Οι Πρωταγωνιστές της τηλεόρασης έχουν πολλά πρόσωπα...

@Οι «Πρωταγωνιστές» εγκαινιάζουν την πρώτη εκπομπή της σεζόν 2011-12, την Κυριακή 2/10, στις 23:15 στο MEGA. Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνομιλεί με ειδικούς της οικονομίας, αλλά και με ανθρώπους που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.
Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. καταγγέλλει τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που, αφού δεν βρήκε άλλο νόμιμο τρόπο να πολεμήσει το συνάδελφο Γενικό Γραμματέα της Ενωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.), κατέφυγε στην προσφιλή της μέθοδο, τη συκοφαντία, τη διαστρέβλωση της αλήθειας και τη λασπολογία. Κατηγορεί τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Τ.Ι.Τ.Α., ότι χθες το πρωϊ χειροδίκησε σε τεχνικό εργαζόμενο-ρόμποκοπ (εικονολήπτη – ηχολήπτη – τεχνικό ραδιοζεύξεων – οδηγό κλπ) του Τ/Ο σταθμού ΣΚΑΪ, ενώ η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. καταγγέλλει επίσης την απαράδεκτη συμπεριφορά δημοσιογράφων του σταθμού, οι οποίοι χωρίς πρώτα να επιβεβαιώσουν τα γεγονότα, ως όφειλαν άλλωστε, έγιναν ‘’βασιλικότεροι του βασιλέως’’ υπερασπιζόμενοι το πρώην και νυν αφεντικό τους.
@Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) συντονίζοντας την κλιμάκωση του αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, καλεί τις Ενώσεις–μέλη της Ομοσπονδίας να συμμετάσχουν στην 6ωρη στάση εργασίας που έχει προκηρυχτεί για την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, από τις 5μ.μ. ως τις 11μ.μ. στα δυο αυτά Μέσα. Η Π.Ο.Ε.ΣΥ. καταδικάζει την προσπάθεια της κυβέρνησης να εφαρμόσει την εργασιακή εφεδρεία στα δημόσια Μέσα Ενημέρωσης και θεωρεί ότι η συζήτηση περί δήθεν «πλεονάζοντος προσωπικού» είναι η αρχή ομαδικών απολύσεων, συρρίκνωσης των θέσεων εργασίας, υποβάθμισης της ποιότητας της ενημέρωσης και –σε τελική ανάλυση- παραχώρησής της στην κερδοσκοπία ιδιωτικών συμφερόντων.
@Tοποθέτησε τα χρήματα σε λογαριασμούς που υπέδειξε ο διευθύνων σύμβουλος
Θρίλερ χολυγουντιανών διαστάσεων με μαραθώνιες διαπραγματεύσεις εκτυλίσσεται στα γραφεία της Proton Bank μετά την προφορική...
συμφωνία του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με την εισαγγελία και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας να επιστραφούν τα 51 εκατομμύρια ευρώ που φέρονται με βάσει πόρισμα της αρχής για το ξέπλυμα χρήματος ως προϊόν υπεξαίρεσης...
@Στο χορό της… τούμπας φαίνεται πως μπήκε επίσημα πλέον και ο Θέμης Γεωργαντάς. Ο παρουσιαστής, φόρεσε παγοπέδιλα και άρχισε τις πρόβες για το «Dancing on Ice». Μετά μάλιστα και τους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς του Βασίλειου Κωστέτσου και του Μιθριδάτη, ο Θέμης Γεωργαντάς φαίνεται πως θα χορέψει για τα καλά στον πάγο!
@ Δείτε πώς διαμορφώθηκε το τηλεοπτικό τοπίο των αγαπημένων σας προγραμμάτων την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου: Στο σύνολο του κοινού. Με το «χρυσό» μετάλλιο στέφθηκε το δελτίο ειδήσεων του MEGA με 34,9%. Στη δεύτερη και τρίτη θέση ANT1 και STAR 24,1% και 14,9% αντίστοιχα.
@Σε διαρκή ομηρία κρατά η κυβέρνηση τα περιφερειακά Μέσα. Μετά τον Γιώργο Πετρουλάκη τις συζητήσεις με τους εκδότες της περιφέρειας ανέλαβε ο υφυπουργός Άγγελος Τόλκας. Και από μια απάντησή του στη Βουλή σε ερώτηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Μ. Μίχου για τα ΜΜΕ της περιφέρειας, διαφάνηκε πως η ατζέντα των παρεμβάσεων αλλάζει πάλι. Ο υφυπουργός είπε πως ο νέος νόμος, που θα ήταν έτοιμος το φθινόπωρο, θα παρουσιαστεί έπειτα από δύο μήνες, γιατί ξεκίνησε εξ αρχής ο διάλογος! Η κυβερνητική ιεράρχηση δείχνει πως συζητείται εκ νέου το ποσοστό 30% της κρατικής διαφήμισης για τα Μέσα της περιφέρειας αλλά και η αλλαγή κριτηρίων για να έχουν οι εφημερίδες δικαίωμα δημοσίευσης κρατικών καταχωρίσεων. Η κυβέρνηση όπως έγινε φανερό προκρίνει τις συγχωνεύσεις εφημερίδων και Μέσων σε επίπεδο περιφέρειας και οι μεγάλες εφημερίδες θα παίρνουν μεγαλύτερο μερίδιο κρατικής διαφήμισης. Άφησε μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο και για άλλου είδους ενισχύσεις για νέα, ψηφιακά, Μέσα.
@Η σύσκεψη της προηγούμενης Δευτέρας στα γραφεία του ΕΔΟΕΑΠ με τα μέλη του ΔΣ και οικονομικούς συντάκτες έβγαλε στη φόρα τον σοβαρό κίνδυνο που απειλεί τα αποθεματικά των δύο Ταμείων, του ΕΤΑΠ ΜΜΕ και του ΕΔΟΕΑΠ. Ο οργανισμός υγείας δεν έχει μεν την υποχρέωση ανταλλαγής των κρατικών ομολόγων του Δημοσίου που διαθέτει, ύψους 21 εκατ. ευρώ και άνω, αλλά υπάρχουν απόψεις πως πρέπει να τα δώσει για ανταλλαγή. Ο ΕΔΟΕΑΠ κατά πληροφορίες της στήλης έχει στα χέρια του έγγραφο με το οποίο εξαιρείται της γενικής κυβέρνησης. Απο το 'Παρόν'...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…