Η απαξιωτική στάση των Αθηνοκετρικών μέσων για την...συμπρωτεύουσα δεν έχει όρια!

@EIXAME αναφερθεί πολλές φορές στην απαξιωτική τάση που τηρούν ορισμένα Αθηνοκεντρικά μέσα ενημέρωσης απέναντι στην συμπρωτεύουσα λησμονώντας προφανώς ότι 'Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα'. Αυτή την φροά η αποστροφή διαφαίνεται ακόμα και σε μεσημβρινά δελτία ειδήσεων απο εοορτάζοντα παρουσιαστή που όλα του...μυρίζουν. Προφανώς για αυτό τον λόγο στην Μακεδονία δεν ακούν καν Αθηναικό ραδιόφωνο και σε πολλές περιπτώσεις μόνο το 'Ραδιο Αρβύλα' έχει πλέον πέραση.
@Το αναφέρουμε διότι ο συμπαθής και πολλές φορές ειλικρινής Αντώνης Λιάρος-ούτε ευχές δεν δέχθηκε καν στον αέρα- όταν παρουσίασε ζωντανά το θέμα για τον ανδριάντα του Κώνσταντίνου Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη ήταν απογοητευτικός στη σύνδεση, με την συνάδελφο του καναλιού στην πόλη. Οχι μόνο δεν την άφηνε νασ ολοκληρώσει το ρεπορτάζ αλλά κυριολεκτικά την έκοψε...στον αέρα! Οταν μάλιστα εξεπλάγη ο παρουσιαστής την στιγμή που ο υπουργός κ. Βενιζέλος μίλησε με ειλικρινή λόγια τον Εθνάρχη και με λόγια ενωτικά, ακόμα και όταν διαφώνησε για το κατά πού κοιτάει το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Να μην αναφέρουμε και το πικρόχολο σχόλιό του ότι ο ανδριάντας-παρά την χορηγία απο το Ινστιτιούτο Κ. Καραμανλής- στήθηκε και με χρήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης, τον οποίο παρουσίασε ως...χρεωκοπημένο. Επιτέλους όχι άλλη πλέον τέοτια Δημοσιογραφία του...κώλου. Πάει πολύ...
@Στην εθνική συλλογική μνήμη ο Χρήστος Παναγόπουλος έχει μείνει ως ο Eurovisionολάγνος πρόεδρος της ΕΡΤ, καθώς οι αναρίθμητοι φίλοι του μουσικού διαγωνισμού μπροστά στην «εθνική υπόθεση», όπως ανακηρύχθηκε πανηγυρικά επί των ημερών του, διόλου ασχολήθηκαν με τα απανωτά πορίσματα των επιθεωρητών.
@Οι νέες περικοπές στους μισθούς του Δημοσίου. Οι αλλαγές στις ΔΕΚΟ. Οι αντιδράσεις των Δημοσίων υπαλλήλων. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης. Ποιος ευθύνεται για τη γιγάντωση του Δημοσίου; Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας, ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς, ο πρόεδρος του «Forum για την Ελλάδα» Ανδρέας Ανδριανόπουλος.
@ν ταχεία επέκταση των ψηφιακών εκπομπών της Digea στο υπόλοιπο της Ελλάδας, με ορίζοντα ολοκλήρωσης της διαδικασίας μέχρι τα μέσα του 2012, ανακοίνωσαν χθες τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας, προσδιορίζοντας παράλληλα ότι το αμέσως επόμενο σημείο μετάβασης στην ψηφιακή τηλεόραση θα είναι η Ρόδος στις 25 Φεβρουαρίου.Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν ο Κώστας Κιμπουρόπουλος, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Digea, της εταιρείας διαχείρισης δικτύου που έχουν συστήσει οι 7 τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας, και ο Γιώργος Μαθιός γενικός διευθυντής της εταιρείας, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά ότι μέσα στο 2011 θα γίνει η μετάβαση στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, αφού μετά τη Ρόδο θα ακολουθήσουν τα Ακαρνανικά, η Πάτρα, η Λάρισα, η Κρήτη (Ηράκλειο και Χανιά) και η Μυτιλήνη.
@O Πάνος Αμυράς, μέχρι πρότινος αρχισυντάκτης της εφημερίδας, ανέλαβε τη διεύθυνση του «Ελεύθερου Τύπου» μετά την αποχώρηση του Γιάννη Μιχελάκη, που ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.Όπως ανακοίνωσαν οι εκδότες κ.κ. Δημήτρης Μπενέκος και Αλέξης Σκαναβής στο προσωπικό της εφημερίδας, ο κ. Αμυράς, αναλαμβάνει την διεύθυνση της καθημερινής και της κυριακάτικης έκδοσης του «Ελεύθερου Τύπου».
@Πάρα πολύ καλά πήγαν σε τηλεθέαση οι «Πρωταγωνιστές» του Σ. Θεοδωράκη, που ασχολήθηκαν με το θέμα «Γυναικείες Φυλακές».Η εκπομπή συγκέντρωσε 30,6% στο σύνολο τηλεθέασης και 33,6% στα νεανικά κοινά, ποσοστά ασυνήθιστα για ενημερωτικές εκπομπές.
@Οι «10 Μικροί Μήτσοι», οι αγαπημένοι ήρωες του Λάκη Λαζόπουλου, έρχονται για να μας θυμίσουν το 1993, αλλά και να αποδείξουν ότι σήμερα, 18 χρόνια μετά, λίγα έχουν αλλάξει!
Αύριο, Τρίτη 18 Ιανουαρίου, στις 22:00, όλοι οι τηλεθεατές δίνουν και πάλι ραντεβού στον Alpha με μια από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, τους «10 Μικρούς Μήτσους».
@Κι επειδή ξεκινησα με το Μεγάλο κανάλι το σχόλιό μας σήμερα, για θυμηθείτε το καλύτερο. Οταν πέρσι οι Καμπουροοικονομάκηδες- α, κε Οικονομέα αλήθεια επι Κόκκαλη στον Flash καλά δεν ήταν το πρωινό 6 με 8 το πρωί- φιλοξενούσαν τον Γιώργο Παπαδάκη. Οχι μην απορήσετε, διότι η φωτογραφία είχε απο τις πρώτες ημέρες του 2010. Βέβαια φέτος όλα έχουν αλλάξει....Ιδού και η απόδειξη αφού τότε όλα...βρέθηκαν στον Κυβερνητικό αφρό...Αντε και καλή τηλεοεβδομάδα....

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…