Ώρα για Γερμανική Κυβέρνηση στην Ελλάδα από τον Κυριακάτικο Τύπο

@ΜΕ ακυβερνησία απειλείται το πολιτικό μέλλον της χώρας αφού πλέον η κοινωνία αντιδρά σύσσωμη στα σχέδια αφαίμαξης των πολιτών όπως αναφέρει το www.greekmme.gr με αφορμή τα καυστικά πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου. Πιο αναλυτικά το 'Πρώτο Θέμα' διαπιστώνει στο κεντρικό του άρθρο ότι "Δεν μπορώ να εγγυηθώ μια άμεση λύση σήμερα αλλά θα κάνω τα πάντα για να μην ζήσει η χώρα μια χρεωκοπία-Να τελειώνει η αβεβαιότητα και απρόβλεπτες οι συνέπειες αν η Ε.Ε. δεν δώσει λύση- Συνέντευξη του Γιώργο και Ωρα ευθύνης για όλους-Ευρώπη, κόμματα, κοινωνία πρέπει να κάνουν το καθήκον τους..." όπως φυσικά και οι μεγαλοεκδότες και μεγαλοκαναλάρχες που απολύουν κόσμο και με μια χρεωκοπία θα χάσουν τα λεφτουδάκια τους....Η 'Real NEWS' όμως μας αποστομώνει αναφέροντας ότι "Αποκάλυψη και τι προβλέπει το σχέδιο Ηγεμόν- Κυβέρνηση Ράιχενμπαχ- Μετά το κούρεμα παραδίδονται τα κλειδιά της χώρας στον Γερμανό επίτροπο και τους σκιώδεις υπουργούς του.. και πως θα δουλεύουν οι επίτροποι που θα έχουν δικαίωμα απολύσεων αλλά και προσλήψεων..."
@To 'Eθνος της Κυριακής' προσθέτει με την σειρά του ότι "Τι κρύβει η κατ αρχήν συμφωνία Μέρκελ και Σαρκοζί για το ελληνικό χρέος-Το μεγάλο κούρεμα και οι παγίδες για Ελλάδα και Ευρώπη-Επιβολή κουρέματος ως 50% στα ελληνικά ομόλογα και στήριξη των τραπεζών με φρέσκα κεφάλαια-Σιδηρές δεσμεύσεις για δαπάνες και έσοδα στην Ελληνική κυβέρνηση, ευρωπαική επιτροπία σε υπουργεία και Γενικό Λογιστήριο του Κράτους..." Αποκαλυπτικό το πρωτοσέλιδο απο το 'Παρόν της Κυριακής' που προβλέπει ότι "Με τίτλο Αναγέννηση- Στα σκαριά κόμμα απο τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ-Απο τον αγροτικό και συνδικαλιστικό χώρο, ομάδα Προεδρικών υπο τις ευλογίες του Γιώργου, ποιοί μετέχουν και για τον Παπουτσή δουλεύει ο Καρχιμάκης, μαζεύουν υπογραφές στην Κ.Ο. για ανάληψη πρωτοβουλιών..."
@Το 'Αρθρο' εκτός κλίματος πάντα διαπιστώνει οτι "Η επικεφαλής του ΔΝΤ πάγωσε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΔ-Σε διεθνή απομόνωση ο Σαμαράς- Νέο σφυροκόπημα από την Ευρωπαική κεντροδεξία τον περιμένει την ερχόμενη εβδομάδα.." Το 'Βήμα' προβλέπει ότι "Το δραματικό παρασκήνιο των δύο ετών του Μνημονίου-Αισθανόμαστε μεγάλη ντροπή- Ο Γιώργος, ο Βαγγέλης, η χρεωκοπία και οι πόρνες της...εξουσίας...' σε αυστηρό τόνο.
'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' συμπληρώνει ότι "Τα ανάγλητα μέτρα απορρυθμίζουν το κοινωνικό και πολιτικό σκηνικό- Εκρηξη στη κοινωνία, εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ- Πέμπτη η νεα δοκιμασία για την Κυβερνητική συνοχή ενοψει και συνδικαλιστών". Η 'Καθημερινή' στο ίδιο μήκος κύματος υπογραμμίζει ότι "Εξω αβεβαιότητα και μέσα χάος....Αγωνία για τις αποφάσεις της Ε.Ε. σχετικά με το κούρεμα, καταλήψεις υπουργείων και νέο κύμα απεργιών...'.
@Τέλος ο Έλεύθερος Τύπος' επικρίνει την πολιτική κατάσταση καταλήγοντας ότι "Η παρανοιή συνταγή Τρόικας- Κυβέρνησης που βυθίζει σε απόγνωση εκατομμύρια νοικοκυριά- 17 χαράτσια σε 15 μήνες για να μας πάρουν τώρα 13 δις Ευρώ- Η φορολογική καταιγίδα ως το τέλος του 2012".

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…