Loading…
Breaking News
recent

Ταξίδι στη Περιφέρεια αλλά και απολύσεις κατκαλόκαιρο...

«Σκούρα» τα πράγματα για την Ράνια Θρασκιά που παραμένει στην τρίτη θέση στο σύνολο τηλεθέασης. Την πρωτιά «κέρδισε» ο Γιώργος Αυτιάς, ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκαν Δ. Καμπουράκης και Γ. Οικονομέας. Αναλυτικά «Καλημέρα»: 23,5%, «Κοινωνία Ώρα Mega»: 21,6%, «Εlatte»: 15,2%, «Πρώτη Γραμμή»: 8,4%,«Πρωινή Ενημέρωση»: 7,7%.
@Ένα «ταξίδι» σε όμορφους τόπους της ελληνικής περιφέρειας πραγματοποιεί η ΕΤ3 αυτό το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουλίου 2010. Η τηλεοπτική περιπλάνηση ξεκινάει το Σάββατο 17 Ιουλίου, στις 15.00, με τους «Λυράρηδες του Αιγαίου» του Γιάννη Λάμπρου να παρουσιάζουν την τέχνη τους στην Κάρπαθο. Στις 15.30 η «Κυριακή στο Χωριό» με τη Μάρνη Χατζηεμμανουήλ φιλοξενείται στο Σιδηρόκαστρο Μεσσηνίας, όπου καταγράφει εικόνες από τον τόπο με την πλούσια ιστορία και παράδοση, την καθημερινότητα των δραστήριων και φιλόξενων ανθρώπων, πετρόκτιστα σπίτια, κάστρα, φυσικές ομορφιές και το μοναδικό ποτάμι στην Ελλάδα με θηλυκό όνομα, τη Νέδα.
@Με αποφάσεις της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης και της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ τοποθετήθηκαν αντιστοίχως, η Ειρήνη Γαβαλά στη θέση της Διευθύντριας Διεθνών Τηλεοπτικών Εκπομπών και o Δημήτρης Χατζηγεωργίου στη θέση του Διευθυντή Αθλητικών Προγραμμάτων.
@Ο Μητσικώστας ετοιμάζει πυρετωδώς το δικό του site (mycomedy.gr) στο οποίο θα σχολιάζει την επικαιρότητα με το δικό του μοναδικό στιλ. Σύμφωνα όμως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο Μητσικώστας είναι συζητήσεις προκειμένου να παρουσιάζει μία αθλητική εκπομπή σε ιδιωτικό κανάλι.
@Η Ανεξάρτητη Αρχή (το ΕΣΡ) επέβαλε στη 19η συνεδρίαση του στις 22/06/10 μεταξυ άλλων τις παρακάτω ποινές:Στον Ρ/Σ GROOVY STATION, Νομού Χίου, το Ε.Σ.Ρ. επέβαλε την Κύρωση Σύστασης, διότι δεν πρέπει να εκπέμπει από δεύτερη συχνότητα.Για την ίδια αιτιολογία επέβαλε την Κύρωση Σύστασης και στους ακόλουθους Σταθμούς:ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, Νομού Χίου, STUDIO 2, Νομού Χίου, ΡΑΔΙΟ ΜΑΣΤΙΧΑ, Νομού Χίου και ΡΑΔΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙ, Νομού Αργολίδος.Κατα συνέπεια οι αξιότιμοι κύριοι και κυρίες μέλη του ΕΣΡ αποφάσισαν οτι οι μισοί και πλέον Χιώτες πρέπει να ακούνε μόνο τούρκικους Ρ/Σ, αφού οι ελληνικοί δεν πρέπει να εκπέμπουν απο την άλλη πλευρά του νησιού.
@Τον καθορισμό των κριτηρίων για την επιλογή προσώπων για τις νέες συμβάσεις εργασίας που θα συνάψει η ΕΡΤ αναζητούν οι αρμόδιοι διοικητικοί. Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του φορέα έχει δεσμευτεί για την επαναξιοποίηση του 70% του δυναμικού που απασχολείτο μέχρι πρότινος υπό το καθεστώς σύμβασης στην ΕΡΤ και ως εκ τούτου η προϋπηρεσία θα πρέπει να θεωρείται ένα από τα κυριότερα κριτήρια. Βεβαίως, όπως γίνεται κατανοητό και από τη στιγμή που μπαίνει κανείς σε μια διαδικασία «χαλαρών» ή αλλιώς «ελαστικών και μη δομημένων εκ των προτέρων» κριτηρίων αξιολόγησης, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
@Στη συνέχιση των κινητοποιήσεων στην εφημερίδα «Κέρδος» επιμένει η ΕΣΗΕΑ μέχρι να ανακληθεί η απόφαση απόλυσης του εκπροσώπου των συντακτών στην ΕΣΗΕΑ, Τζώρτζη Ρούσου. Η ΕΣΗΕΑ προχώρησε σε απεργιακές κινητοποιήσεις ήδη από την περασμένη εβδομάδα, ενώ νέα κινητοποίηση 48ωρη πραγματοποιήθηκε χθες και συνεχίζεται σήμερα.
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.