Απεργίες ξανά, αποφάσεις εκ νέου και στην μέση τα πρωινάδικα

@Την επιστροφή του προγράμματος του ALTER στον τηλεοπτικό αέρα χαιρέτησε ο Λάκης Λαζόπουλος από το τσαντίρι του. ΟΛάκης Λαζόπουλος όμως πέταξε και την καρφαρα του στο Mega λέγοντας χαρακτηριστικά "και ένα μπράβο στον Νίκο Χατζηνικολάου και το δελτίο του ALTER που έρχεται πρώτο.
@Από την πλατεία Συντάγματος στην είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού Mega βρέθηκαν περίπου πενήντα άτομα, χθες το βράδυ, λίγο προτού ξεκινήσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Οι συγκεντρωθέντες φώναζαν συνθήματα ενάντια στους βασικούς συντελεστές του δελτίου ειδήσεων των 8.00 μμ –ειδικά ο Γ. Πρετεντέρης και η Όλγα Τρέμη άκουσαν τα ονόματά τους πολλές φορές– διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο κάλυψης των όσων συμβαίνουν στην πλατεία Συντάγματος αυτές τις ημέρες. Η συγκέντρωση στην οδό Μεσογείων είχε προαναγγελθεί μέρες πριν, μέσω facebook.
@ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Η ΕΤΙΤΑ: Συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. από ώρα 06:00 της Πέμπτης 9 Ιουνίου έως ώρα 06:00 της Παρασκευής 10 Ιουνίου, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους. Διεκδικούμε την υπογραφή ΣΣΕ που θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημά μας και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.
Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control. Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.
@Με αποφάσεις έλαβε σήμερα σε συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ΑΕ, στοχεύει στη μείωση δαπανών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το ΔΣ αποφάσισε την τροποποίηση προηγούμενης απόφασης, που αφορά την έγκριση δαπανών εκτέλεσης έργων. Ειδικότερα, αποφάσισε ότι στο εξής θα εγκρίνει δαπάνες άνω των 300.000 ευρώ, αντί των 450.000 ευρώ, που προέβλεπε η προηγούμενη απόφαση.
@Προτάσεις για την υιοθέτηση νομοθετικών και κανονιστικών ρυθμίσεων, με σκοπό την αναμόρφωση του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου για την υπαίθρια διαφήμιση θα καταθέσει Ομάδα Διοίκησης Έργου (ΟΔΕ) για τη μελέτη, αξιολόγηση και επεξεργασία της υφιστάμενης νομοθεσίας, η οποία συγκροτήθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών.Η Ομάδα Διοίκησης Έργου, πρόεδρος της οποίας ορίζεται ο Αν. Μεντζέλος, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών ΟΤΑ του υπουργείου Εσωτερικών, οφείλει να ολοκληρώσει το έργο της εντός έξι μηνών, με την έκδοση των σχετικών νομοθετικών και κανονιστικών ρυθμίσεων.
@Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλάει στην Τατιάνα Στεφανίδου για την υποκρισία γύρω από το θέμα της ομοφυλοφιλίας στην ελληνική showbiz και στην ελληνική κοινωνία. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει δηλώσει ανοιχτά τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και σήμερα σε μια ειλικρινή συζήτηση με την Τατιάνα έθεσε τα δικά του ερωτήματα: "Γιατί δεν μπορώ να κυκλοφορήσω χέρι χέρι με το σύντροφό μου; Γιατί ενοχλείστε όταν ένας άνθρωπος εκφράζεται με τρυφερότητα στο διπλανό του όποιος και αν είναι αυτός; Έχω το δικαίωμα... Θέλω τον σύντροφο μου όταν πεθάνει να μπορώ να τον κλάψω σαν συγγενής Α΄ βαθμού."
@Ο παρουσιαστής όχι μόνο το είπε αλλά φρόντισε να γίνει και πράξη σήμερα στο ΠΡΩΙΝΟ MOU."Ένας ωραίος άνδρας και στους άνδρες είναι ωραίο να αρέσει. Δεν είναι κακό" έλεγε στον καλεσμένο του Μέμο Μπεγνή, τον οποίο στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρώτησε αν θα πήγαινε στο Gay Pride που έγινε στην Αθήν

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…