Η ομερτά των απολύσεων και οι...κακόμοιροι πολιτικοί στους 'Φακέλους'

@Σιγήν ιχθύος τήρησαν όλα τα μεσημεριανά όλων των καναλιών για τους πραγματικούς λόγους της απόλυσης της Σάσας Σταμάτη από την πρωινή εκπομπή του Mega. Ο μηχανισμός του καναλιού επέβαλλε με τον τσαμπουκά του στα άλλα κανάλια που φιλοξενούν εκπομπές life style και με τη δύναμη που διαθέτει να μην προβληθεί το βίντεο που αποδεικνύει το λόγο για τον οποίο απελύθη η δημοσιογράφος, ενώ σε μια αλαζονική επίδειξη δύναμης «απαγόρευσε» να κατονομαστεί ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Γιάννης Καφάτος ως το πρόσωπο που προκάλεσε την απόλυση της δημοσιογράφου!
Έτσι ποτέ δεν ακούστηκε ότι ένα αστείο του Γιώργου Λιάγκα προς τον αρχισυντάκτη του για «να φορέσει κανά σοβαρό παντελόνι», συνεχίστηκε από την Σάσα Σταμάτη με κανιβαλική διάθεση λέγοντας ότι «Θα είναι σημαιοφόρος στο gay parade» προκάλεσε την εκδικητική – όπως αποδεικνύεται απόλυσή της!
Ανεξάρτητα όμως από το παρασκήνιο της αποπομπής της δημοσιογράφου, η υπόθεση αγγίζει τα όρια του προκλητικού και είναι ενδεικτική της δύναμης των Μέσων απέναντι σε ανυπεράσπιστούς ανθρώπους και καταστάσεις. Η ανάλγητη και άδικη απόλυση της δημοσιογράφου με το πρόσχημα της αθυροστομίας σε μια περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης και μάλιστα λίγες μόνο ημέρες πριν η εκπομπή ρίξει αυλαία, επιβεβαιώνει την κατάλυση κάθε έννοιας προστασίας των εργασιακών δικαιωμάτων, αλλά και αξιοκρατίας στον τηλεοπτικό χώρο, ενισχύοντας την πεποίθηση περί ευνοιοκρατίας των κολλητών! Τέλος δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο η σιωπή που επεβλήθη από το μεγάλο κανάλι προς τους υπολοίπους και η δύναμη των μηχανισμών ανφέρει το enimerosi24gr.
@ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ κανονικά και οι εργαζόμενοι στον υποτιθέμενο δημοκρατικό σταθμό λέγοντας ότι "Καταγγέλλουμε την Διεύθυνση του τηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΪ γιατί για μία ακόμη φορά, χρησιμοποιώντας απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, δεν σέβεται την απεργία του Σωματείου μας.
Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ μικραίνει σαν τηλεπικοινωνιακό μέσο με τέτοιες ενέργειες, μιας και... οι μετρήσεις τηλεθέασης δείχνουν δίχως αμφιβολία ότι τις ημέρες που στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς απεργούν οι τεχνικοί και δεν βγαίνει ζωντανό πρόγραμμα, ο ΣΚΑΪ κάνει ακόμα ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ποσοστά τηλεθέασης από τα καθημερινά και ούτως ή άλλως μικρά νούμερά του.Προφανώς το τηλεοπτικό κοινό του γυρίζει την πλάτη αναγνωρίζοντας τις πεπαλαιωμένες αντιλήψεις της Διεύθυνσης του ΣΚΑΪ «εκμεταλλεύομαι ΜΟΝΟΣ μου την απεργία ΟΛΩΝ». Πως γίνεται λοιπόν να σεβαστεί τον αγώνα και την αγανάκτηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ένα κανάλι που δεν σέβεται τους αγώνες των εργαζομένων του; Που τους απειλεί να μην απεργήσουν; Που τους απολύει όποτε απεργούν;
Συνάδελφοι του ΣΚΑΪ, Μην υποκύπτετε στις πιέσεις και στις απειλές της εργοδοσίας. Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα ΟΛΩΝ των εργαζομένων, τεχνικών και μη, μελών μας και μη! Οι αγώνες δεν δικαιώνονται όταν σκύβουμε το κεφάλι, παρά μόνο όταν υψώνουμε το ανάστημά μας."

@ΠΑΝΤΩΣ χθές στους 'Φακέλλους' ειδαμε τον Παπαχελά και Τέλογλου να προσπαθούν να σώσουν την συνέντευξη Τσοχατζόπουλου ο οποίος λες και ζει σε άλλο πλανήτη τα είδε όλα όμορφα, ωραία, συντορφικά και χωρίς προβλήματα. Φυσικά παρά τις ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν αλλά και την υποκριτική δεινότητα του πρώην πολιτικού μάλλον πήγε στα αζήτητα....Δικαιολογημένα βέβαια αφού δεν είχε να προσθέσει κάτι αξιοποιήσιμο, όμως περιμέναμε να ρωτήσουμε ένα πράγμα. Πως ένας φτωχόπαιδο που έφερε ο Ανδρέας απο την Γερμανία απέκτησε πλουτη και χλιδή, βίλες και ακίνητα απο την στιγμή που δεν δικαιολογείται με τον υπουργικό του μισθό;
@Με την Χαρούλα Αλεξίου να τραγουδήσει τις μεγάλες τις επιτυχίες της,θα κλείσει τη χρονιά,το Αλ τσαντίρι νιουζ. Το τελευταίο Αλ τσαντίρι,δεν θα βγει απο την ιδιαίτερη πατρίδα του,τη Λάρισα,όπως πολλοί λέγανε. Να πούμε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος,θα μας ευχηθεί καλό Καλοκαίρι στις 14 Ιουνίου,σπο τη συχνότητα του Alpha.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…