Μνημόνιο εκλογών στον Κυριακάτικο Τύπο...

@ΤΑ μηνύματα των πολιτών αποκαλύπτουν τα δημοσιεύματα του Κυριακάτικου Τύπου παραμένοντας ιδαίτερα επικίνδυνα για το μέλλον του πολιτικού συστήματος με βάση τις πρόσφατες οικοονομικές εξελίξεις...Αρχικά αίσθηση προκαλεί το 'Πρώτο Θέμα' που αποτυπωνει την έρευνα της "Alco με βροντερά μηνύματα-735 ναί για τον φράκτη για τους λαθρομετανάστες και 63% λέει καθαρά 'ανοίξτε τα κλειστά επαγγέλματα'- 3,8 μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ αλλά κλείνει η ψαλίδα με την Ν.Δ.-80% αναφέρει ότι ο Πάγκαλο είναι απαράδεκτος και 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τοποθετούνται δημόσια εναντίον του". Η 'Real News' απο την πλευρά τονίζει ότι "Δύο έγγραφα αναμένει το ΣΔΟΕ για να ολοκληρώσει με τον έλεγχο- Ψάχνουν τον Ακη σε Κύπρο και Η.Π.Α.-'Εχετε 1 μήνα καιρό να ολοκληρώσετε την έρευνα' είπε ο Πρωθυπουργός στους επικεφαλής του ΣΔΟΕ και την Αρχή Ξεπλύματος μάυρου χρήματος για υποθέσεις πολιτικών προσώπων- Πάνω απο 17 πολιτικοί στο σόχαστρο των αρχών για αδικαιολόγητο πλουτισμό και φοροδιαφυγή'.
'Ελεύθερος Τύπος' περιγράφει ότι 'Ψάνει επικοινωνιακό αντίδοτο μπροστά στα αδιέξοδα της οικονομίας-Εκλογικό εκβιασό στήνει το Μαξίμου-Με 4 κινήσεις ο Παπανδρέου φτιάχνει κλίμα κάλπης- Βαφτίζει επαναδιαπραγμάτευση μνημονίου την επιμήκυνση των δανείων'. Αποκαλυπτικό το Έθνος της κυριακής' που καταγράφει την απέχθεια των πολιτών για το πολιτικό σύστημα "Σκληρή πολιτική κατά της λαθρομετανάστευσης ζητεί η κοινή γνώμη-Γκάλοπ μήνυμα και αναγκαίο το κακό σε ΔΕΚΟ, Δημόσιο, εργασιακά- 6,8% η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ-9% με αναγωγή των αναποφάσιστων" που είναι πολύ περισσότεροι...
@Το 'Παρόν της κυριακής' προσθέτει ότι "Κάθαρση αλα καρτ για τις μίζες της Siemens με δικομματική συμφωνία- Καίνε τους 'καμμένους'- Απειλεί ο Ακης και προειδοποιεί ο Γιάννος- Πολιτικές ευθύνες στο Σημίτη θα καταλογίζει το πόρισμα-Ποιους πολιτικούς ψάχνει το ΣΔΟΕ και αναμένεται να ανοίξουν λογαριασμοί στην Ελβετία....". Το 'Αρθρο' επίσης συμπληρώνει ότι "Μόνιμος μηχανισμός στήριξης σε όλη την Ευρωζώνη- Πανευρωπαικό μνημόνιο- Περικοπές μισθών και συντάξεων αλλά και κατάργηση όλων των κεκτημένων..."
@Το 'Βήμα της Κυριακής' επισημαίνει ότι "Αντάλλαγμα Γερμανική πειθαρχεία στα δημοσιονομικά-Φράγμα στη πτώχευση με ευρωπαικό σχέδιο σωτηρίας-Και μαζί με επιμήκυνση αλλα και με χαμηλότερα επιτόκια για την Ελλάδα". Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' υπογραμμίζει ότι "Αλλαγή πλεύσης της Κυβέρνησης για υποθέσεις σκανδάλων αλλά και φοροδιαφυγής- Επιχείριση χειροπέδες- Στην προκαταρκτική για την Ζίμενς προσέρχονται απο 10-15 υπουργοί..."
'Καθημερινή' αποτυπώνει το κλίμα αναφέροντας ότι "Η Ε.Ε. αποφασίζει και η Ελλάδα προσδοκά- Η πιθανή συνολική λύση στην Ευρωπαική κρίση χρέους επαναφέρει τα σενάρια περί εκλογών..." Τέλος η 'Μακεδονία' αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "Στέλνουν μπράβους για να εισπράξουν τα χρέη και έρχονται δύσκολες ημέρες..."

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…