Καλοκαίρι με αλαλούμ στα media και βλέπουμε

@Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. προχώρησε σε 14ωρη στάση εργασίας στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς τη Δευτέρα 20/06/2011 και από ώρα 15:00 έως 05:00 της Τρίτης 21/06/2011. Συμπαραστεκόμαστε στα δίκαια αιτήματα όλων των εργαζόμενων στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ Μ.Μ.Ε. καθώς και της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. μέλους της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.
@Μαύρα μαντάτα για την παραγωγή μυθοπλασίας στην τηλεόραση. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Ισοτιμίας αρκετά κανάλια έδωσαν εντολές την προηγούμενη εβδομάδα να παγώσουν άμεσα πολλά από τα νέα σχέδια που είχαν αρχικά εγκριθεί από τα κανάλια για τη νέα σεζόν.
@Σε αλλαγή στον τρόπο κατανομής του αγγελιοσήμου οδηγεί η απελευθέρωση του επαγγέλματος του εφημεριδοπώλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει αίτημα από την πλευρά των εκδοτών για μείωση του κόστους του αγγελιοσήμου από τη στιγμή που δεν υπάρχει η συμμετοχή των εφημεριδοπωλών στη διανομή του Τύπου.
@Την περασμένη εβδομάδα συγκεντρώθηκαν τα στελέχη της τηλεόρασης του Alpha στην Κάντζα. Το κανάλι ολοκληρώνει τον τρίτο χρόνο περικοπών που είχαν βάλει στο τριετές πρόγραμμα οι Γερμανοί του RTL. Τρία πρόσωπα του καναλιού δεν έχουν κανέναν φόβο ότι θα μείνουν στον... πάγκο. Σύμφωνα με την Espresso, ο Λάκης Λαζόπουλος ως κυρίαρχος του τηλεοπτικού αέρα, η Ελένη Μενεγάκη της πρωινής ζώνης και η Ναταλία Γερμανού του Σαββατοκύριακου. Στο περίμενε βρίσκονται όλα τα άλλα αστέρια του Alpha, ενώ πληροφορίες λένε ότι μετά τον Νίκο Σαμοΐλη και η Σίσσυ Φειδά είναι το πιθανότερο να μείνει εκτός τηλεοπτικού αέρα.
@Ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει για τις αρμοδιότητες των ΜΜΕ, απάντησε, μιλώντας στο Βήμα FM , ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος , Ηλίας Μόσιαλος. Όπως προκύπτει από τη συνέντευξη, ο νέος υπουργός Επικρατείας, θα έχει το σκέλος της επικοινωνίας με τα διεθνή ΜΜΕ.
@Αφού έβαλαν βαθιά το μαχαίρι στο κόστος προγράμματος για τη σεζόν 2011-2012 και εξασκήθηκαν σε περικοπές δημιουργικής λογιστικής, ο Πέτρος Μπούτος και η ομάδα του κατέληξαν στον βασικό κορμό του νέου προγράμματος. Σύμφωνα με την Espresso, οι ιθύνοντες του καναλιού επιμένουν πως και η νέα χρονιά πρέπει να έχει απ' όλα. Κι όμως, το πετυχημένο «Πρωινό mou» δεν γνωρίζει ακόμη το μέλλον του. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, το πλέον πετυχημένο δίδυμο παρουσιαστών αυτήν τη σεζόν, ξέρει προφορικά ότι το Mega θέλει να συνεχίσουν.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…