Οι διπλές εκλογές, το ασφαλιστικό και η πτώχευση στον Κυριακάτικο Τύπο

@ΜΠΟΡΕΙ να έβρεξε πολύ στη μισή Αττική και στη άλλη μισή να επικρατούσε αρκετή ζέστη αλλά δεν το πρόλαβαν να το καταγράψουν οι εκδόσεις του Κυριακάτικου Τύπου που ασχολούνται με το πολιτικό έρεβος της χώρας αλλά και τις αποκαλύψεις για το μέλλον της Οικονομίας μας. Αρχικά το 'Πρώτο Θέμα' αναφέρει ότι "Προτάσεις απο το γραφείο του Παπακωνσταντίνου στο γραφείο του Πρωθυπουργού-Σε ιδιώτες τα λεωφορεία- Κόβουν μισθούς, προνόμια, υπερωρίες, πρόγραμμα για μετατάξεις και εθελούσια έξοδο σόκ για τους εργαζόμενους". Θυμάστε που κάποτε η ΝΔ τα έδωσε σε ιδιώτες και μετά το ΠΑΣΟΚ επανέφερε το προηγούμενο καθεστώς. Τώρα θα κάνει ότι συνέβη τότε! Τυχαίο; Το 'Αρθρο' γράφει ότι "Φοβούνται έκρηξη βίας και αποσταθεροποίηση- Ολες οι εκδοχές και τα πιθανά σενάρια που φοβάται η Κυβέρνηση".
'Real News' πιστεύει ότι "Ο Ολι Ρέν στην Αθήνα τέλη Ιουλίου με ξεκάθαρο μήνυμα- Ξεχάστε τις εκλογές- Ο Ευρωπαίος Επίτροπος θα ζητήσει να ληφθούν τώρα όλα τα μέτρα για το 2010 που προβλέπει το Μνημόνιο για τα επόμενα χρόνια, αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι στον έλεγχο εξαμήνου..." Οι 'Αποκαλύψεις΄ τιτλοφορούν το κύριο άρθρο τους "Ολόκληρο το σχέδιο του Ασφαλιστικού και τα κρυφά σημεία-Συντάξεις με τις ρυθμίσεις της τελευταίας ώρας- Ποιοι χάνουν και πόσα με την μεταβατική περίδοο και τι θα συμβεί με τις μητέρες και την διαδοχική ασφάλιση'. Η εφημερίδα φέρει και συνέντευξη Ζαγορίτη η οποία δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον λόγω του σκανδάλου με τον υιό του και φυσικά τα όσα επακολούθησαν με την Τζούλια...
@Το 'Κεφάλαιο' υπερτονίζει ότι "Επιστρέφουν οι δημοσιοοικονομικοί φόβοι στην Ε.Ε.-Ανοίγουν τον δρόμο για ελεγχόμενη πτώχευση". Το 'Veto΄του κ. Μάκη προσθέτει ότι "Το ΔΝΤ οδηγεί την Ελλάδα στο χάος-Νέα άγρια μέτρα-Ξαφνική τρύπα 1,5 δις Ευρώ τινάζει στον αέρα τον Προυπολογισμό μετά την απαίτηση της τρόικας να εγγραφούν τα ελλείματα του ΟΣΕ..."
@Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' εξηγεί ότι "Ο Γιώργος Παπανδρέου μιλά για την οικονομία, τα σχέδιά του και την πολιτική-Φως στο τούνελ ως το τέλος της 4ετίας-Λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν-Πρόωρες εκλογές σε καμία περίπτωση". Μάλλον 4ετία δεν βλέπουμε ούτε κάν χρόνο...Το 'Βήμα' αποκαλύπτει με μια συνέντευξη ότι "Η Γαλάζια Μαντέλη ξεσπά ότι ο Καραμανλής γνώριζε για το Βατοπαίδι- Ο Αγγέλου ήταν το alter ego του Πρωθυπουργού".
@Το 'Εθνος' συμπληρώνει ότι "Στον εισαγγελέα οι φάκελοι για το πάρτι δις-Το φαγοπότι στον ΟΣΕ-Πόρισμα βόμβα στα χέρια του Ρέππα με το 3,6% του ΑΕΠ το μεγάλο έλλειμα". Ενώ ο 'Ελεύθερος Τύπος' με την σειρά του υπογραμμίζει ότι "Ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν μιλά για την αντισυνταγματικότητα των μέτρων-Το μνημόνιο είναι σε εφαρμογή και το Σύνταγμα αποτελεί πρόβλημά σας".
@Το 'Παρόν της Κυριακής' αποκαλύπτει ότι "Τον αμφισβητεί πλέον και μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ-Μετεξεταστέος ο Γιώργος". Ολοκληρώνουμε με τον 'Αδέσμευτο Τύπο' που ολοκληρώνει με το κεντρικό θέμα του "Στον αέρα ο αγωγός Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολης και φως στα βαθύτερα αίτια μιας ενδεχόμενως ακύρωσης- Ηρέμησε τώρα Μπαρμπα Σαμ και τι έλεγε τότε η Ν.Δ."

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…