Αμετανόητοι οι παράνομοι των αιθέρων αλλά και επιστροφές στο Alter

@Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκαν οι επιχειρήσεις και οι έλεγχοι της ΕΕΤΤ για τη διακοπή παράνομων εκπομπών στο ραδιοτηλεοπτικό φάσμα, και κατά τη θερινή περίοδο, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Επιτροπής. Από την 1η Ιουλίου έως σήμερα, και σε συνεργασία με τις αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές, εντοπίστηκαν και, στη συνέχεια, διακόπηκε η λειτουργία σε 10 παράνομους ραδιοφωνικούς σταθμούς, που εξέπεμπαν από διάφορες περιοχές σε Αττική, Μεσσηνία και Αχαΐα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η ΕΛ.ΑΣ. - με τη συνδρομή τεχνικών πραγματογνωμόνων της ΕΕΤΤ και παρουσία δικαστικού λειτουργού - διέκοψε τη λειτουργία και κατέσχεσε τον εξοπλισμό εκπομπής στους ακόλουθους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Αττική: Με διακριτικούς τίτλους "Μουσικό Ραδιόφωνο" (92,1MHz) και "HEART" (93,9MHz) οι οποίοι εξέπεμπαν από λόφο στο Μαρκόπουλο Ωρωπού.
Με διακριτικούς τίτλους "Κλαρινάδικο FM" (103,1MHz) και "Ηχόραμα" (108,0MHz), που εξέπεμπαν από τη θέση Πυροβολεία του όρους Αιγάλεω.
Με διακριτικό τίτλο "STAR" (107,7MHz) στη θέση Ζαχαρίτσα του όρους Ποικίλου.
Χωρίς διακριτικό τίτλο, που εξέπεμπε στη συχνότητα 95,8MHz από κτίριο στο Γαλάτσι.
Ακόμα, πραγματοποιήθηκαν δύο επιχειρήσεις της ΕΕΤΤ, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, για τη διακοπή της παράνομης λειτουργίας δύο ραδιοφωνικών σταθμών, που εξέπεμπαν από τη θέση Πυροβολεία του όρους Αιγάλεω. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το σταθμό με διακριτικό τίτλο "New radio" (107,4MHz), καθώς και σταθμό χωρίς διακριτικό τίτλο (91,4MHz).
Επίσης, διακόπηκε η λειτουργία και κατασχέθηκε ο εξοπλισμός για ένα ραδιοφωνικό σταθμό, χωρίς διακριτικό τίτλο, που εξέπεμπε στη συχνότητα 87,6MHz από τη θέση Πεταλίδι του όρους Λυκόδημου, στο Ν. Μεσσηνίας. Τέλος, διακόπηκε η λειτουργία και στο ραδιοφωνικό σταθμό με διακριτικό τίτλο "ΙΟΝΙΟΝ", που εξέπεμπε στη συχνότητα 95,7MHz, από θέση στο όρος Παναχαϊκό στο Ν. Αχαΐας που διαρκώς εκπέμπει παράνομα έχοντας 4 συχνότητες στην Ηλεία και Πάτρα...Η αποθέωσης της παρανομίας θα λέγαμε...
@Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και το ΑΠΕ - ΜΠΕ. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, «μαύρο» θα πέσει από τις 12:00 έως τις 16:00 και από τις 19:00 μέχρι τις 23:00.
@Συνεχίζουν κανονικά οι εργασίες στην πρωινή ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Έτσι μαθαίνουμε πως από την ερχόμενη Δευτέρα στο πρόγραμμα εντάσσονται αμερικανικές σειρές. Σε πρώτη φάση οι δύο παραγωγές «Ο αξιαγάπητος Ρέιμοντ» και «Βασιλιάς του Κιουνς» θα μπουν στο 8-10, ενώ αργότερα θα προστεθούν «Η Νταντά» και «Δύο και κάτι … Άντρες» που θα προηγούνται των νέων προσθηκών.
@Φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα και από αύριο, Τετάρτη ο Ν. Χατζηνικολάου θα βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου του ALTER.
Το κανάλι του Μπουρναζίου ανακοίνωσε μέσω Twitter την επιστροφή του βασικού του anchorman αναφέροντας: «Από αύριο Τετάρτη ο Ν. Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER».
@Σε θρίλερ διαρκείας εξελίσσεται η υπόθεση του ραδιοσταθμού της Αττικής Ξένιος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Ανω Λιοσίων. Ο σταθμός έχει σταματήσει να εκπέμπει και οι εργαζόμενοι μένουν εδώ και 13 μήνες απλήρωτοι, ενώ αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, σύμφωνα με το νόμο, θα πρέπει να ανακληθεί η άδεια λειτουργίας του. Χθες το θέμα πήγε στην ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική αρχή, η οποία επεσήμανε στους εργαζομένους ότι η κατάσταση οδηγείται σε αδιέξοδο.
@Ούτε την περασμένη Τετάρτη, που η θηλιά είχε μπει στον λαιμό των εργαζομένων της ΕΡΤ, κατάφερε η ΕΣΗΕΑ να δείξει... χαρακτήρα. Στη συνεδρίαση που έγινε δεν κατέστη δυνατό να συγκροτηθεί προεδρείο για να μπορούν να λαμβάνονται αποφάσεις για την προστασία των συντακτών που κινδυνεύουν με καρατόμηση

@Εδαφος κερδίζει η ενημέρωση στα ερτζιανά, αφού το γενικότερο κλίμα της κρίσης και η έντονη τρέχουσα ειδησεογραφία που αυτό δημιουργεί στην ελληνική αγορά, στρέφει το ενδιαφέρον του κοινού στα θέματα της επικαιρότητας. Την ίδια ώρα το μέσο, μετά από αρκετό διάστημα αρνητικών επιδόσεων -όσον αφορά τον τομέα της διαφημιστικής δαπάνης- τον περασμένο μήνα κατάφερε να παρουσιάσει μια εντυπωσιακή αύξηση της τάξης του 21,45%.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…