Σε δίνη όλο η Οικονομία χωρίς..γιορτές στο Κυριακάτικο Τύπο

@ΧΩΡΙΣ...γιορτινό πνεύμα λόγω οικονομίας κυκλοφορεί ο Κυριακάτικος εορταστικός τύπος χωρίς περιθώρια σκέψεων αφου΄το 'Πρώτο Θέμα' αρχικά τονίζει ότι "Ανοιξε ο φάκελλος των απόρρητων στοιχείων για την Ελλάδα- Τα Wikileaks καίνε την Ντόρα- Ερχονται στοιχεια με τις ανθελληνικές προτάσεις της για το όνομα των Σκοπίων-Οι φιλοαμερικανικές θέσεις της για το Κυπριακό και τις ελλνοτουρκικές σχέσεις..." Η 'Real News' αποτυπώνει ότι "Ο Γιώργος Παπανδρέου σκέπτεται εκλογές αλλά και ...διαμηνύει- Δεν θα γίνω όμηρος- Κάλπες με λίστα στις 20 Μαρτίου και οι πρώτες αντιδράσεις του μετά την κριτική για τον Προυπολογισμό..."
@Το 'Παρόν της Κυριακής' αποκαλύπτει ότι "Δισεκατομμύρια έχουν βάλει στην Ελβετία σε γνωστή τράπεζα- Η λίστα των 1.991 Ελλήνων με μαύρες καταθέσεις-Αθηναίοι αγοράζουν αβέρτα ακίνητα στο Λονδινο...". Το 'Αρθρο' αναφέρει ότι "Σε δίνη το εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα- Εφιάλτης για τις τράπεζες- Εκρηκτικό κοκτέιλ οι υποβαθμίσεις αλλά και οι επισφάλειες...."
@Το 'Βήμα' γράφει ότι "Αποφασισμένη να προχωρήσει η Κυβέρνηση-Ανοιγμα αστραπή για 150 κλειστά επαγγέλματα- Τι αλλάζει για 1 εκ. τεχνίτες και επιτηδευματίες-Βουλευτές κατά υπουργών στο ΠΑΣΟΚ". Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' προσθέτει ότι "Ολη η λίστα που ακουμπά 2 εκ. απασχολούμενους- Ανατροπή για 350 επαγγέλματα- Που καταργούνται οι ελάχιστες αμοιβές και οι περιοριστικοί όροι". Η 'Καθημερινή' συμπληρώνει αναλυτικά ότι διανύοουμε "Αγώνας δρόμου σε συνθήκες σόκ-Στοίχημα οι επόμενες διαρθρωτικές αλλαγές σε κλίμα κοινωνικής αλλά και πολιτκής δυσαρέσκειας...."
'Ελεύθερος Τύπος' αποκαλύπτει ότι "Ισραήλ και Κύπρος κοντράρουν την Τουρκία- Σκληρό πόκερ για αέριο αλλά και πετρέλαιο-Ο Πρωθυπουργός πρέπει να έχει γερά κότσια για τα εθνικά θέματα" αναφέρει ο Μαρκεζίνης...Τέλος το Έθνος της Κυριακής' καταλήγει ότι έρχονται 'Δραστική μείωση εισακτέων αλλά και αποφοίτων στις Ιατρικές σχολές-Συνταγή σόκ για γιατρούς, νοσηλευτές αλλά και φοιτητές...."

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…