Αλόγιστες σπατάλες στην ΕΡΤ και διαμαρτυρίες...

@Φαινόμενα κακοδιοίκησης, αδιαφάνειας και αλόγιστης σπατάλης δημοσίου χρήματος διαπιστώνουν στα πορίσματά τους οι επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης στην ΕΡΤ για τα πεπραγμένα της τελευταίας πενταετίας.Τα πορίσματα παραδόθηκαν στον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, ενώ οι εκθέσεις των επιθεωρητών διαβιβάστηκαν και στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες.
Παράλληλα οι επιθεωρητές ζήτησαν από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο την άσκηση δίωξης εναντίον υπαλλήλων της ΕΡΤ, για τους οποίους προέκυψαν πειθαρχικές ευθύνες.
@'Τα Διοικητικά Συμβούλια των δυο μεγαλύτερων Ομοσπονδιών στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Τύπου & ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ) καταγγέλλουν τον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ανδρέα Λοβέρδο, για τη μεθόδευση που ακολούθησε στο θέμα της αλλαγής προέδρου στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ. Πρόκειται για το ασφαλιστικό Ταμείο - εξάμβλωμα στο οποίο ενέταξε μεγάλη μερίδα των απασχολούμενων στον Τύπο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Το ίδιο δηλαδή Ταμείο, που το τότε ΠΑΣΟΚ είχε δεσμευτεί να καταργήσει και να προχωρήσει μόνο σε εθελούσιες συνενώσεις και έπειτα από αναλογιστικές μελέτες'...αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.
@Πληροφορίες θέλουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να επιστρέφει στην τηλεόραση και μάλιστα στον Alpha προκειμένου να παρουσιάσει το «Big Brother».Το κανάλι έχει εξασφαλίσει ήδη τα δικαιώματα του παιχνιδιού από την εταιρεία παραγωγής Endemol και έτσι το Big Brother θα βγει στον αέρα τον Οκτώβριο. Οχι αλλο τετοιο γιατι δεν θα αντέξουμε, σας το λέω κύριοι που επαναφέρετε παλιές καμμένες συνταγές....
@Προτάσσοντας το έργο του, το οποίο μπορεί να μη συνίσταται σε αλλαγή της εικόνας της κρατικής τηλεόρασης όπως αυτή φτάνει στον τηλεθεατή, αλλά σε μια προσπάθεια να εξορθολογίσει τα έξοδα της ΕΡΤ, αποχώρησε από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ο Γιώργος Γαμπρίτσος.
@Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις υψηλόβαθμων στελεχών του ΑΝΤ1 με τη δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του καναλιού στη νέα σεζόν.
@Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι προσπάθειες εξαπάτησης των τηλεθεατών - καταναλωτών, από την πλευρά διαφόρων επιτήδειων που εκμεταλλεύονται τη δικαιολογημένη άγνοια κυρίως ανθρώπων μεγάλων σε ηλικία, σχετικά με τα θέματα της ψηφιακής τηλεόρασης. Ειδικότερα, πληθαίνουν οι καταγγελίες καταναλωτών, για τηλεφωνήματα, από «εταιρείες», που ισχυρίζονται ότι δίνουν σε προνομιακή τιμή -στην πραγματικότητα πανάκριβα- αποκωδικοποιητές...
@“Με μεγάλη συγκέντρωση κάτω από το Υπουργείο Εργασίας σήμερα στις 11 π.μ., εκδήλωσαν την αντίδρασή τους τα συνεργαζόμενα σωματεία του Τύπου στην απόφαση του Υπουργού Εργασίας κ. Λοβέρδου με αντισυνταγματική ενέργεια να καταργήσει τις αυξήσεις που προέρχονται από διαιτητικές και μεσολαβητικές διαδικασίες του ΟΜΕΔ. Οι εργαζόμενοι που συγκεντρώθηκαν διαδήλωσαν την πρόθεσή τους να μην αφήσουν να περάσουν οι αντισυνταγματικές αποφάσεις του Υπουργού και την απόφασή τους να υπερασπιστούν τις Συλλογικές τους Συμβάσεις Εργασίας."

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…