Ελλάς, Ελλήνων διεφθαρμένων πολιτικών στον Κυριακάτικο Τύπο

@Η εποχή της αθωωότητας στην μεταπολιτευτική Ελλάδα ολοκληρώθηκε αν δούμε προσεκτικά τα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου που αναλύει σήμερα το http://www.greekmme.gr/ διακρίνοντας πλέον το γεγονός ότι οι αποκαλύψεις πολλαπλασιάζονται. Πιο αναλυτικά το 'Πρώτο Θέμα' αποκαλύπτει οτι "Αγριο παζάρι και εκβιασμοί απο την Τρόικα- Απολύστε τώρα αν θέλετε δάνειο και 5η δόση και ο δραματικός διάλογος με τον υπουργό Οικονομικών για τις ζημιογονες ΔΕΚΟ με την κόκκινη γραμμή για τους υπαλλήλους". Πιο αιχμηρή με νέα αποκάλυψη η 'Real News' που τιτλοφορεί το κεντρικό της θέμα ότι "Κυβερνητική εντολή για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ- Ψάξτε τον Γιάννο Παπαντωνίου-Το ΣΔΟΕ με απόρρητο έγγραφο προς την Ενωση Ελληνικών Τραπεζών με ημερομηνία 5 Μαίου 2011 προαναγγέλει άνοιγμα των λογαριασμών και ζητά πληροφορίες".
@Το 'Παρόν' κεντρίζει λέγοντας ότι "Μετά τις αποκαλύψεις Καστανίδη- Στο σκαμνι ο Σημίτης- Ειπα μόνο το ένα τρίτο απο όσα γνωρίζω φέρεται να είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης- Αριχερέας της διαπλοκής και με την βούλα πλέον-ΟΧΙ στη συνεονοχή ξεκαθαρίζει η Αξιωματική αντιπολίτευση για πάντα..."
@Το 'Αρθρο' αναλύει με την σειρά του ότι "Παράλληλο και συμβατό με την Κυβερνητική πολιτική το Ζάππειο 2- Σιωπηρή συναίνεση απο τον Σαμαρά- Τις προτάσεις της ΝΔ σκέφτεται να υιοθετήσει η Κυβέρνηση..." Το 'Βήμα της Κυριακής' ανατρέπει αναφέροντας ότι "Ζητεί εν λευκώ τις ιδιωτικοποιήσεις των 50 δις Ευρώ- Προίκα στην τρόικα η δημόσια περιουσία- Ασφυκτικές πιέσεις με την 5η δόση για συναίνεση".
@Πιο ενδιαφέρον είναι το πρωτοσέλιδο απο την 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που συμπεραίνει ότι "Αφόρητες πιέσεις στην κυβέρνηση για επιλογή των μέτρων- Η Τρόικα βγάει το περίστροφο- Συστάσεις ακόμα και για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ- Στρατός απο επιτηρητές σε υπουργεία φορείς και νεά επιδρομή στα επιδόματα". Η 'Καθημερινή' προσθέτει επίσης ότι "Μνημόνιο 2 ή στάση πληρωμών παντού- Η Τρόικα πιέζει για απολύσεις στο Δημόσιο και αποκρατικοποιήσεις-Σε ιδιότυπη διεθνή απομόνωση η Ελληνική πολιτική ηγεσία- Αδιέξοδο Παπανδρέου και δίλλημα Σαμαρά για την περίφημη συναίνεση".
'Ελεύθερος Τύπος' επισημαίνει ότι "Η Κυβέρνηση δεν πείθει πιά ούτε την τρόικα- Αλλάζει τσάρο και ψάχνει μέτρα 8 δις για το 2011 ρίχνοντας δολωμα συναίνεσης- Μόνο με πολιτική απόφαση η 5η δόση του δανείου-Σκληρό πακέτο για να διασωθεί ο Προυπολογισμός". Τέλος το 'Εθνος' καταλήγει ότι "Τα κυκλώματα των φαναριών, του παραεμπορίου και του real estate- Απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ για το κέντρο της Αθήνας-Σχέδιο για αποτρεπτικές απελάσεις, επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών και συνεργασία με την Τουρκία...". Καλό ε;

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…