Οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ και απολύσεις στα media...

@Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης και 26ης Μαΐου 2011 για τη σύνθεση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ.
Ψήφισαν: 3.378 Βρέθηκαν: 3.365 Εγκυρα: 3.088 Άκυρα: 140 Λευκά: 137 Εκλογικό μέτρο: 280
Έλαβαν:
Ι. Συνδυασμός «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ» Ψήφοι: 634 Εδρες: 2
ΙΙ. Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ» Ψήφοι: 504 Εδρες: 2
ΙΙΙ. Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» Ψήφοι: 445 Εδρες: 2
ΙV . Συνδυασμός «ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (ΚΕΔ)» Ψήφοι: 384 Εδρες: 2
V . Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ» Ψήφοι: 326 Εδρες: 1
VΙ. Συνδυασμός « ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ( Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, Ανένταχτοι) » Ψήφοι: 294 Εδρες: 1
VΙΙ. Συνδυασμός «ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» Ψήφοι: 290 Εδρες: 1
VΙΙΙ. Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» Ψήφοι: 211 Εδρες: 0
@Αρκετό χρόνο θα έχουν, όπως φαίνεται, στη διάθεσή τους τα στελέχη του ΑΝΤ1, για να αναζητήσουν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα «καλοκαιρινή» τους εκπομπή ,καθώς η αυλαία τόσο για τον Γιώργο Παπαδάκη όσο και για τους Καραμέροχαριτάτους αποφασίστηκε να «πέσει» φέτος την Παρασκευή 1η Ιουλίου. Ήδη, στα χαρτιά έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της καινούργιας εκπομπής αλλά τα δοκιμαστικά ακόμα μπορούν να περιμένουν.
@Το Διοικητικό Συμβούλιο, κατόπιν δέσμευσης της εφημερίδας “Καθημερινή” για συνέχιση του διαλόγου προς επίλυση των αιτημάτων μας και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης που προκύπτει από τη σημερινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, αποφάσισε την ανάκληση της 24ωρης προκηρυχθείσας απεργίας από 16:30 της Παρασκευής 27.5.2011 έως 16:30 του Σαββάτου 28.5.11.
@Στην «αυτοθυσία» των εργαζόμενων –και ειδικά των χαμηλόμισθων- στον τηλεοπτικό σταθμό Alter αναφέρθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real Fm. Ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος αλλά και του δελτίου ειδήσεων του καναλιού την Δευτέρα επισημαίνοντας ότι «τα χρήματα μπορεί να είναι λίγα αλλά οι εργαζόμενοι στηρίζουν και κρατάνε ζωντανό το Alter».Ο ίδιος, όπως είπε στον αέρα, κλείνει έξι μήνες απλήρωτος ενώ όπως και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι θα εισπράξει το ποσό των 2.400 ευρώ που υποσχέθηκε ο Κουρής, διευκρινίζοντας οτι θα βρίσκεται στο Alter μέχρι τις 15 Ιουνίου οπότε και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα για την υπαγωγή του καναλιού στο άρθρο 99.
@Δίπλα στην Πολυκατοικία γίνονται εκσκαφές για ένα γκαράζ με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ρωγμές στους τοίχους του κτηρίου. Οι γείτονες δεν ανησυχούν ιδιαίτερα αλλά καλού-κακού φωνάζουν ένα μηχανικό. 'Οταν, όμως, εκείνος τους λέει ότι πρέπει να εγκαταλείψουν την Πολυκατοικία, οι γείτονες τον φυλακίζουν στη σοφίτα μέχρι να αλλάξει γνώμη, θεωρώντας ότι είναι άνθρωπος του εργολάβου, του Παντελή. Η αστυνομία αναζητά το μηχανικό, όμως οι γείτονες καταφέρνουν να τους παραπλανήσουν. Ακόμα και όταν η Πολυκατοικία αρχίζει να γέρνει, οι γείτονες αρνούνται να την εγκαταλείψουν με αποτέλεσμα να γίνουν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων...
@Δεκατέσσερις απολύσεις ανακοινώθηκαν σήμερα στον Σκάι. Οκτώ εξ αυτών είναι συνεργάτες της Ελληνοφρένειας που έκανε σήμερα την τελευταία εκπομπή. Οι υπόλοιποι ήταν τεχνικοί της τηλεόρασης. Από τους απολυθέντες κάποιοι είχαν δεχθεί την πρόταση της διοίκησης και είχαν υπογράψει πριν λίγους μήνες ατομικές συμβάσεις για μείωση μισθού.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…