Παρατράγουδα..στο Alter και επαφές ΕΣΗΕΑ...

@ΝΑ δείτε που ένα κανάλι βρίσκεται σε αναβρασμό! Γιατί θα ρωτήσετε. Διότι έφεραν ένα πρόσωπο που θεωρήθηκε αποτυχημένο στην θέση που υπηρετούσε και διοικούσε την Βόδαφον όταν γίνονταν οι τηλεφωνικές υποκλοπές. Ποδαρικό με 35 απολύσεις θα κάνει ο νέος μανατζερ του ALTER κ. Κορωνιάς που έγινε γνωστός με το σκάνδαλο των υποκλοπών στη Vodafone όταν ήταν το μεγάλο αφεντικό της εταιρείας στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες... οι 35 απολύσεις αφορούν περισσότερο δημοσιογράφους, και τεχνικούς. Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου απολύσεων αναμένεται να εισπράξει το κανάλι του Κουρή και την πρώτη δόση του δανείου απο τις τράπεζες με τις οποίες έχει έρθει σε συμφωνία. By the way οι κοπρίτες που δουλεύουν στην ΕΡΤ ως μόνιμοι υπάλληλοι και ταυτοχρόνως τσεπώνουν και τον παχυλό μισθό τουε απο το ΑΛΤΕΡ θα συνεχίσουν να παίζουν σε δύο ταμπλο. Οι πληροφορίες προέρχονται απο το anergoidimosiografoi...
@ΤΕΛΙΚΑ έφυγε για τον Alpha...Έστειλε εξώδικο μαζί με τον σκηνοθέτη της Όμηρο Ευστρατιαδη !H Aννίτα Πάνια δεν άντεξε να είναι ένα χρόνο απλήρωτη και δεν παρουσίασε τη σαββατιάτικη εκπομπή της, θέτοντας τον εαυτό της εκτός ALTER.
Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο Alter μετά την απόφαση της Πάνια να μην παρουσιάσει την εκπομπή της. Το κανάλι στη θέση της μετέδωσε παλαιότερο πρόγραμμα της ίδιας σε μαγνητοσκόπηση, αλλά οι πληροφορίες τη θέλουν να μην επιστρέφει στα «Παρατράγουδα», ούτε καν στο Alter, αναζητώντας νέα τηλεοπτική στέγη.
@Η Διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού STAR προσπαθεί με επανειλημμένες προσπάθειες να καταστρατηγήσει την Σ Σ Ε και να ωθήσει εργαζόμενους να προβούν σε παράνομες ενέργειες,παραβιάζοντας δεσμευτικές διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας, όρους συλλογικών συμβάσεων εργασίας αλλά και έντονες συστάσεις της Επιθεώρησης Εργασίας.
Η Ένωσή μας αποφάσισε να κηρύξει στάσεις εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR για την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011 από ώρα 18.00μ.μ. έως και ώρα 22.00μ.μ της ίδιας μέρας (Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011) και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 από ώρα 18.00μ.μ. έως και ώρα 22.00μ.μ. της ίδιας μέρας (Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011).
@Αύριο, Τρίτη, συνεδριάζουν τα μέλη του ΔΣ του Mega , για να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις. Θα παρουσιαστούν τα οικονομικά στοιχεία, όπου γίνεται λόγος για ζημιά 300 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και θα εκτιμηθεί συνολικά το τηλεοπτικό περιβάλλον.
@Το βασικό περίγραμμα των θέσεων της ΕΣΗΕΑ αναφορικά με το αγγελιόσημο εξέθεσαν προφορικά τα μέλη του Δ.Σ. της Ενωσης στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή στο πλαίσιο της συνάντησης που είχαν οι δύο πλευρές για το θέμα του εργασιακού καθεστώτος στο internet και της επέκτασης του αγγελιοσήμου αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ τάχθηκε υπέρ της διασφάλισης του αγγελιοσήμου ενώ επιφυλάχθηκε να αποστείλει εν ευθέτω χρόνω τις θέσεις της και εγγράφως.
@Από τη σημερινή συνάντηση ΕΣΗΕΑ – Πεταλωτή με θέμα το διαδίκτυο που ήταν αλληλοενημερωτική, το Όργανο ζήτησε να οριστούν τα ενημερωτικά σάιτ με κριτήρια την ύλη και την καθημερινή ανανέωση, να μπουν ρήτρες και να ασφαλίζονται οι εργαζόμενοι καθώς και να αμείβονται σύμφωνα με τις συμβάσεις. Συζητήθηκε το αγγελιόσημο και φυσικά να ισχύουν οι κανόνες δεοντολογίας. Αναφορά έγινε επίσης στο θέμα του ΑΠΕ και της ΕΡΤ, η ΕΣΗΕΑ ζήτησε να μην μετατραπούν σε ΔΕΚΟ και ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχθεί καμία μείωση μισθών...
@Αντε και καλή δύναμη...κάτι μου λέει ότι σύντομα θα έχουμε απεργιακές κινητοποιήσεις...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…