Το ξύλο...βγήκε απο τα media και έπεται συνέχεια...

@Εκτενή αναφορά στις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο κάνουν τα ξένα ΜΜΕ. Οι ανταποκρίσεις εστιάζουν στην πρόταση Παπανδρέου για οικουμενική κυβέρνηση, πριν από το διάγγελμά του, στο "ναυάγιο" της συνεργασίας με τα άλλα κόμματα, αλλά και στην απόφαση για ανασχηματισμό. Το BBC σε δημοσίευμα με τίτλο "Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει νέα κυβέρνηση", γράφει ότι ο κ. Παπανδρέου είναι έτοιμος να ανακοινώσει ένα "νέο σχήμα, καθώς επιζητά στήριξη για τα νέα μέτρα λιτότητας".
"Την Τετάρτη, η Αθήνα έζησε ορισμένα από τα πιο βίαια επεισόδια του τελευταίου έτους, καθώς διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους, συμμετέχοντας στη γενική απεργία", τονίζει το δημοσίευμα. Το CNN φιλοξενεί ρεπορτάζ με τίτλο "Ο Παπανδρέου ζητά ψήφο εμπιστοσύνης".
@ΦΥΣΙΚΑ λίγοι αντιλήφθηκαν ότι τα πρώτα διαγγέλματα του Πρωθυπουργού ήταν ήδη μαγνητοσκοπημένα κατά την διάρκεια της κρίσης. Το θέμα που προκύπτει είναι απο που έγιναν οι δηλώσεις. Και τούτο διότι η ακριβής τοποθεσία δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί καθώς ο Πρωθυπουργός είχε μπροστά του οτο- κιού και για αυτό δεν έκανε σαρδάμ!....
@Ολοκληρώθηκε η συνέλευση των δημοσιογράφων στο Alter. Μαθαίνουμε ότι ακόμα δεν έχει πληρωθεί κανείς τους, θα περιμένουν να δουν, ενώ ορίστηκε νέα συνέλευση τους στις 14.00 την Πέμπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσπαθήσουν να ζητήσουν όταν εκδικαστεί η υπόθεση του Alter για να μπει στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, να γίνει εξαίρεση για την περίπτωση τους από τους πιστωτές
@Επίθεση δέχτηκε ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου στην οδό Καραγιώργη Σερβίας και Λέκκα στο κέντρο της Αθήνας. Άγνωστοι του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστοί οι λόγοι της επίθεσης.Ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός.
@Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει την απρόκλητη σύλληψη και ξυλοδαρμό του συναδέλφου και συνέδρου στο 6ο συνέδριό της που αρχίζει αύριο Παρασκευή, Απόλλωνα Λιακόπουλου από ομάδα αστυνομικών των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια της απεργιακής συγκέντρωσης της 15ης Ιουνίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. ζητά να σταματήσει κάθε δίωξη εναντίον του συναδέλφου και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τις απρόκλητες βιαιοπραγίες εναντίον του.
@Διψήφια ανάπτυξη παρουσίασε η online διαφήμιση στην Ευρώπη το 2010, ενώ παράλληλα διεύρυνε το μερίδιό της στη συνολική διαφημιστική πίτα. Ειδικότερα και σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα το IAB Hellas για λογαριασμό του IAB Europe, η online διαφημιστική δαπάνη στην Ευρώπη το 2010, παρουσίασε αύξηση 15,3%, αγγίζοντας τα 17,7 δισεκατομμύρια ευρώ, έναντι 15,3 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2009. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στο 18% της συνολικής διαφημιστικής δαπάνης σε όλα τα μέσα. Οι αγορές με τη μεγαλύτερη online διαφημιστική δαπάνη είναι η Μ. Βρετανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 74% του συνόλου της αγοράς. Οι αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 1/10 (9,8%) του συνόλου.
@Τα επόμενα του βήματα στο πεδίο της συνδρομητικής τηλεόρασης κάνει ο ΟΤΕ . Ο Σκάι, σύμφωνα με τις προσφορές που ανοίχθηκαν χθεςε κατέθεσε τη φθηνότερη προσφορά για την κάλυψη του αθλητικού προγράμματος του ΟΤΕ στα σχέδια του στην ιντερνετική και την υπό δημιουργία δορυφορική τηλεόραση. Ενδιαφέρον θυμίζουμε εκδήλωσαν η PLD που έχει ως και τις αρχές Αυγούστού την ευθύνη του αθλητικού προγράμματος, η Vermantia και η SportComm. Εφόσον ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και υπογραφούν οι συμβάσεις ο Σκάι θα παρέχει με αθλητικό περιεχόμενο στην πλατφόρμα του ΟΤΕ TV .

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…