Μπόμπολας δώσει-πουλήσει το πλειοψηφικό ποσοστό του στο «Πρώτο Θέμα», που ως γνωστόν ανέρχεται σε 70%. Και ο Θόδωρος προφανώς θα βάλει το σχετικό ποσόν.
@Πάντως χθες στο ΕΣΡ δεν συζήτησαν το θέμα των εκπομπών του Λάκη Λαζόπουλου, κατά τη διάρκεια των οποίων προβλήθηκε περιεχόμενο το οποίο ενδέχεται να συνιστά παραβίαση των διατάξεων του Συντάγματος και προσβολή των θεσμών λόγω της απεργίας των δικηγόρων. Η υπόθεση που αφορά ειδικότερα σατιρικά βίντεο της εκπομπής που προβάλλουν τον πρωθυπουργό και άλλα πολιτικά πρόσωπα παραπέμφθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα.
@Πρόστιμα συνολικού ύψους 60.000 ευρώ αλλά και συστάσεις επέβαλε χθες το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης σε τηλεοπτικές επιχειρήσεις εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας. Η συντριπτική πλειονότητα των προστίμων αλλά και των άλλων κυρώσεων που επέβαλε χθες η ανεξάρτητη αρχή, αφορά θέματα διαφήμισης ενώ μόνο μια κύρωση επιβλήθηκε για θέματα περιεχομένου.
@Στα 268,9 δισεκατομμύρια ευρώ ανήλθε το 2009 η συνολική αξία της τηλεοπτικής αγοράς παγκοσμίως, μέγεθος χαμηλότερο κατά 1,2% σε σχέση με το 2008, ενώ για πρώτη φορά καταγράφηκε εξίσωση του μεριδίου των εσόδων από διαφημίσεις και από συνδρομητικές υπηρεσίες, γεγονός που σηματοδοτεί αλλαγή ισορροπιών.
@Ικανοποιητική πορεία για την Δήμητρα Παπαδοπούλου με το νεο της τηλεοπτικό εγχείρημα. Ηδη πρόσφατα στις 22:00 έκανε πρεμιέρα η εκπομπή "I love GR" με την Δήμητρα Παπαδοπούλου μέσω του ΣΚΑΙ.Η παραγωγή έχει καλέσει αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο της show biz.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…