Η Αρβύλα της τηλεοπτικής σεζόν με άρωμα αποχωρήσεων

@Εδώ είμαστε!Με ολοκληρωμένη τη daytime της σεζόν 2011-12 και τα κανάλια να παρατάσσουν- κάποια-φρέσκα προγράμματα στην prime time,ξεκινάμε και για φέτος την καθιερωμένη μας βόλτα στην Agb.Tο εβδομαδιαίο μας ταμείο γεμάτο αριθμούς!
Ποιο κανάλι κατέγραψε θετικό ρεκόρ από ιδρύσεως
Πόσες μονάδες χάρισε στο μ.ο του Αnt1 το πρωινό
Οι εβδομαδιαίοι μέσοι όροι:
Mega-20,8%(-1,6) (15-44:19,3%)
Ant1-15,3%(+2,7) (15-44:15,3%)
Alpha-12,6% (-0,2) (15-44:14,4%)
Παρά τα μύρια προβλήματα,το Alter κρατά διψήφια δύναμη.(10,4%).Personal best για τον Skai (7,5%).Μονοψήφια για το Star (9,2%).Πάνω από 5 μονάδες έχασε η 3άδα της κρατικής λόγω της απεργίας.
@Έπειτα από 23 χρόνια επιτυχημένης; συνεργασίας, ο Γιάννης Αναστασάκος, ιδρυτικό στέλεχος της Nielsen Audience Measurement (πρώην AGB Hellas) παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου της εταιρείας. Το δελτίο τύπου της εταιρείας αναφέρει χαρακτηριστικά:
Μετά από 23 χρόνια σημαντικής προσφοράς στην Εταιρεία, ο Γιάννης Αναστασάκος παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου του ΔΣ της Nielsen Audience Measurement. Από τους ιδρυτές της AGB Hellas και πρωτοπόρος στη Μέτρηση Τηλεθέασης στην Ελλάδα, ο Γιάννης Αναστασάκος υπήρξε μέτοχος στην εταιρεία και στη διάρκεια αυτών των ετών την υπηρέτησε από τις θέσεις του μέλους του ΔΣ, του Διευθύνοντος Συμβούλου και τελικά του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2003.
@Οι Ράδιο Αρβύλα, που επέστρεψαν δριμύτεροι στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο Αντώνης Κανάκης, με τον Γιάννη Σερβετά, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα μικροσκοπικό αλλά άκρως εκκεντρικό μούσι και τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής έδωσαν το δικό τους στίγμα στα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δρώμενα με τρόπο μοναδικό. Παρομοίασαν τον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ με… βρικόλακα, ενώ αναφέρθηκαν ακόμη και στα τουρκικά ριάλιτι που έχουν κατακλύσει το prime time των καναλιών.
@Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ενώσεως Συντακτών διοργανώνει Διημερίδα με θέμα «Κρίση και Εργασία», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011, 10.30 π.μ. και την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011, 10.30 π.μ. στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, α΄ όροφος).
@Στα βήματα του Λουντέμη ο Λάκης Λαζόπουλος! Μπορεί να απέχει από το θέατρο στην έναρξη της φετινής σεζόν, όμως ο Λάκης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο σανίδι με ένα έργο το οποίο αποτελούσε πάντα θεατρικό του όνειρο. Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα αυτή την περίοδο κάνει τη θεατρική διασκευή στο γνωστό και αγαπημένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα». Το έργο θα ανέβει από τη νεανική σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος την 1η Νοεμβρίου, στη Μονή Λαζαριστών, σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…