Κοντρα ΕΡΤ -ιδιωτικων και φως για το alter

@Τα ιδιωτικά να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μπλοκάρουν το σχέδιο της ΕΡΤ ναεκπέμψει μόνιμα μέσω HD και ξαφνικά νέα κόντρα αναμένεται στο προσεχές διάστημα με αφορμή την επέκταση της ΕΡΤ στην Θεσσαλία. Αυτή την φορά η ΕΡΤ και η Digea έρχονται ταυτόχρονα στον θεσσαλικό κάμπο και ενώ η εταιρία των ιδιωτών ανακοινώνει πως θα διακόψει τις αναλογικές μεταδόσεις, η ΕΡΤ θα διατηρήσει τις δικές της για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Στόχος της ΕΡΤ να μην αφήσει προ τετελεσμένου τους τηλεθεατές στην Θεσσαλία που ενδεχομένως να μην γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Η κίνηση της ΕΡΤ αιφνιδιάζει τους υπεύθυνους της Digea που είχαν επενδύσει αρκετά χρήματα προκειμένου να ενημερώσουν σωστά τους κατοίκους σε Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα. Από τα ξημερώματα τις 27 Μάιου μέσω του Κέντρου Εκπομπής Δοβρουτσίου θα ξεκινήσει η ψηφιακή μετάδοση των καναλιών. Οι τηλεθεατές της περιοχής θα πρέπει μέχρι τότε να έχουν αγοράσει έναν επίγειο ψηφιακό τηλεοπτικό δέκτη.
@Αχτίδα φωτός στην υπόθεση της καταβολής των δεδουλευμένων του Alter, όπου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες λέγεται ότι το υπουργείο Οικονομικών χαριστικά αποδεσμεύει ένα μέρος των λογαριασμών. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται αύριο να καταβληθεί ένα μέρος των δεδουλευμένων των εργαζομένων. Να σημειωθεί αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο οι δημοσιογράφοι ενδέχεται να συζητήσουν την αναστολή της επίσχεσης που έχουν υπογράψει να ξεκινήσει από αύριο το μεσημέρι. Σε αντίθεση με τους τεχνικούς που ζητούν εξόφληση για να μην προχωρήσουν στην επίσχεση.
@Από το Alter μεταδίδεται το παρακάτω κρόουλ: «Παρακαλούνται οι διαφημιστικές εταιρείες να επιστρέψουν αμέσως τα δεκάδες εκατομμύρια που παράνομα έχουν αρπάξει από το Alter για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, οι φόροι και να συνεχίσει το κανάλι τη λειτουργία του. Το πάρτι τέλειωσε. Θα τα βγάλουμε όλα στη φόρα».
@Ανακοίνωση ΠΟΣΠΕΡΤ -Η Απεργία που κήρυξε η ΠΟΣΠΕΡΤ, συμπαραστεκόμενη στα Σωματεία μέλη της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε. αναστέλλεται, μετά την απόφαση του Δικαστηρίου, που προέκυψε από την προσφυγή των Ιδιωτών Καναλαρχών. Οι αγώνες μας, για τα δίκαια αιτήματα μας, θα συνεχιστούν με όλες τις μορφές, που θα αποφασίσουν τα
συλλογικά μας Όργανα.
@Από τη συχνότητα της ΕΡΤ θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου της
ΑΕΚ με τον Ατρόμητο οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς. Ο Alpha προτίμησε τελικά να δείξει εκείνο το βράδυ το «Greek Idol» και η κρατική τηλεόραση συμφώνησε σε όλα με το Conn-X για να μεταδώσει τον τελικό, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 30 Απριλίου.
@Τελικά θα αποσυρθεί και δεν θα είναι υποψήφιος ο Πάνος Σόμπολος στις επόμενες
εκλογές της ΕΣΗΕΑ τον Μάιο.Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης
Συντακτών στα μέλη της παράταξής του την Δευτέρα, λέγοντας ότι έκλεισε ο κύκλος. Δεν
γνωρίζουμε αν έχει αποφασίσει να συνταξιοδοτηθεί,αλλά η πρόσφατη δημοσιοποίηση της σχέσης του με γνωστή συνάδελφο, μόνο αυτό δεν προμηνύει!Εκτός και αν αποφάσισε να αποσυρθεί για να ζήσει τον έρωτά (Εnimerosi24) Σχόλιο: Καίρος δεν ήταν....?

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…