Οι Αγανακτισμένοι της τηλεόρασης και το μέλλον...

@Παρουσίασε τον Παπανδρέου με τη φωνή του δικτάτορα, Γ. Παπαδόπουλου...
Ακόμη και με το πρόσχημα του εφιάλτη που βλέπει ο Καρατζαφέρης, η...παρουσίαση του Παπανδρέου, με τη φωνή του δικτάτορα Παπαδόπουλου, ήταν απαράδεκτη. Και αποκρουστική...Νομίζουμε ότι τότε επι Χούντας τους αδικείς. Διότι επι επταετίας δεν υπήρχαν κλέφτες, η εγκληματικότητα ήταν ελάχιστη μέχρι μηδαμινή, οι πολιτικοί δεν υπήρχαν για μίζες γιατί ο Στρατός έδινε το παρών σε υπηρεσίες, η ανεργία ήταν ελάχιστη και η λογοκρισία ήταν σχεδόν παντού στον Τύπο. Επομένως οι συγκρίσεις είναι ατυχείς βρε Λάκη μου....Η περιβόητη, λοιπόν, 5η δόση έγινε θέμα σχολιασμού από τον Λάκη, ο οποίος με ένα «σατιρικό» βίντεο ανέφερε πως όλοι οι πολιτικοί θα βρεθούν μια μέρα στο δρόμο.
@Το κίνημα των «Αγανακτισμένων», αλλά και η χθεσινή ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια, ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό τους απέσπασε τα πιο θετικά σχόλια του παρουσιαστή.Δεν έλειπαν βέβαια, και οι χιουμοριστικές στιγμές, όπου Δημήτρης Σταρόβας και Λάκης Λαζόπουλος έκατσαν αναπαυτικά στο μπαλκόνι πίνοντας τον καφέ τους «χαΛαρά», σχολιάζοντας όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.
@Η επιμονή των Τροικανών για ύπαρξη ενός μόνο καναλιού έχει δημιουργήσει 'πονοκέφαλο' στην κυβέρνηση,που προσπαθεί εδώ και καιρό να κρατήσει 'χαμηλούς τόνους' για το θέμα.
Βλέπετε,δεν προκύπτει μόνο ζήτημα εκατοντάδων απολύσεων,αλλά και οριστικής
διακοπή της 'ρουσφετολογικής..φωλιάς που τόσα χρόνια αποτελεί η ΕΡΤ για χιλιάδες αργόμισθους,Ωστόσο,η απόφαση είναι σχεδόν ειλημμένη και σύντομα θα μείνουμε με τη συχνότητα της ΝΕΤ,αλλά και 2 ραδιοφωνικούς σταθμούς
@Σε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν από τις 06:00 τα ξημερώματα, της Τετάρτης έως την Παρασκευή, οι τεχνικοί του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 96, διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις των συναδέλφων τους. Σε σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν: «Το Διοικητικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίασή του μετά την αναγγελία της απόλυσης τριών συναδέλφων μας τεχνικών από την Διοίκηση του ραδιοσταθμού FLASH 96 και κατόπιν του ατελέσφορου της διαβούλευσης που είχαμε με την ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού FLASH για την επαναπρόσληψη ή αναστολή των απολύσεων των αδίκως απολυθέντων συναδέλφων μας.."
@Μετά την χθεσινή μας Έκτακτη Γενική Συνέλευση, και έχοντας γίνει μάρτυρες της πιο πολυπληθούς συνέλευσης μας από ποτέ, σας ενημερώνουμε πως η εντολή σας για αγώνες μέχρι τέλους θα εκτελεστεί! Το Σώμα καταψήφισε καθολικά την πρόταση της Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε, δίνοντάς μας την εξουσιοδότηση για καθημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις από σήμερα και μέχρι την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημά μας και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.Θα δώσουμε στους εργοδότες μας να καταλάβουν πως δεν θα δεχθούμε οποιαδήποτε μείωση στον μισθό μας, μιας και ακόμη και η μηδενική αύξηση αποτελεί ουσιαστικά μείωση λόγω πληθωρισμού!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…