Δύσοκολες εποχές για τηλέοραση....

@Πρώτη τερμάτισε η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στο σύνολο, στα ποσοστά τηλεθέασης των ενημερωτικών πρωινών εκπομπών την Δευτέρα. Πρώτη ήρθε στα νεανικά κοινά η εκπομπή «Πρωινή Μελέτη».
Σύνολο
Καλημέρα Ελλάδα: 23,5%
Κοινωνία Ώρα Μega: 19,1%
Καλημέρα: 16,3%
Πρωινή Μελέτη: 10,6%
Πρωινή Ενημέρωση: 10,2%
Πάνω στην Ώρα: 7,5%
Πρώτη Γραμμή: 7,1%
Νεανικά Κοινά
Πρωινή Μελέτη: 16,4%
Πάνω στην Ώρα: 15,3%
Καλημέρα Ελλάδα: 14,2%
Κοινωνία Ώρα Mega: 14%
Καλημέρα: 13,2%
Πρώτη Γραμμή: 9,3%
@Το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποφάσισε να μεταφέρει από αύριο Πέμπτη 27.01.2011, τις μετοχές της εταιρείας Ελεύθερη Τηλόραση Α.Ε. στην κατηγορία «Επιτήρησης» λαμβάνοντας σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας αναφορικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην οικονομική της κατάσταση. Να δούμε τώρα την συνέχεια...στο σήριαλ1
@Καθολική ανατροπή στην υπόθεση της Αννίτας Πάνια και του Alter -Τα εξώδικα πήγαν περίπατο ! Καθολική ανατροπή είχαμε στην υπόθεση της Αννίτας Πάνια και του Alter καθώς όπως φαίνεται τα δύο μέρη είπαν να.. δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους! Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός, γίνεται σαφές ότι η ξανθιά παρουσιάστρια επέστρεψε καθώς σημειώνεται ότι «οι εκπομπές της Αννίτας Πάνια «ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ» και «ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ» από το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιανουαρίου συνεχίζουν να μεταδίδονται κανονικά από τη συχνότητα του ALTER». Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αννίτα Πάνια και η διοίκηση του καναλιού του Περιστερίου είχαν αλλεπάλληλα ραντεβού όλες αυτές τις ημέρες και υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα καταβληθούν κανονικά τα δεδουλευμένα στην ίδια και τους συνεργάτες της.
@Μήνυμα του Κουρή στους εργαζομένους του «Φιλάθλου»: «Αν γίνει η απεργία, θα ανασταλεί η έκδοση της εφημερίδας». Οι υποσχέσεις για «Νέο Φίλαθλο». Αμετακίνητοι οι εργαζόμενοι...
Λουκέτο και «Νέος Φίλαθλος»
Ο Γιώργος Κουρής έστειλε μήνυμα στους εργαζόμενους του «Φιλάθλου» ότι αν πραγματοποιηθεί η απεργία που έχει προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ, τότε θα αναστείλει την έκδοση της εφημερίδας. Οι δημοσιογράφοι του «Φιλάθλου» είναι πάντως αμετακίνητοι και αποφάσισαν η απεργία της Τετάρτης να γίνει κανονικά.
Ο Νίκος Καραγιαννίδης, πάντως, μίλησε στους εργαζομένους σε μια προσπάθεια να τους πείσει να δουλέψουν κανονικά την Τετάρτη και να ανασταλεί η απεργία. Τόνισε ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να βρει επενδυτή – χρηματοδότη και να μην υπάρχουν προβλήματα. Τους είπε επίσης ότι στα σχέδιά του είναι να γίνει η... επανέκδοση του “Νέου Φιλάθλου” από το “0”. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση με όλους για τις συμβάσεις εργασίας τους, ενώ τα χρήματα που τους οφείλονται από την παλιά ιδιοκτησία, θα πρέπει να διεκδικηθούν δικαστικά από την εταιρία του Κουρή. Οι εργαζόμενοι μένουν πάντως αμετακίνητοι στις θέσεις τους και μάλιστα την Τετάρτη θα υπάρχει ομάδα περιφρούρησης της απεργίας, αν και ξεκαθαρίστηκε ότι δεν θα γίνει προσπάθεια έκδοσης απεργοσπαστικού φύλλου, όπως είχε συμβεί και στις κινητοποιήσεις του 2004.
Η κατάσταση είναι, πάντως, πολύ σοβαρή. Ο Γ. Κουρής είναι αποφασισμένος από την Πέμπτη κιόλας να προβεί στην αναστολή έκδοσης της εφημερίδας, κάτι που σημαίνει ότι ο “Φίλαθλος”, μια από τις πιο ιστορικές εφημερίδες της χώρας, που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη σχολή δημοσιογραφίας των τελευταίων ετών, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού!
@Η μείωση των μισθών σε ποσοστό 10% ανακοινώθηκε ήδη στο Mega και οι εργαζόμενοι τρέμουν για τις άλλες αποφάσεις που τυχόν έχουν ληφθεί στη χθεσινή κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ και δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Αντικείμενο της χθεσινής συνεδρίασης ήταν τα οικονομικά- κάποιοι μιλάνε για έλλειμμα 300 εκατ. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν στο κανάλι, μιλούσαν για μειώσεις μισθών , περικοπές και- ενδεχομένως, ακόμα και- απολύσεις.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…