Τα μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου διανύουν κρίση....

@Στην αναδιάταξη των τοποθετήσεών του στο Διαδίκτυο προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες ο ΔΟΛ αποφασίζοντας την πώληση της συμμετοχής του στην εταιρεία Phaistos Network, η οποία διαχειρίζεται το διαδικτυακό τόπο pathfinder.gr , με την παράλληλη ενίσχυση των λοιπών διαδικτυακών τόπων, όπου δραστηριοποιείται ο Οργανισμός και οι οποίοι του ανήκουν εξ ολοκλήρου.
@Τέλος στο σίριαλ των τελευταίων ημερών σχετικά με την παραμονή της ή όχι στη μεσημεριανή εκπομπή του ALTER την επόμενη σεζόν, βάζει η Νανά Παλαιτσάκη μέσα από τη στήλη της ''ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΠΙΚΟΥΤΙ'' στο zougla.gr. Η γνωστή δημοσιογράφος, αφού σημειώνει πρώτα πως η πορεία της εκπομπής '' Μεσημεριανό Xpress'' στην οποία συμμετείχε ξεπέρασε τις προσδοκίες και των πιο αισιόδοξων διευθυντικών στελεχών του ALTER, γνωστοποιεί την απόφαση της να εγκαταλείψει τη μεσημεριανή ζώνη
@Ότι το Mega αποφάσισε να προβάλλει σειρά τύπου «Sex & the City» σας το είχαμε πει! Όπως σας είχαμε ενημερώσει ότι οι δύο από τις «φίλες», όπως ονομάζεται η σειρά, θα είναι η Λίνα Σακκά και η Δήμητρα Ματσούκα. Το «καρέ» συμπλήρωσαν η Ράνια Σχίζα και η Μαρία Ζορμπά, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να δούμε τον Κώστα Σπυρόπουλο σε ρόλο γοητευτικού ψυχαναλυτή!
@Γνωστοποιήθηκε, τελικά, χθες, επισήμως, με μια σύντομη ανακοίνωση -και μετά από πολύμηνη καθυστέρηση και έντονες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και κόντρες κομματικών στελεχών- η τοποθέτηση του δημοσιογράφου Ηλία Μάτσικα στη θέση του γενικού διευθυντή του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων Ο κ. Μάτσικας, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στο ΔΟΛ, τοποθετείται στη θέση αυτή με 5ετή θητεία. Κατόπιν αυτού και σε ό,τι αφορά το χώρο των κρατικών media, σε εκκρεμότητα βρίσκεται μόνο η διοίκηση της ΕΡΤ3, όπου και εκεί γίνονται οι απαραίτητες διαβουλεύσεις σε τοπικό επίπεδο.
@Στις 30 Ιουλίου τίθενται και επισήμως εκτός Χρηματιστηρίου οι «Εκδόσεις Λυμπέρη». Επισημαίνεται ότι αυτή είναι η δεύτερη εταιρεία του χώρου των περιοδικών εκδόσεων που αποφάσισε να αποχωρήσει από το ταμπλό, αφού σχεδόν ένα χρόνο πριν, τον ίδιο δρόμο είχε ακολουθήσει η ΙΜΑΚΟ. Αξίζει να αναφερθεί ότι και οι δύο εταιρείες αποκόμισαν σημαντικά οφέλη από την επί σειρά ετών παρουσία τους στο Χρηματιστήριο, στις λεγόμενες «χρυσές εποχές».
@Τη δική του εκδοχή σε όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τη λύση της συνεργασίας της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ΑΝΤ1 έδωσε ο Γιάννης Λάτσιος. Ο διευθυντής προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου με δηλώσεις του στο Star είπε: "Ότι έγινε, έγινε για ...οικονομικούς λόγους. Πρέπει να κάνουμε περικοπές όσο σκληρές και αν είναι. Μην ψάχνετε σενάρια. Δεν είναι θέμα του μισθού της Τατιάνας, αλλά του πόσα επενδύουμε σε κάθε εκπομπή. Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι άξιος συνεργάτης και οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν."
@Από τις 7 Μαϊου έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, αίτημα για ΄΄Άρση της Βουλευτικής Ασυλίας στην Ελλάδα΄΄ , συνοδευόμενο από μια φόρμα ηλεκτρονικών υπογραφών. Μέχρι τώρα έχουν υπογράψει ήδη 44.600 άτομα και κάθε μέρα ο αριθμός αυτός μεγαλώνει!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…