Καυτά πρωτοσέλιδα στον Κυριακάτικο Τύπο...

@ΜΠΟΡΕΙ και αυτή την φορά οι Κυριακάτικες εφημερίδες να μην πρόλαβαν τις πυρκαγιές στην Αττική, αλλά φρόντισε το πολιτικό σκηνικό να πάρει φωτιά με δηλώσεις αλλά και νέες αποκαλύψεις που θα κρατήσουν καυτό...το καλοκαίρι μας. Αρχικά το 'Veto' αναφέρει ότι 'Γιατί αυτοκτόνησε ο παιδικός φίλος, ο κουμπάρος και στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μειμαράκη-Θρίλερ στο Πενταγωνο-Το μυστήριο με την εξαφάνιση της 5η σελίδας του χειρόγραφου του αυτόχειρα που αναφερόταν με λεπτομέρειες στα εξοπλιστικά.....". Το 'Βήμα' αποκαλύπτει ότι "Ανεβάίνει ο πυρετος στο χρηματοπιστωτικό τομέα-Σούπερ deal ετοιμάζει η Εθνική Τράπεζα-Κλείνει το μάτι σε Alpha και Εurobank αλλά βλέπει και ξένους επενδυτές".
'Καθημερινή' τιτλοφορεί το θέμα μας ως "Ερωτήματα και τριγμοί για Α.Τ.Ε. και Ταμιευτήριο-Μετά την πρόταση εξαγοράς τους απο την τράπεζα Πειραιώς η Κυβέρνηση περιμένει ντόμινο εξελίξεων". Ο 'Ελεύθερος Τύπος' ωστόσο έχει ως επικεφαλίδα "Παράγουν νέα χρέη με απευθείας αναθέσεις-Νοσοκομεία με προυπολογισμό 2,5 δις χρωστούν ήδφη τα 2,8 δις ενώ ακυρώθηκε ο μοναδικός ηλεκτρονικός διαγωνισμός της χώρας".
'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' σχολιάζει ότι "Συστήματα διάλυσης εμφανίζει το Δημόσιο μετά τις περικοπες , τις απολύσεις συμβασιούχων και το κύμα φυγής λόγω ασφαλιστικού- Ρετάρει η κρατική μηχανή". Από την πλευρά του το 'Εθνος' υπολογίζει ότι "Με συνέντευξη ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ανοίγει τα χαρτιά του-Ενθαρρύνουμε ανοικτά την αναδιάρθρωση των τραπεζών-Αναγκαστική είσπραξη απο τους οφειλέτες Μυκόνου και Σαντορίνης".
@Η 'Απογευματινή' προσθέτει ότι "Ασφαλιστικό Δημοσίου και τα νέα όρια ηλικίας-Κερδισμένοι και χαμένοι-Ενιαίοι όροι και προυποθέσεις αλλά και νέο ασφαλιστικό". Ο 'Αδέσμευτος Τύπος' συμπληρώνει ότι "Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη αναδιάρθρωση προσωπικού στο Δημόσιο- Παίρνουν...φύλλο πορείας 180.000 δημόσιοι υπάλληλοι-Προσπάθεια κάλυψης των κενών χωρίς νέες προσλήψεις-Αντιμετώπιση της λευκής απεργίας που θυμίζει διάλυση".
@Το 'Πρώτο Θέμα' επιμένει γράφοντας ότι "Φαγοπότι Μάνατζερ με Γιαννίτση στα ΕΛ.ΠΕ.-Φύγε με 1,2 εκ. ευρώ αποζημίωση-και έλα με νέα σύμβαση με μισθό 250.000 ευρώ" παρακαλώ. Η 'Real news' σχολιάζει ότι "Εγγραφα ντοκουμέντα αποκαλύπτουν την σαπίλα-Τρύπια άρματα και F16 που μπάζουν-Με 6,5 δις ευρώ και λέοπαρντ που ξεφλουδίζουν τα κανόνια τους και για μαχητικά αεροσκάφη που δεν έχουν συστήματα αυτοπροστασίας".
@Το 'Παρόν της Κυριακής' υπογραμμίζει ότι "Μετά τις έντονες αντιδράσεις σε Κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ-Παγώνει η εξαγορά-Απειλούν με παραίτηση ο Πρόεδρος του Ταμιευτηρίου και ο Διοικητής της ΑΤΕ-Τι νέο άσσο στο μανίκι του έχει ο Σάλλας που φέρνει τα πάνω κάτω". Τέλος το Άρθρο' καταλήγει ότι "Φέσια που αγγίζουν τα 250 εκ. ευρώ-Καταχρεωμένα τα κόμματα στις τράπεζες-Αναγκάστηκαν να εκχωρήσουμε μέχρι και τις ετήσεις επιχορηγήσεις τους'....

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…